reklama
alunia87
Fanka BB :)
Jak to prolaktyna to źle nie będzie ja miałam prolaktyne 52 przy normie 20.Leki na obniżenie brałam pół cyklu i zaszłam w ciążę.Gdzie juz wcześniej robiłam te nasienie i hormony.To mój 18 miesiąc starań był.Tak,że trzymam kciuki za ciebie.Moze poproś gina o coś na stymulację owulacji.Jest tu dużo dziewczyn które brały clo i szybko za fasolkowaly.Jest dużo możliwości tylko trzeba znaleźć dobrego lekarza.[emoji8]Dziękuję bardzo
Nasienie było badane i wyniki były idealne Niestety jestem bardzo nerwową i wrażliwą osobą i problem może leżeć właśnie po tej stronie. Muszę poszukać jakiegoś dobrego lekarza i działać z badaniami...
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
alunia87
Może wybierz się na betę.Twoje objawy mogą świadczyć o ciąży i do tego test pozytywny.Moje drogie! Co o tym myślicie?
Zrobilam dzisiaj test, przed chwila wiec nie z porannego moczu i wyszly 2 kreski co prawda ta jedna slabsza. Dzisiaj mam 27 dc ale dokladnie 14 dni temu mialam zastrzyk ovitrelle, ktory moze falszowac wynik. Co prawda na ulotce jest napisane ze do 10 dni ale nie wiem moze u mnie jeszcze sie utrzymuje... Ogolnie to tylko bola mnie piersi od zastrzyku i tak do tej pory. Czy myslicie ze to moze byc ciaza? Nie chce sobie robic zludnej nadziei... okres w sumie nie wiem kiedy dostane. Liczac ze owulacja byla w 14 lub 15 dniu to powinien byc lada dzien, ale z kolei ostatnio moje cykle trwaly okolo 31 dni wiec dopiero kolo wtorku.
Moja lekarka zapisała mi clo. Moze wyda się to dziwne, ale przekazała tą recepte mojej tesciowej, ktora pracuje w szpitalu, kazała brac je od 5 dnia cyklu przez 5 dni. Wykupiłam te tabletki, jednak naczytalam sie, że cykl powinien być monitorowany, a ona tego nie zlecila, dlatego postanowiłam, że nie będe ryzykowac i ich nie wzielam. Teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobilam. Cał czas mam te tabletki, tylko wkurza mnie takie olewcze podejscie do sprawy. Moze histeryzuję, ale ten monitoring jest podobno bardzo ważny i jak jak to ja się przestraszylam i ich nie wzielam...Jak to prolaktyna to źle nie będzie ja miałam prolaktyne 52 przy normie 20.Leki na obniżenie brałam pół cyklu i zaszłam w ciążę.Gdzie juz wcześniej robiłam te nasienie i hormony.To mój 18 miesiąc starań był.Tak,że trzymam kciuki za ciebie.Moze poproś gina o coś na stymulację owulacji.Jest tu dużo dziewczyn które brały clo i szybko za fasolkowaly.Jest dużo możliwości tylko trzeba znaleźć dobrego lekarza.[emoji8]
alunia87
@Agasu jest takie zalecenie, że powinien być monitorowany, bo może dojść do ciąży bliźniaczej i jest to ryzyko bez monitoringu.Do tego mogą, po nim powstać torbiele.Znam dziewczyny które brały clo na własną rękę i zaszły w ciążę pojedynczą.U nich to się dobrze skończyło.Ciezko powiedzieć jak by było w twoim przypadku, ale ja bym chyba za ryzykowała.
Colorado1989
Gosiaq85
Moja lekarka zapisała mi clo. Moze wyda się to dziwne, ale przekazała tą recepte mojej tesciowej, ktora pracuje w szpitalu, kazała brac je od 5 dnia cyklu przez 5 dni. Wykupiłam te tabletki, jednak naczytalam sie, że cykl powinien być monitorowany, a ona tego nie zlecila, dlatego postanowiłam, że nie będe ryzykowac i ich nie wzielam. Teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobilam. Cał czas mam te tabletki, tylko wkurza mnie takie olewcze podejscie do sprawy. Moze histeryzuję, ale ten monitoring jest podobno bardzo ważny i jak jak to ja się przestraszylam i ich nie wzielam...
Ja dostalam receptę na clo na 2 cykle oczywiscie jesli te 2 kreski teraz to falszywy alarm to mam brac tez bez minutoringu.
Jak to prolaktyna to źle nie będzie ja miałam prolaktyne 52 przy normie 20.Leki na obniżenie brałam pół cyklu i zaszłam w ciążę.Gdzie juz wcześniej robiłam te nasienie i hormony.To mój 18 miesiąc starań był.Tak,że trzymam kciuki za ciebie.Moze poproś gina o coś na stymulację owulacji.Jest tu dużo dziewczyn które brały clo i szybko za fasolkowaly.Jest dużo możliwości tylko trzeba znaleźć dobrego lekarza.[emoji8]
Dajesz nadzieje [emoji6] oby u mnie ta prolaktyna też szybko spadła i dała takie efekty jak u Ciebie [emoji6] narazie muszę czekać do wtorku na receptę [emoji53] ale wlasnie przyszła do mnie @ wiec może zdążę do następnej [emoji38]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
alunia87
Na pewno będzie szybko fasolka [emoji110]Dajesz nadzieje [emoji6] oby u mnie ta prolaktyna też szybko spadła i dała takie efekty jak u Ciebie [emoji6] narazie muszę czekać do wtorku na receptę [emoji53] ale wlasnie przyszła do mnie @ wiec może zdążę do następnej [emoji38]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom