reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1504647152-aaaaaa.jpeg

Taaaki już :o [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super bebenek!!!:%:%:%:%:%:*

reklama
Hej nie umiem tego wysłać dlatego piszę tutaj mam 30 lat staram się i pierwsze dziecko to jest 4 cykl następne testowanie 20 września

Witajcie dziewczyny :) Jestem tutaj nowa, po moich przykrych przejściach z facetami i nieudanym małżeństwie poznałam cudownego faceta, również po przejściach, oboje jesteśmy dojrzałymi ludźmi, wiemy czego oczekujemy od życia i związku, znamy się dopiero 2 miesiące ale oboje czujemy że to jest to i chcemy za około miesiąc zacząć starać się o dziecko :) Nie mam dzieci, mój partner ma dwójkę. Wiem, że niektórzy stwierdzą, że to stanowczo za szybko, ale jest to przemyślana decyzja, proszę trzymajcie kciuki :)

Witajcie dziewczyny :) Jestem tutaj nowa, po moich przykrych przejściach z facetami i nieudanym małżeństwie poznałam cudownego faceta, również po przejściach, oboje jesteśmy dojrzałymi ludźmi, wiemy czego oczekujemy od życia i związku, znamy się dopiero 2 miesiące ale oboje czujemy że to jest to i chcemy za około miesiąc zacząć starać się o dziecko :) Nie mam dzieci, mój partner ma dwójkę. Wiem, że niektórzy stwierdzą, że to stanowczo za szybko, ale jest to przemyślana decyzja, proszę trzymajcie kciuki :)
My co prawda znalismy sie ciut dluzej bo od marca ale razem bylismy od maja 21ego, a 26lipca wiedzielismy ze jestem w ciazy=) wszystko bylo planowane.

Nastaw sie na szeroki odbior informacji ze to byla wpadka=) serio bardzo męczące.

zem3j44j4b8qvg9a.png

No i super! Witamy Cię ciepło! [emoji106]

My co prawda znalismy sie ciut dluzej bo od marca ale razem bylismy od maja 21ego, a 26lipca wiedzielismy ze jestem w ciazy=) wszystko bylo planowane.

Nastaw sie na szeroki odbior informacji ze to byla wpadka=) serio bardzo męczące.

zem3j44j4b8qvg9a.png
Tak, biorę to pod uwagę :) Ale mam to gdzieś, niech każdy mówi co chce, najważniejsze, że my wiemy jaka jest prawda :) Mam 30 lat, mój ukochany 38, więc nie jesteśmy małolatami i wiemy co robimy :)

reklama
Tak, biorę to pod uwagę :) Ale mam to gdzieś, niech każdy mówi co chce, najważniejsze, że my wiemy jaka jest prawda :) Mam 30 lat, mój ukochany 38, więc nie jesteśmy małolatami i wiemy co robimy :)
Tez myślałam , że mam bardzo gdzie to, bo w zasadzie mam.. ale w pewnym momencie ludzie przesaszili. Zesmy sporo "znajomych" pogonili.

Trzymam za was kciukasy! Oby poszlo wam tak szybko jak nam, a nawet szybciej!

zem3j44j4b8qvg9a.png

Do góry