@M2b dla mnie to okrutne i bezmyslne. U mnie jest teraz dziewczynka ktorej przekluli uszy jak miala...6 miesiecy.
Ja mialam 8 lat jak przekluto mi uszy, chcialam na komunie miec ladne kolczyki [emoji16] ale mamcia nie przyklaskiwala entuzjastycznie tylko kilka razy sie pytala czy jestem pewna, ze to moze bolec, ze bede musiala uwazac na uszy itp.
@gabrika [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]tak sie ciesze! [emoji8]
@judytka777 ojjj jak ja lubie mieszkania gdzie kolory nie gwalca moich oczu
@NeSSi eee nie mam pomyslu [emoji85][emoji28] dla mnie plytki do zmiany, a drzwi i meble za czerwone ale wiesz ja to mowie wedlug swojego gustu, nie wiem jaki Ty masz gust i co lubisz.
Przemalowalabm drzwi na chlodniejszy kolor, plytki wywalila i dala ...hmm jeszcze nie wiem co.
Komody tez bym przemalowala i przynajmniej jedna wyrzucila i dala lakas klimatyczna laweczke do siedzenia, przydaje sie przy zakladaniu butow. I to lustro tez bym przemalowala i dala go na inna sciane wzdluz a nie w poprzek
Ehhh zostaje w domu dzisiaj, lamie mnie w kosciach, bola miesnie, do niczego sie nie nadaje, nie wiem czy jakies chorubsko nie atakuje
((( 11 godzin spalam [emoji33]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom