Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja te ja tez![emoji16][emoji16], tzn u mnie 14 DC, owu nie było jeszcze, mam nadzieje, ze będzie... To testujemy we 3 co najmniej[emoji6]Hej dziewczyny.
Gratuluję kreseczek[emoji4][emoji106]
@docia przykro mi[emoji53]
@basia89 wszystkiego najlepszego [emoji8]
@Koraaa piękny balkon!!!zazdroszczę[emoji5]
@MartaBarbaraWeronika kiedy testujesz?Ale masz silną wolę!![emoji4]trzymam mocno kciuki[emoji8]
@ Lanvin idziemy prawie łeb w łeb.mam dziś 15 dc i owulacji nie było.dopiero dziś mam sluz plodny przeźroczysty.coś musiałam źle poznaczyć.dziś podziałamy jeszcze[emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ogień dawaj te druga fotkę [emoji7][emoji14][emoji14]
Flower spokojnie jeszcze wcześnie, ja w 5 tez nic nie widziałam ale nie przejęłam sie. Po prostu wierzyłam ze dzieciątko będzie rosło i ze wszystko będzie dobrze. Także spokojnie a za niedługo ujrzysz pikajace serduszko
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Oto zdjęcie z rana i popołudniu.
Ja największy apetyt zawsze miałam w okolicy owu niewiem czemu. Przed @ jakiś nie bardzo. A ostatnio ciągle tylko lodówkę nawiedzałamJa tez żarłam jak prosie [emoji200][emoji200]
Myślałam ze to na okres, ale żeby pochłonąć 3/4 dużego kotła bigosu to dopiero wyczyn [emoji23][emoji23][emoji23]
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Dzień dobry wszystkim
@Lanvin & @Flower dziękuję, że o mnie pamiętacie :*
Melduję, że u mnie wszystko w porządku. Bez jakichkolwiek zmian. Ostatnio jestem trochę zabiegana, robiłam dwa podejścia, żeby wdrożyć się w tematy forumowe, ale nie byłam w stanie ogarnąć ilości postów...
Mam nadzieję, że u Was wszystko pięknie i ładnie
Może coś kiepsko ustawiła. Ale fakt za tydz powinno być już nawet serduszko
Nie smutaj. Za tydzień już pewnie będzie wszystko ładnie widać.Właśnie wyszłam z gabinetu i mam mieszane uczucia, przez 15 min gin walczyła ze sprzętem żeby ustawic go tak aby znaleźć pęcherzyk, oczywiście w tym czasie juz zdążyłam się poplakac ze nic nie ma! W końcu znalazła pęcherzyk ale jeszcze nic więcej nie bylo widać, mowi ze to 5 tydzień 5 dzień więc moze tak jeszcze byc i za tydzień mam znowu wizytę
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom