reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1504647152-aaaaaa.jpeg

Taaaki już :o [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super bebenek!!!:%:%:%:%:%:*

reklama
Hej nie umiem tego wysłać dlatego piszę tutaj mam 30 lat staram się i pierwsze dziecko to jest 4 cykl następne testowanie 20 września

Witajcie dziewczyny :) Jestem tutaj nowa, po moich przykrych przejściach z facetami i nieudanym małżeństwie poznałam cudownego faceta, również po przejściach, oboje jesteśmy dojrzałymi ludźmi, wiemy czego oczekujemy od życia i związku, znamy się dopiero 2 miesiące ale oboje czujemy że to jest to i chcemy za około miesiąc zacząć starać się o dziecko :) Nie mam dzieci, mój partner ma dwójkę. Wiem, że niektórzy stwierdzą, że to stanowczo za szybko, ale jest to przemyślana decyzja, proszę trzymajcie kciuki :)

Witajcie dziewczyny :) Jestem tutaj nowa, po moich przykrych przejściach z facetami i nieudanym małżeństwie poznałam cudownego faceta, również po przejściach, oboje jesteśmy dojrzałymi ludźmi, wiemy czego oczekujemy od życia i związku, znamy się dopiero 2 miesiące ale oboje czujemy że to jest to i chcemy za około miesiąc zacząć starać się o dziecko :) Nie mam dzieci, mój partner ma dwójkę. Wiem, że niektórzy stwierdzą, że to stanowczo za szybko, ale jest to przemyślana decyzja, proszę trzymajcie kciuki :)
My co prawda znalismy sie ciut dluzej bo od marca ale razem bylismy od maja 21ego, a 26lipca wiedzielismy ze jestem w ciazy=) wszystko bylo planowane.

Nastaw sie na szeroki odbior informacji ze to byla wpadka=) serio bardzo męczące.

zem3j44j4b8qvg9a.png

No i super! Witamy Cię ciepło! [emoji106]

My co prawda znalismy sie ciut dluzej bo od marca ale razem bylismy od maja 21ego, a 26lipca wiedzielismy ze jestem w ciazy=) wszystko bylo planowane.

Nastaw sie na szeroki odbior informacji ze to byla wpadka=) serio bardzo męczące.

zem3j44j4b8qvg9a.png
Tak, biorę to pod uwagę :) Ale mam to gdzieś, niech każdy mówi co chce, najważniejsze, że my wiemy jaka jest prawda :) Mam 30 lat, mój ukochany 38, więc nie jesteśmy małolatami i wiemy co robimy :)

reklama
Tak, biorę to pod uwagę :) Ale mam to gdzieś, niech każdy mówi co chce, najważniejsze, że my wiemy jaka jest prawda :) Mam 30 lat, mój ukochany 38, więc nie jesteśmy małolatami i wiemy co robimy :)
Tez myślałam , że mam bardzo gdzie to, bo w zasadzie mam.. ale w pewnym momencie ludzie przesaszili. Zesmy sporo "znajomych" pogonili.

Trzymam za was kciukasy! Oby poszlo wam tak szybko jak nam, a nawet szybciej!

zem3j44j4b8qvg9a.png

Do góry