reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Z ta fryza to nie domnie, nie mam gustu. Nie znam fryzjerki dobrej zawsze obetna mnie jak babciunie. Ja sie nosze z zamiarem obciecia włosów calkowicie

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Eh kobietki te wasze ciagniecia w brzuchu ciekawie brzmia :) u mnie to byl objaw ciazy, cmilo w brzuchu ale tez dziwnie ciagnelo, glownie pachwiny. Tak ze ten... trzymam kciuki ;)
U mnie zaczynaja sie juz objawy przedokresowe. Znowu wczesniej. Nienawidze takich cykli bo mecze sie 3 razy dluzej, zamiast kilka dni przed to 2 tygodnie.
Zimno juz tak ze rano zastalam cieple grzejniki- ogrzewanie sie wlaczylo bo temperatura w nocy mocno spadla. Teraz troche sie rozpogodzilo, w dzien ma byc okolo 18stopni wiec nie ma tragedii, dla mnie to temperatura idealna ale i tak troche wczesnie... wszak dopiero poczatek wrzesnia a fb wyswietlil mi wspomnienie ze rok temu bylismy nad morzem ubrani calkiem na krotko. No coz. Oby tylko szybko nie zaczelo byc po 8 stopni w dzien to bede szczesliwa :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja rowniez:)
Przy corze trst ciążowy wyszedl mi tydzien przed okrese ale wtedy mialam cykle co 28 jak w zegarku

Witaj Olaa7 i powodzenia:)

Endia24 Powodzenia
Mi przy synu dopiero tydzień po planowanej@wyszedl pozytywny tesr i to taka taki cien cienia byl doslownie. Ale w dzien spodziewanej tak mnie bolal brzuch, ze zwijalam sie na lozku, ryczalam, bo jakby mnie tam rozwywalo mąż(jescze wtedy chlopak) lezal ze mną i masowal mi brzuch plecy az zasnelam. Spalam 18godzin wtedy.

zem3j44j4b8qvg9a.png

Mi przy synu dopiero tydzień po planowanej@wyszedl pozytywny tesr i to taka taki cien cienia byl doslownie. Ale w dzien spodziewanej tak mnie bolal brzuch, ze zwijalam sie na lozku, ryczalam, bo jakby mnie tam rozwywalo mąż(jescze wtedy chlopak) lezal ze mną i masowal mi brzuch plecy az zasnelam. Spalam 18godzin wtedy.

zem3j44j4b8qvg9a.png

Mnie tak bolal w 8tyg z nia. Przelezalam caly dzien z przerwami zn3 latkiem . bez plamien. Dramat

Ja to jak wstalam to jak reka odjal .. pojechalismy na Śląsk, tam sobie popiwkowalam .. po tygodniu @ brak. Wiec polecialam po test i byl cien cienia.. =) okazalo soe ze upilam fasole=) ale jak na upita calkiem niezle wyszla =)

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Czesc staraczki!!! Dziwna sprawa jak wiecie dostalam @ ( choc mialam nadzieje ze sie udalo) w pierwszy dzien @ temp mialam 36.3 dzis w 6 dniu cyklu zmierzylam temp tak z ciekawosci i temp 37.2 czy to normalne?

Do góry