Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Staramy się o drugie dzieciątko od 2016 udało się zobaczyć po pierwszym cyklu starań dwie kreski ale skończyło się pustym musiałam odczekać pół roku i po 3 cyklach udało się pod koniec stycznia 2017 zobaczyć 2 kreski ale znowu pustyJa miałam takie tsh przy poronieniu pod koniec stycznia.Później zaczęłam brać prenatal uno i selen i spadło w miesiąc do 2.800.Myślałam ,ze moje problemy z zajściem w ciaze i donoszeniem są spowodowane przez zbyt duże tsh.Jednak okazało się,ze to moje Tsh nie stanowiło problemu.Tylko zła jakość nasienia i bardzo podwyższona prolatyna.Zrobiłam jeszcze dodatkowo badania hormonalne.Dobrze by było jak byś przed kolejnymi staraniami zrobiła jeszcze dodatkowe badania.Jak długo trwają wasze starania juz?
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej @ przyszła po południuHej ja się do końca nie znam , ale dziewczyny tu pisały że przy staraniach najlepiej jak tsh byłoby poniżej 2.5. Może warto pogadać z lekarzem. Zbyt wysokie tsh może utrudniać zajście w ciaze. Mam nadzieję że lekarz cie pokieruje. A co do testu to dopóki nie ma @ jest nadzieja.
@Paraplu ależ ci zazdroszczę. Super ze dzieciaczki ładnie rosnąa ty jak się czujesz? A w ogóle jaka reakcja partnera na blizniaki ? Bo mój to by chyba osiwial hehe.
A mnie znowu kaszel męczy. Od ponad miesiąca mam problem. Raz lepiej raz gorzej ale non stop jest. Poza tym wszystko ok zero kataru gorączki. Już mnie to denerwuje i się zaczynam zastanawiać czy wszystko ze mną ok .
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny, pozwólcie, że i ja do Was dołączęjestem w pierwszym cyklu ze stymulacją clo + estrofem + duphaston. Od 1,5 roku przytulanie bez zabezpieczania się i nic ...
Dokładnie za tydzień (28dc) mam zrobić test ciążowy przed wizytą u gina. Mam wrażenie jednak, że nici z tego
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom