Mirakulum
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak juz wiemy, ze dziala to mozesz robic te tabelę=)
Dobra to pw poszlaStaran ktory juz. Przynajmniej wczesniej tak bylo w tej t d elce fbi mamy.. otwiera sie link???
Link do: STARACZKI 2018
Jak juz wiemy, ze dziala to mozesz robic te tabelę=)
Bo ja tak przed szereg sie wyrwalam. Przepraszam taka moja natura, organizacyjna. Szybko dzialam, nie koniecznie u Przemyśle
Link do: STARACZKI 2018
No to juz ja uwazasz=) ja ti robie w aplikacju arkusz goognebrak zgody do edycji mi wyswietla, bede musiec od nowa jak chcesz
Kochana a do kogo mam wyslac dane?Link do: Staraczki 2018
Moge uzupelniac
Nusia wchodzisz na nicka i zaraz pod nim masz. Wyslij wiadomosc
Kochana a do kogo mam wyslac dane?
Właśnie o to mi chodzi, może nie wyraziłam się dokładnie, konkretne działanie medyczne dopiero teraz, niemal na końcówce. Nauczyłam się, przez niekompetentnych lekarzy, iść do gabinetu z wszechwiedzą. Już mi kitu nie wcisną i dokładnie wiem, czego chcę i co mogą mi zaoferowano.
@leeleeth cud niunia jeszcze raz gratuluję! I gdzie tu teoria, że dłużej żyją żeńskie plemniki itd. Chociaż urodził się tydzień przed końcem suwaczka, a może jednak jest z wczesnej owulacji? Jak to z Wami było?
@Spark brzucha pokazać obiecałaś