reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin no to jest problem polskiego systemy socjalnego. Ogladalam reportarze z takich blokow i osiedlu, patologia dostala nowiutkie mieszkania a po pol roku zrobili z tego chlew. Pomoc dostaja Co co nie szanuja tej pomocy. Bardzo mi sie nie podoba polski system bo promuje i nagradza patologie.

Ja zeby dostac mieszkanie musialam dostarczyc list w firmie formularza z opinia na moj temat od wlasciciela mieszkania ktore wynajmowalam. To chyba 4 kartki A4 byly! Pytania na temat czy placiny czynsz, czy terminowo placimy, jakie ma o nas zdanie, czy sasiedzi sie skarzyli, czy mial z nami jakiekolwiek problemy, czy byly jakies interwencje policji. Od 2 sasiadow tez musialam dostarczyc takie formularze.

Mieszkam na osiedlu blokow socjalnych, czysto, cicho, bezpiecznie, zadnych awantur. Wiekszosc to rodziny z dziecmi. Bardzo fajne towarzystwo :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Emzilka oby oby :) no ale staram sie nie nakrecac bo spadniecie na ziemie bardzo boli. Poki co udaje sie i mysle realnie, az w szoku jestem. Przyjdzie malpa to bedzie mi w ch*uj przykro ale caly czas w glowie przygotowuje sie na to, bo nie chce ryczec w poduszke.

@NeSSi haha nie mam pojecia czego zrobilas zdjecie [emoji23] to drzwi czy komoda? [emoji23]

@Emzilka oby oby :) no ale staram sie nie nakrecac bo spadniecie na ziemie bardzo boli. Poki co udaje sie i mysle realnie, az w szoku jestem. Przyjdzie malpa to bedzie mi w ch*uj przykro ale caly czas w glowie przygotowuje sie na to, bo nie chce ryczec w poduszke.

@NeSSi haha nie mam pojecia czego zrobilas zdjecie [emoji23] to drzwi czy komoda? [emoji23]

Drzwi :D

ahahahahahhaha
upload_2017-6-7_14-0-56.png
o Tym samym pomyślałam ...
Mam zepsuty flesz i przy ciemnym świetle takie twory tworzy kolorystyczne :D
Tak komoda pod kolor :) drzwi

Załączniki

• upload_2017-6-7_14-0-56.png
    upload_2017-6-7_14-0-56.png
    962 bajtów · Wyświetleń: 366
O super i ilu metrowe to mieszkanie? Ile by chcieli za nie?

Przenamaluj płytki!

Super się urzadziliscie :)

To super opcja! Szkoda, że w Polsce nie ma takich warunków... Dwa bloki przed moim nowym jest blok socjalny. Nie muszę mówić kto tam mieszka w większości :) chodzę codziennie rano do takiej piekarni i rozmawiam przy okazji z tymi babeczkami i kiedyś mi.jedna mówiła, że przychodzą na zakupy ludzie z tych bloków, co mają 3 dzieci np i się chwalą jak im się dobrze żyje - 1500+, zasiłki i inne, mieszkanie socjalne i zasiłek.mieszkaniowy, ludzie maja ponad 4000 za nic... A człowiek pracuje, żeby coś zarobić, może coś swojego, topi się w kredytach, a tacy mają wszystko ot tak...szlag mnie trafia jak sobie o tym pomyślę :/ dużo lepiej by się żyło, gdybym przez te lata nie musiała wynajmować, tylko w takim mieszkaniu bym mieszkała...

Po owu idzie w górę, u Ciebie owu jeszcze nie było, 24-36h od pozytywnego testu :)

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm no tak. Dzięki. No ale mnie boli jak szlag, czyli może być już dziś np, prawda?:errr:

Od jakiegoś czasu mnie zastanawia i dziwi mój cykl. Trwa 28 dni. @jakieś 5 dni. W tym cyklu 7 dnia pojawił się śluz. Czyli owulacja tak szybko? Dziś jest 13 dc i po śluzie ani śladu[emoji43] czy któraś też tak ma?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry