reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczynki[emoji4]i mnie starania zakończone teraz czekamy na rezultaty[emoji4]
@Flower nie denerwuj się kochana teraz liczy się twój spokój.zobaczysz wszystko będzie dobrze!![emoji8]
@MartaBarbaraWeronika ja ciągle czekam na twój test[emoji5]jak tam sytuacja?
Miłego dnia

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Sloneczko87 ja byłam w 29 dc i był pęcherzyk 9mm ale to tylko dlatego że owu była baaaardzo wcześnie jakos zaraz po krwawieniu.
u Ciebie mogła być później. A Ty byłas na nfz czy prywatnie?
dziś 9 dc trzeba się wziąć do roboty :)
Pracuj pracuj :
A u mnie oczekiwanie na @popłakałam wczoraj,i jak my baby szukałam w necie,znalazłam profentil dla mojego męża na plemniki w leczeniu niepłodności 140zl za 60tabl tak więc będzie zamówienie,może to jego problem trochę go nakarmie:)Izabella trzymam mocno za wizytę
A robiliście juz kiedys badania nasienia?? Bo my właśnie nie i jak teraz nie zaskoczy to mojego umowie. Zgodził się to trzeba to wykorzystać :)). Ja w maju tez pierwszy raz sobie popłakałam :(. Ale to byl taki smutek jednego dnia.

Pracuj pracuj :

A robiliście juz kiedys badania nasienia?? Bo my właśnie nie i jak teraz nie zaskoczy to mojego umowie. Zgodził się to trzeba to wykorzystać :)). Ja w maju tez pierwszy raz sobie popłakałam :(. Ale to byl taki smutek jednego dnia.
Nie robiliśmy bo zaszłam w lipcu ubiegłego roku,robił tylko taki z neta test domowy,ale on pokazuje tylko czy są plemniki czy nie,wyszedł ze są,ale myślę że zaslabe

Witam się z rana. Ja juz krew na betę oddałam i ok 15 zobaczymy co pokaże. Brzuch mnie pobolewa od wczoraj i ciśnienie mi skacze. Nie podoba mi się i chyba zadzwonię dziś do giną zobaczę co powie

f2wlj44juj75ukos.png

Nie robiliśmy bo zaszłam w lipcu ubiegłego roku,robił tylko taki z neta test domowy,ale on pokazuje tylko czy są plemniki czy nie,wyszedł ze są,ale myślę że zaslabe
Moj M mówi, ze on się dobrze czuje to i armia też ok. Faceci :/.
@Ogien121212 nie nakręcaj się negatywnie. Wszystko będzie ok. Trzymam &&& za ładną bete;)

Czesc dziewczynki :*

Jak na nienawidze pylu! N-I-E-N-A-W-I-D-Z-E !!!
Uwielbiam remont, ze widac postepy ale pyl to masakra.

U mnie 10dpo. Zbliza sie chwila prawdy [emoji33]

@Sloneczko87 gratuluje, piekne kreski :)

@MartaBarbaraWeronika haha no tak wlasnie myslalam, ze Ci sie nicki pomerdaly :p
Co tam u Ciebie?

@Izabela90 juz 13? [emoji33] dopiero co test robilas [emoji33] umyka mi gdzies ten czas. Fajnie, ze juz lepiej sie czujesz :)

@Docia1975 Pysia ehh przykro mi :(
A chlop dobrowolnie bedzie lykal czy bedziesz musiala zastosowac metode na psa? Ukryc w kielbasie [emoji23]

@judytka777 [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377] powodzenia!

@Flower jeju ales zalatana. Az mi Cie szkoda. Kiedy bedziesz mogla wreszcie odpoczac?

@Ogien121212 ja to chyba wrozka zostane bo doskonale wiem co pokaze beta :p
Swym trzecim okiem wroze bete powyzej 5 [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziewczynki :*

Jak na nienawidze pylu! N-I-E-N-A-W-I-D-Z-E !!!
Uwielbiam remont, ze widac postepy ale pyl to masakra.

U mnie 10dpo. Zbliza sie chwila prawdy [emoji33]

@Sloneczko87 gratuluje, piekne kreski :)

@MartaBarbaraWeronika haha no tak wlasnie myslalam, ze Ci sie nicki pomerdaly [emoji14]
Co tam u Ciebie?

@Izabela90 juz 13? [emoji33] dopiero co test robilas [emoji33] umyka mi gdzies ten czas. Fajnie, ze juz lepiej sie czujesz :)

@Docia1975 Pysia ehh przykro mi :(
A chlop dobrowolnie bedzie lykal czy bedziesz musiala zastosowac metode na psa? Ukryc w kielbasie [emoji23]

@judytka777 [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377] powodzenia!

@Flower jeju ales zalatana. Az mi Cie szkoda. Kiedy bedziesz mogla wreszcie odpoczac?

@Ogien121212 ja to chyba wrozka zostane bo doskonale wiem co pokaze beta [emoji14]
Swym trzecim okiem wroze bete powyzej 5 [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Znam temat, rok temu remontowalismy cały dom, w którym teraz mieszkamy, zostały tylko gołe ściany, łącznie ze zbijaniem tynku był remont, wiec temat pyłu nie jest mi obcy... Ale jak się juz zrobi, to potem jest fajnie :)

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry