reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Z ta fryza to nie domnie, nie mam gustu. Nie znam fryzjerki dobrej zawsze obetna mnie jak babciunie. Ja sie nosze z zamiarem obciecia włosów calkowicie

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Eh kobietki te wasze ciagniecia w brzuchu ciekawie brzmia :) u mnie to byl objaw ciazy, cmilo w brzuchu ale tez dziwnie ciagnelo, glownie pachwiny. Tak ze ten... trzymam kciuki ;)
U mnie zaczynaja sie juz objawy przedokresowe. Znowu wczesniej. Nienawidze takich cykli bo mecze sie 3 razy dluzej, zamiast kilka dni przed to 2 tygodnie.
Zimno juz tak ze rano zastalam cieple grzejniki- ogrzewanie sie wlaczylo bo temperatura w nocy mocno spadla. Teraz troche sie rozpogodzilo, w dzien ma byc okolo 18stopni wiec nie ma tragedii, dla mnie to temperatura idealna ale i tak troche wczesnie... wszak dopiero poczatek wrzesnia a fb wyswietlil mi wspomnienie ze rok temu bylismy nad morzem ubrani calkiem na krotko. No coz. Oby tylko szybko nie zaczelo byc po 8 stopni w dzien to bede szczesliwa :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja rowniez:)
Przy corze trst ciążowy wyszedl mi tydzien przed okrese ale wtedy mialam cykle co 28 jak w zegarku

Witaj Olaa7 i powodzenia:)

Endia24 Powodzenia
Mi przy synu dopiero tydzień po planowanej@wyszedl pozytywny tesr i to taka taki cien cienia byl doslownie. Ale w dzien spodziewanej tak mnie bolal brzuch, ze zwijalam sie na lozku, ryczalam, bo jakby mnie tam rozwywalo mąż(jescze wtedy chlopak) lezal ze mną i masowal mi brzuch plecy az zasnelam. Spalam 18godzin wtedy.

zem3j44j4b8qvg9a.png

Mi przy synu dopiero tydzień po planowanej@wyszedl pozytywny tesr i to taka taki cien cienia byl doslownie. Ale w dzien spodziewanej tak mnie bolal brzuch, ze zwijalam sie na lozku, ryczalam, bo jakby mnie tam rozwywalo mąż(jescze wtedy chlopak) lezal ze mną i masowal mi brzuch plecy az zasnelam. Spalam 18godzin wtedy.

zem3j44j4b8qvg9a.png

Mnie tak bolal w 8tyg z nia. Przelezalam caly dzien z przerwami zn3 latkiem . bez plamien. Dramat

Ja to jak wstalam to jak reka odjal .. pojechalismy na Śląsk, tam sobie popiwkowalam .. po tygodniu @ brak. Wiec polecialam po test i byl cien cienia.. =) okazalo soe ze upilam fasole=) ale jak na upita calkiem niezle wyszla =)

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Czesc staraczki!!! Dziwna sprawa jak wiecie dostalam @ ( choc mialam nadzieje ze sie udalo) w pierwszy dzien @ temp mialam 36.3 dzis w 6 dniu cyklu zmierzylam temp tak z ciekawosci i temp 37.2 czy to normalne?

Do góry