reklama
Ogien121212
Fanka BB :)
Na razie die nie cieszę. Jutro będę zrobię. Chociaż to dziwne juz 3 razy byłam w ciąży (dzidziuś jeden) i zawsze dolegliwości miałam. Ból brzucha itp. Ale może dupek działa i boję się jak będzie dalej śle wiem ze nawet leciutko kreseczka to . Bo jak nie na ciąży to jest przerażająco blady test.
Wonderful
Nie denerwuj się jutro zrobisz betę i się wyjaśni. Stres niepotrzebnyNa razie die nie cieszę. Jutro będę zrobię. Chociaż to dziwne juz 3 razy byłam w ciąży (dzidziuś jeden) i zawsze dolegliwości miałam. Ból brzucha itp. Ale może dupek działa i boję się jak będzie dalej śle wiem ze nawet leciutko kreseczka to . Bo jak nie na ciąży to jest przerażająco blady test.
spokojnie jesteś dwa dni przed terminem @ wiec wychodzi bladoNa razie die nie cieszę. Jutro będę zrobię. Chociaż to dziwne juz 3 razy byłam w ciąży (dzidziuś jeden) i zawsze dolegliwości miałam. Ból brzucha itp. Ale może dupek działa i boję się jak będzie dalej śle wiem ze nawet leciutko kreseczka to . Bo jak nie na ciąży to jest przerażająco blady test.
Lanvin
A ile córa ma lat?Cześć Laski! Wymyśliłam sobie zajęcie żeby tyle nie myśleć... Szukam dla córki mieszkania! Sama myśl spoko, zaczęłam oglądać co jest i już gorzej! W Krakowie na rynku nieruchomości to jest jakieś szaleństwo!! Oferty na rynku wtórnym czasami są tylko 2-3 dni i mieszkanie znika. Szok. I już mi się nie podoba to zajęcie! [emoji6] cały tydzień spotkania, oglądanie... I jeszcze znajomi mówią że za cenę mieszkania w Krakowie można mieć dom na wiosce!
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, gratuluję dwóch kresek
@Flower daj znać po wizycie
@gabrika odezwij się w końcu do nas!
Nie pamiętam już co komu miałam odpisać
U mnie dziś 13dc, owu póki co nie było... Mam nadzieje, ze pojawi się do czwartku...
Ja durna w sobotę nie zrobiłam zakupów na niedziele i na dziś, bo miałam iść wczoraj, pojechaliśmy do sklepu i tak dowiedziałam się, że jest święto i wszystko zamknięte :| ale przynajmniej zjadłam pyszną kaczkę z ha noi [emoji14]
Dzisiaj po pracy jadę z synem mym na salę zabaw, robimy dzieciom zakończenie przedszkola, więc wszystkie mamy idą z dziećmi na salę, żeby się ostatni raz razem wylatały
A wczoraj skapnęłam się, że nie będziemy mieli parapetów w mieszkaniu, więc kolejny wydatek mi dojdzie :/ cały rok żyłam w przekonaniu, że te parapety będą, wczoraj chciałam się upewnić z jakiego materiału są zrobione i okazało się, że w akcie notarialnym nie ma ani słowa o parapetach :/ jakie macie parapety w domu??
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
Żadna bladziutka! piekna krecha! gratkiBladziutka..ale moze pozytywna :-) Zobacz załącznik 809306
buu przykro mi..Biel testu,I dupa I 3pecherzyki byly
Jest cien!!U mnie test bylejaki z allegro zawsze takich używałam i niewiem czy wy to widzicie bo jakieś słabe zdjęcie ale cień jest 2 dni przed @. Ale jeszcze się nie cieszę. Jutro na betę pójdę a dupka jem dalej
O, to młodziutka i juz na swoje ją wysyłasz? A ona juz pracuje, ze utrzyma sie sama w mieszkaniu? Ja bym chyba nie puscila mojej córy w takim wieku zeby sama mieszkałaCórcia ma 19 i chciałabym żeby mieszkała w miarę niedaleko [emoji6]
bertha
Ależ przyjemne otoczenie na poranną kawkeOujeeeeee mój balkonowy kurnik się rozrasta!
Milutkiego dzionka!
reklama
Lanvin
Ooo, duża córa! To ile Ty masz lat kochana? córa już nie mieszka z Wami?Córcia ma 19 i chciałabym żeby mieszkała w miarę niedaleko [emoji6]
Super balkon mieszkacie na parterze??Oujeeeeee mój balkonowy kurnik się rozrasta!
Milutkiego dzionka!
Dlaczego byś nie puściła?Żadna bladziutka! piekna krecha! gratki
buu przykro mi..
Jest cien!!
O, to młodziutka i juz na swoje ją wysyłasz? A ona juz pracuje, ze utrzyma sie sama w mieszkaniu? Ja bym chyba nie puscila mojej córy w takim wieku zeby sama mieszkała
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom