reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To ja momentami czuję jakieś dziwne ciągnięcie w podbrzuszu.....aaaaa może i u Ciebie się coś rozwija....

Dobra ja juz na serio uciekam w kimę bo o 13 muszę wstać, młoda ze szkoły wtedy wraca.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Spij słodko!!!!

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Witam dziewczyny nie odzywam się bo praca dom i dzieciaki dzisiaj zrobiłam betę zobaczymy czy coś wyjdzie @ mam mieć 11 wrzesnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jotka Szczotka można robić, beta jest czulsza. Testy z moczu mają wrażliwość 10-20, choć ja najczęściej trafiałam na te 20. A betę w laboratorium pokazało mi nawet 0.5.

Ciemną stroną robienia wcześnie bety jest to, że wykrywa nawet ciążę skazaną na szybkie poronienie, więc w takim przypadku, jakbyś tego badania nie robiła, to nawet o tym nie wiesz, masz po prostu zwykły okres i nie świrujesz [emoji23]

Ale ja zawszę robię betę, bo mnie taniej wychodzi niż kilka testów.

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry