reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A tu mój z wczoraj :)
Wzdeło mnie po truskawkach z jogurtem chyba ;) :p:p:p:p

SnapPhoto6-6-2017_81102_AM.jpeg

Załączniki

• SnapPhoto6-6-2017_81102_AM.jpeg
    SnapPhoto6-6-2017_81102_AM.jpeg
    77,4 KB · Wyświetleń: 473
Moja córka miała przekłute uszy na roczek. Bardzo tego chciała. Zresztą dobrze mówiła, więc i u kosmetyczki sama poprosiła o kolczyki. Pierwsze ucho poszło ok, z drugim było gorzej, bo już wiedziała boli.
Przepraszam, że mam odmienne zdanie, ale ja zawsze pod prąd ;)
Kochana kocham Cię bardzo ale ja nie wierzę, że dziecko które nie woła jeszcze ani siku ani kupy prosi rodziców żeby przekluli mu uszy. Kazde zainteresowanie w pewnym kierunku dzieci nie znaczy, że od razu trzeba to dziecku robić. Tak dla przykładu czy dziecku które wyraża zainteresowanie tatuazami taty lub mamy i mówi że chce taki sam byście zrobiły tatuaż?
Ja szanuje każde zdanie każdy robi jak uważa nie pietnuje ale ja to uważam za zbędne i nie wierzę że dzieci ŚWIADOMIE decydują się na przeklucie uszu w wieku 0-5. Po prostu nie wierzę [emoji4] ja tego nie zrobię ale każdy robi jak uważa za najlepsze [emoji1]
Nie obrażaj się na mnie proszę [emoji8]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@gabrika no tak teraz mało mam na coś tak naprawdę ochotę żeby mi sprawiło przyjemność [emoji5]
@Spark @Emzilka brzuszki piękne [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Który to tydzień u Was?

reklama
Kochana kocham Cię bardzo ale ja nie wierzę, że dziecko które nie woła jeszcze ani siku ani kupy prosi rodziców żeby przekluli mu uszy. Kazde zainteresowanie w pewnym kierunku dzieci nie znaczy, że od razu trzeba to dziecku robić. Tak dla przykładu czy dziecku które wyraża zainteresowanie tatuazami taty lub mamy i mówi że chce taki sam byście zrobiły tatuaż?
Ja szanuje każde zdanie każdy robi jak uważa nie pietnuje ale ja to uważam za zbędne i nie wierzę że dzieci ŚWIADOMIE decydują się na przeklucie uszu w wieku 0-5. Po prostu nie wierzę [emoji4] ja tego nie zrobię ale każdy robi jak uważa za najlepsze [emoji1]
Nie obrażaj się na mnie proszę [emoji8]

Ano w pelni sie zgadzam.
I zreszta czy serio dziury w uszach sa potrzebne do szczescia rocznemu dziecku?
Kolczyki robia niemowlakom rodzice bo to IM sie podoba. Ingerowanie w czyjes cialo dla wlasnego poczucia estetyki uwazam za zle, niewlasciwe i okropne.

Mam w rodzinie 2-letnia dziewczynke, ta co ma przekute uszy d 6 miesiaca. Dziecko jest tak sliczne samo w sobie, ze takie "upiekszacze" sa zbedne. Mnie strasznie razi widok jej kolczykow.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Do góry