reklama
komareczka
Fanka BB :)
Ja te ja tez![emoji16][emoji16], tzn u mnie 14 DC, owu nie było jeszcze, mam nadzieje, ze będzie... To testujemy we 3 co najmniej[emoji6]Hej dziewczyny.
Gratuluję kreseczek[emoji4][emoji106]
@docia przykro mi[emoji53]
@basia89 wszystkiego najlepszego [emoji8]
@Koraaa piękny balkon!!!zazdroszczę[emoji5]
@MartaBarbaraWeronika kiedy testujesz?Ale masz silną wolę!![emoji4]trzymam mocno kciuki[emoji8]
@ Lanvin idziemy prawie łeb w łeb.mam dziś 15 dc i owulacji nie było.dopiero dziś mam sluz plodny przeźroczysty.coś musiałam źle poznaczyć.dziś podziałamy jeszcze[emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ogien121212
Ogień dawaj te druga fotkę [emoji7][emoji14][emoji14]
Flower spokojnie jeszcze wcześnie, ja w 5 tez nic nie widziałam ale nie przejęłam sie. Po prostu wierzyłam ze dzieciątko będzie rosło i ze wszystko będzie dobrze. Także spokojnie a za niedługo ujrzysz pikajace serduszko
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Oto zdjęcie. Test z rana i popołudniu i kreska pojawia się od razu. Ale śpiąca jestem mega od kilku dni ale jakoś sobie to tłumaczyłam. I przez ostatnie 3 dni mega apetyt a to dziwne
Carmen24l
Oto zdjęcie z rana i popołudniu.
No i kurna elegancko !!!!!!!! [emoji8]
Ogien121212
Ja największy apetyt zawsze miałam w okolicy owu niewiem czemu. Przed @ jakiś nie bardzo. A ostatnio ciągle tylko lodówkę nawiedzałamJa tez żarłam jak prosie [emoji200][emoji200]
Myślałam ze to na okres, ale żeby pochłonąć 3/4 dużego kotła bigosu to dopiero wyczyn [emoji23][emoji23][emoji23]
Flower
Dzień dobry wszystkim
@Lanvin & @Flower dziękuję, że o mnie pamiętacie :*
Melduję, że u mnie wszystko w porządku. Bez jakichkolwiek zmian. Ostatnio jestem trochę zabiegana, robiłam dwa podejścia, żeby wdrożyć się w tematy forumowe, ale nie byłam w stanie ogarnąć ilości postów...
Mam nadzieję, że u Was wszystko pięknie i ładnie
Fajnie ze sie odezwaas I moze juz nie uciekaj tak na dlugo od nas
Może coś kiepsko ustawiła. Ale fakt za tydz powinno być już nawet serduszko
No powiem Ci ze ze sprzetem to sie nawalczyla, a monitor w strone okna a tam slpnce i ledwo cokolwiek widac , to przyszla pigula i swoim cialem zaczela zastawiac promyki swiatla zeby lepiej obraz widziec
Staram sie spokojnie poczekac na kolejna wizyte! Mam nadzieje ze moja kropka tez sie postara i urosnie troszke
oczekiwanie
Nie smutaj. Za tydzień już pewnie będzie wszystko ładnie widać.Właśnie wyszłam z gabinetu i mam mieszane uczucia, przez 15 min gin walczyła ze sprzętem żeby ustawic go tak aby znaleźć pęcherzyk, oczywiście w tym czasie juz zdążyłam się poplakac ze nic nie ma! W końcu znalazła pęcherzyk ale jeszcze nic więcej nie bylo widać, mowi ze to 5 tydzień 5 dzień więc moze tak jeszcze byc i za tydzień mam znowu wizytę
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama