reklama
1985nelia2
Fanka BB :)
Z lekami to jest tak że trzeba je brać dość długo nawet pół roku po tym jak czujesz się normalnie. Zejście z leków to ok 2tyg męczarni ale można bez nich normalnie potem funkcjonować. Ja nie biorę nic już ponad 5lat ale najpierw brałam same uspokajacze potem antydepresanty ale po 2latach był nawrót nerwicy i lekarz mi dał seroxat plus doxepin a potem sam seroxat brałam ok roku i do tej pory mam spokoj z objawami. Czasem wraca lęk i napięcie ale to magnez melisa i funkcjonuje bez chemii. Mi bardzo leki pomogły i warto je pobrać choć to nie jest tania zabawa.takie moje zdanie.
Carmen24
Ona2424, jak mogę polecić to kup sobie asparinian ( magnez plus potas) i melisa tak jak piszą dziewczyny. Mnie pomagało [emoji6]
@CARMEN, ale suuuper [emoji16] gratuluje syneczka !!! [emoji7] u mnie prolaktyna.. norma 25 a ja mam 75 [emoji33]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziękuje, tez sie cieszę będzie parka
Dostałaś coś na zbicie prolaktyny????????
Teraz hak ja zbijesz to już pójdzie szybciutko bo pamietam ty kiedyś miałaś cienie na testach ale wiadomo prolaktyna uniemożliwiała to wszystko
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Nie dostałam nic muszę w pon dzwonić do położnej bo w tym tyg jest na urlopie a lekarka u nas przyjmuje tylko wtorki i środy rano wiec nie miałam jak podejść, a nie mam do niej numeru [emoji53]
Nie, nie ja nie miałam nawet cienia cienia nigdy [emoji27]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Colorado1989
Dziewczyny, przykro mi, że Was takie myśli dręczą ale trzymam za Was kciuki! Ja miałam jakiś czas temu okres, kiedy też psychicznie siadałam, bałam się komukolwiek zawierzyć z moich lęków i natrętnych myśli, nawet z tym do lekarza nie poszłam. Okazało się za to w międzyczasie, że kortyzol miałam podniesiony i od momentu uregulowania go, jest znacznie lepiej. Ale boję się, że kiedyś to może wrócić [emoji29]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
mi polozna tez mowila ze moge miec wlasnie albo niedobor czegos albo cos... tez moze powinnam sobie jakies badania porobic wstyd sie przyznac ale co to ten kortyzol ? ja wszystko zwalam na obciazenie organizmu i hormony moze tak mi latwiej po prostu... i wtedy licze na to ze po porodzie wszystko odejdzie...
alunia87
Ja przed ciążą miała 52,a po tabletce 480.Leki szybko zbijaja prolaktyne.Ona2424, jak mogę polecić to kup sobie asparinian ( magnez plus potas) i melisa tak jak piszą dziewczyny. Mnie pomagało [emoji6]
@CARMEN, ale suuuper [emoji16] gratuluje syneczka !!! [emoji7] u mnie prolaktyna.. norma 25 a ja mam 75 [emoji33]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
1985nelia2
Takie lęki to mogą być też problemy z tarczycą która lubi w ciąży lub po porodzie płakać figle. Poproś giną o skierowanie na badanie bo to ważne żeby była ok w ciąży.