Jotka_
Fanka BB :)
Z ta fryza to nie domnie, nie mam gustu. Nie znam fryzjerki dobrej zawsze obetna mnie jak babciunie. Ja sie nosze z zamiarem obciecia włosów calkowicie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie mam ten sam problem, gdzie nie pójdę to jestem niezadowolonaZ ta fryza to nie domnie, nie mam gustu. Nie znam fryzjerki dobrej zawsze obetna mnie jak babciunie. Ja sie nosze z zamiarem obciecia włosów calkowicie
Ja jednak czekam do testu. =)
Mi przy synu dopiero tydzień po planowanej@wyszedl pozytywny tesr i to taka taki cien cienia byl doslownie. Ale w dzien spodziewanej tak mnie bolal brzuch, ze zwijalam sie na lozku, ryczalam, bo jakby mnie tam rozwywalo mąż(jescze wtedy chlopak) lezal ze mną i masowal mi brzuch plecy az zasnelam. Spalam 18godzin wtedy.Ja rowniez
Przy corze trst ciążowy wyszedl mi tydzien przed okrese ale wtedy mialam cykle co 28 jak w zegarku
Witaj Olaa7 i powodzenia
Endia24 Powodzenia
Mi przy synu dopiero tydzień po planowanej@wyszedl pozytywny tesr i to taka taki cien cienia byl doslownie. Ale w dzien spodziewanej tak mnie bolal brzuch, ze zwijalam sie na lozku, ryczalam, bo jakby mnie tam rozwywalo mąż(jescze wtedy chlopak) lezal ze mną i masowal mi brzuch plecy az zasnelam. Spalam 18godzin wtedy.