reklama
alunia87
Fanka BB :)
Ja miałam takie tsh przy poronieniu pod koniec stycznia.Później zaczęłam brać prenatal uno i selen i spadło w miesiąc do 2.800.Myślałam ,ze moje problemy z zajściem w ciaze i donoszeniem są spowodowane przez zbyt duże tsh.Jednak okazało się,ze to moje Tsh nie stanowiło problemu.Tylko zła jakość nasienia i bardzo podwyższona prolatyna.Zrobiłam jeszcze dodatkowo badania hormonalne.Dobrze by było jak byś przed kolejnymi staraniami zrobiła jeszcze dodatkowe badania.Jak długo trwają wasze starania juz?Witam ja dzisiaj testowałam i negatywny wyszedł dzień przed spodziewaną @.W lutym poroniłam pusty pęcherzyk to moje drugie poronienie pustego w zeszłym roku kwietniu miałam zabieg. W czerwcu skończyłam brać anty i po @ zaczęliśmy się starać.Robiłam TSH wynik 3,39 norma 4,9 mam niedzielę że wynik jest prawidłowy
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie ... przestałam pisac bo przestaliśmy się starać ... poszłam do pracy i priorytetem stała się dla mnie praca, wiec zaczęłam brać tabletki ... pod koniec maja zapomniałam jednej, przestałam brać, dostałam @ i postanowiłam już nie brać ... a tu dziś dwie kreski ... nie mogę uwierzyć ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
limonka8721
Dla osob starajacych sie TSH powinno byc ponizej 2.3 a najlepiej ponizej 2. Ja startowalam od 2.96. Teraz biore leki i ostatnio mialam 1.70.Witam ja dzisiaj testowałam i negatywny wyszedł dzień przed spodziewaną @.W lutym poroniłam pusty pęcherzyk to moje drugie poronienie pustego w zeszłym roku kwietniu miałam zabieg. W czerwcu skończyłam brać anty i po @ zaczęliśmy się starać.Robiłam TSH wynik 3,39 norma 4,9 mam niedzielę że wynik jest prawidłowy
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Carmen24
1985nelia2
Ja po wstawaniu do jednego byłam jak koń po westernie. Nie wyobrażam sobie tego absolutnie a karmienie piersią bliźniąt to już całkiem. Mój zjadł mi z obu i na butlę czekał hehe
Paraplu
Ja po wstawaniu do jednego byłam jak koń po westernie. Nie wyobrażam sobie tego absolutnie a karmienie piersią bliźniąt to już całkiem. Mój zjadł mi z obu i na butlę czekał hehe
Ciiii... bo mi cycki straszysz [emoji23]
[emoji173]️[emoji173]️
1985nelia2
Hehe dobreja po jednym to już wygodnicka się zrobiłam. Bliźniaki karmiłabym jednak butelkami a cycki ewentualnie jako dodatek no ale to ja heh. traumę mam po karmieniu bo mój syn był brutal i głodomor aż położne mi zabroniły mu cycka dawać przez dobe żeby sie mogły zregenerować.
reklama