Mirakulum
Fanka BB :)
Taaaki już [emoji14]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super bebenek!!!:%:%:%:%:%:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaaki już [emoji14]
WyslaneDo mnie daj
Ale brzunio uroczy!
Taaaki już [emoji14]
My co prawda znalismy sie ciut dluzej bo od marca ale razem bylismy od maja 21ego, a 26lipca wiedzielismy ze jestem w ciazy=) wszystko bylo planowane.Witajcie dziewczyny Jestem tutaj nowa, po moich przykrych przejściach z facetami i nieudanym małżeństwie poznałam cudownego faceta, również po przejściach, oboje jesteśmy dojrzałymi ludźmi, wiemy czego oczekujemy od życia i związku, znamy się dopiero 2 miesiące ale oboje czujemy że to jest to i chcemy za około miesiąc zacząć starać się o dziecko Nie mam dzieci, mój partner ma dwójkę. Wiem, że niektórzy stwierdzą, że to stanowczo za szybko, ale jest to przemyślana decyzja, proszę trzymajcie kciuki
Witajcie dziewczyny Jestem tutaj nowa, po moich przykrych przejściach z facetami i nieudanym małżeństwie poznałam cudownego faceta, również po przejściach, oboje jesteśmy dojrzałymi ludźmi, wiemy czego oczekujemy od życia i związku, znamy się dopiero 2 miesiące ale oboje czujemy że to jest to i chcemy za około miesiąc zacząć starać się o dziecko Nie mam dzieci, mój partner ma dwójkę. Wiem, że niektórzy stwierdzą, że to stanowczo za szybko, ale jest to przemyślana decyzja, proszę trzymajcie kciuki
Tak, biorę to pod uwagę Ale mam to gdzieś, niech każdy mówi co chce, najważniejsze, że my wiemy jaka jest prawda Mam 30 lat, mój ukochany 38, więc nie jesteśmy małolatami i wiemy co robimyMy co prawda znalismy sie ciut dluzej bo od marca ale razem bylismy od maja 21ego, a 26lipca wiedzielismy ze jestem w ciazy=) wszystko bylo planowane.
Nastaw sie na szeroki odbior informacji ze to byla wpadka=) serio bardzo męczące.
Tez myślałam , że mam bardzo gdzie to, bo w zasadzie mam.. ale w pewnym momencie ludzie przesaszili. Zesmy sporo "znajomych" pogonili.Tak, biorę to pod uwagę Ale mam to gdzieś, niech każdy mówi co chce, najważniejsze, że my wiemy jaka jest prawda Mam 30 lat, mój ukochany 38, więc nie jesteśmy małolatami i wiemy co robimy