reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Grunt to nie przyciągać złych myśli !!!!!

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Beta 6.07 - 80, beta 10.07. - 500. Co myślicie ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gratulacje!!! Piękna beta :)

u mnie 16 dc
wczoraj mysłałam ze zabije męża chlał sobie z kolega i bratem do pierwszej w nocy, a gin kazał nam współżyć od sb-pn no i oczywiście przyszedł spac obudził mnie i mówi ze dziś rano poprzytulamy się bo on nie ma siły, po czym zasnął a ja przez godzine nie mogłam spać nosz....
no ale rano było, chociaż nie cierpie ...

Witam ja dzisiaj testowałam i negatywny wyszedł dzień przed spodziewaną @.W lutym poroniłam pusty pęcherzyk to moje drugie poronienie pustego w zeszłym roku kwietniu miałam zabieg. W czerwcu skończyłam brać anty i po @ zaczęliśmy się starać.Robiłam TSH wynik 3,39 norma 4,9 mam niedzielę że wynik jest prawidłowy

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam ja dzisiaj testowałam i negatywny wyszedł dzień przed spodziewaną @.W lutym poroniłam pusty pęcherzyk to moje drugie poronienie pustego w zeszłym roku kwietniu miałam zabieg. W czerwcu skończyłam brać anty i po @ zaczęliśmy się starać.Robiłam TSH wynik 3,39 norma 4,9 mam niedzielę że wynik jest prawidłowy

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej ja się do końca nie znam , ale dziewczyny tu pisały że przy staraniach najlepiej jak tsh byłoby poniżej 2.5. Może warto pogadać z lekarzem. Zbyt wysokie tsh może utrudniać zajście w ciaze. Mam nadzieję że lekarz cie pokieruje. A co do testu to dopóki nie ma @ jest nadzieja :).

@Paraplu ależ ci zazdroszczę. Super ze dzieciaczki ładnie rosną:) a ty jak się czujesz? A w ogóle jaka reakcja partnera na blizniaki ? Bo mój to by chyba osiwial hehe.

A mnie znowu kaszel męczy. Od ponad miesiąca mam problem. Raz lepiej raz gorzej ale non stop jest. Poza tym wszystko ok zero kataru gorączki. Już mnie to denerwuje i się zaczynam zastanawiać czy wszystko ze mną ok .

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

@limonka8721

Fizycznie czuje sie swietnie. Zadnych mdlosci, wymiotow, problemow jelitowych. Pod tym wzgledem cud, miod i orzeszki. Jedynie cyce bola ale za to jakie ladne [emoji7][emoji23]
Ostatnio mialam tylko jakis spadek energii i wiecej spalam ale chyba juz przechodzi.

Psychicznie to mam takie jazdy, ze szok [emoji85] stresuje sie bardzo tym 1 trymestrem.

A moj K jest zachwycony [emoji23] lazi dumny jak paw i jakby mogl to by nadal njusa w glownym wydaniu wiadomosci o 19 [emoji23] czeka tylko az minie 1 trymestr bo juz by chcial wszystkim trabic o tym a ja go stopuje [emoji23]czasem ma ataki paniki, ze jak poradzimy sobie z wyprawka ale najbardziej sie martwi tym jak bedzie dzieci odroznial [emoji23]
Powiedzialam mu, ze na czole jednego z nich marketem narysuje "x" i nie bedzie mial problemow [emoji23]

Bardzo dlugo Cie meczy ten kaszel. To nie jest typowe. Kaszel masz bardziej od pluc czy czujesz bardzoej gardlo?

Kaszel wydaje mi się że bardziej od płuc. A alergicznego nigdy nie miałam. Dziwne to. W ogóle teraz w uk dziwny jakiś wirus jest. Moja znajoma też już ponad miesiąc smarka i kaszle. Julke moja co chwile katar a łapie, a wcześniej tak nie miała. Ale ten kaszel zaczyna mnie zastanawiać akurat będę w pl to chyba się wybiorę do lekarza.

@Paraplu fajnie . Na pewno sobie poradzicie. A co do odróżnienia ponoć rodzice od samego początku to potrafią. Nawet jak dzieci identyczne. No i super ze takie samopoczucie dobre.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@limonka8721 a ja czytalam, ze rodzice czesto gesto sami nie potrafia odroznic [emoji23] i np. stosuja bransoletki lub cos podobnego aby sie nie pomylic [emoji23] wiadomo, rodzice szybciej naucza sie rozrozniac bo z dziecmi spedzaja duzo czasu.
W lutym zdam relacje z tego czy od razu potrafimy odrozniac czy nie [emoji23]

Do góry