A u mnie oczekiwanie na @popłakałam wczoraj,i jak my baby szukałam w necie,znalazłam profentil dla mojego męża na plemniki w leczeniu niepłodności 140zl za 60tabl tak więc będzie zamówienie,może to jego problem trochę go nakarmieIzabella trzymam mocno za wizytę
reklama
judytka777
Fanka BB :)
Hej dziewczynki[emoji4]i mnie starania zakończone teraz czekamy na rezultaty[emoji4]
@Flower nie denerwuj się kochana teraz liczy się twój spokój.zobaczysz wszystko będzie dobrze!![emoji8]
@MartaBarbaraWeronika ja ciągle czekam na twój test[emoji5]jak tam sytuacja?
Miłego dnia
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@Flower nie denerwuj się kochana teraz liczy się twój spokój.zobaczysz wszystko będzie dobrze!![emoji8]
@MartaBarbaraWeronika ja ciągle czekam na twój test[emoji5]jak tam sytuacja?
Miłego dnia
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
oczekiwanie
Pracuj pracuj :@Sloneczko87 ja byłam w 29 dc i był pęcherzyk 9mm ale to tylko dlatego że owu była baaaardzo wcześnie jakos zaraz po krwawieniu.
u Ciebie mogła być później. A Ty byłas na nfz czy prywatnie?
dziś 9 dc trzeba się wziąć do roboty
A robiliście juz kiedys badania nasienia?? Bo my właśnie nie i jak teraz nie zaskoczy to mojego umowie. Zgodził się to trzeba to wykorzystać ). Ja w maju tez pierwszy raz sobie popłakałam . Ale to byl taki smutek jednego dnia.A u mnie oczekiwanie na @popłakałam wczoraj,i jak my baby szukałam w necie,znalazłam profentil dla mojego męża na plemniki w leczeniu niepłodności 140zl za 60tabl tak więc będzie zamówienie,może to jego problem trochę go nakarmieIzabella trzymam mocno za wizytę
Nie robiliśmy bo zaszłam w lipcu ubiegłego roku,robił tylko taki z neta test domowy,ale on pokazuje tylko czy są plemniki czy nie,wyszedł ze są,ale myślę że zaslabePracuj pracuj :
A robiliście juz kiedys badania nasienia?? Bo my właśnie nie i jak teraz nie zaskoczy to mojego umowie. Zgodził się to trzeba to wykorzystać ). Ja w maju tez pierwszy raz sobie popłakałam . Ale to byl taki smutek jednego dnia.
Ogien121212
Witam się z rana. Ja juz krew na betę oddałam i ok 15 zobaczymy co pokaże. Brzuch mnie pobolewa od wczoraj i ciśnienie mi skacze. Nie podoba mi się i chyba zadzwonię dziś do giną zobaczę co powie
oczekiwanie
Moj M mówi, ze on się dobrze czuje to i armia też ok. Faceci :/.Nie robiliśmy bo zaszłam w lipcu ubiegłego roku,robił tylko taki z neta test domowy,ale on pokazuje tylko czy są plemniki czy nie,wyszedł ze są,ale myślę że zaslabe
@Ogien121212 nie nakręcaj się negatywnie. Wszystko będzie ok. Trzymam &&& za ładną bete
T
Tak to są faceci poczytaj o profertilu ja się nakręcam,kupię niech łykaMoj M mówi, ze on się dobrze czuje to i armia też ok. Faceci :/.
@Ogien121212 nie nakręcaj się negatywnie. Wszystko będzie ok. Trzymam &&& za ładną bete
Dariana
Witam się z rana. Kobietki hak ren czas wolno leci. U mnie nawet ładny wykres, ale to dopiero początek i się nie nakręcam.
Zobacz załącznik 809423
Trzymam kciuki :*
@Flower nie martw się, dzidzia Ma jeszcze czas. Pójdziesz na następną wizytę i serduszko będzie ładnie pikać
Paraplu
Czesc dziewczynki :*
Jak na nienawidze pylu! N-I-E-N-A-W-I-D-Z-E !!!
Uwielbiam remont, ze widac postepy ale pyl to masakra.
U mnie 10dpo. Zbliza sie chwila prawdy [emoji33]
@Sloneczko87 gratuluje, piekne kreski
@MartaBarbaraWeronika haha no tak wlasnie myslalam, ze Ci sie nicki pomerdaly
Co tam u Ciebie?
@Izabela90 juz 13? [emoji33] dopiero co test robilas [emoji33] umyka mi gdzies ten czas. Fajnie, ze juz lepiej sie czujesz
@Docia1975 Pysia ehh przykro mi
A chlop dobrowolnie bedzie lykal czy bedziesz musiala zastosowac metode na psa? Ukryc w kielbasie [emoji23]
@judytka777 [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377] powodzenia!
@Flower jeju ales zalatana. Az mi Cie szkoda. Kiedy bedziesz mogla wreszcie odpoczac?
@Ogien121212 ja to chyba wrozka zostane bo doskonale wiem co pokaze beta
Swym trzecim okiem wroze bete powyzej 5 [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@MartaBarbaraWeronika haha no tak wlasnie myslalam, ze Ci sie nicki pomerdaly
Co tam u Ciebie?
@Izabela90 juz 13? [emoji33] dopiero co test robilas [emoji33] umyka mi gdzies ten czas. Fajnie, ze juz lepiej sie czujesz
A chlop dobrowolnie bedzie lykal czy bedziesz musiala zastosowac metode na psa? Ukryc w kielbasie [emoji23]
@Flower jeju ales zalatana. Az mi Cie szkoda. Kiedy bedziesz mogla wreszcie odpoczac?
@Ogien121212 ja to chyba wrozka zostane bo doskonale wiem co pokaze beta
reklama
komareczka
Znam temat, rok temu remontowalismy cały dom, w którym teraz mieszkamy, zostały tylko gołe ściany, łącznie ze zbijaniem tynku był remont, wiec temat pyłu nie jest mi obcy... Ale jak się juz zrobi, to potem jest fajnieCzesc dziewczynki :*
@MartaBarbaraWeronika haha no tak wlasnie myslalam, ze Ci sie nicki pomerdaly [emoji14]
Co tam u Ciebie?
@Ogien121212 ja to chyba wrozka zostane bo doskonale wiem co pokaze beta [emoji14]
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom