reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziękuje dziewczyny za życzenia [emoji8]
@Spark, niestety nie ma opcji na BB bo moj M żeby było mało złego miał stłuczkę i auto niestety do jazdy się nie nadaje..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Na razie die nie cieszę. Jutro będę zrobię. Chociaż to dziwne juz 3 razy byłam w ciąży (dzidziuś jeden) i zawsze dolegliwości miałam. Ból brzucha itp. Ale może dupek działa i boję się jak będzie dalej śle wiem ze nawet leciutko kreseczka to . Bo jak nie na ciąży to jest przerażająco blady test.

f2wlj44juj75ukos.png

Na razie die nie cieszę. Jutro będę zrobię. Chociaż to dziwne juz 3 razy byłam w ciąży (dzidziuś jeden) i zawsze dolegliwości miałam. Ból brzucha itp. Ale może dupek działa i boję się jak będzie dalej śle wiem ze nawet leciutko kreseczka to . Bo jak nie na ciąży to jest przerażająco blady test.

f2wlj44juj75ukos.png
Nie denerwuj się jutro zrobisz betę i się wyjaśni. Stres niepotrzebny :)

f2wlj44juj75ukos.png
spokojnie jesteś dwa dni przed terminem @ wiec wychodzi blado :)

Cześć Laski! Wymyśliłam sobie zajęcie żeby tyle nie myśleć... Szukam dla córki mieszkania! Sama myśl spoko, zaczęłam oglądać co jest i już gorzej! W Krakowie na rynku nieruchomości to jest jakieś szaleństwo!! Oferty na rynku wtórnym czasami są tylko 2-3 dni i mieszkanie znika. Szok. I już mi się nie podoba to zajęcie! [emoji6] cały tydzień spotkania, oglądanie... I jeszcze znajomi mówią że za cenę mieszkania w Krakowie można mieć dom na wiosce!

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
A ile córa ma lat?

Dziewczyny, gratuluję dwóch kresek :)

@Flower daj znać po wizycie :)

@gabrika odezwij się w końcu do nas!

Nie pamiętam już co komu miałam odpisać :(

U mnie dziś 13dc, owu póki co nie było... Mam nadzieje, ze pojawi się do czwartku... :)

Ja durna w sobotę nie zrobiłam zakupów na niedziele i na dziś, bo miałam iść wczoraj, pojechaliśmy do sklepu i tak dowiedziałam się, że jest święto i wszystko zamknięte :| ale przynajmniej zjadłam pyszną kaczkę z ha noi [emoji14]

Dzisiaj po pracy jadę z synem mym na salę zabaw, robimy dzieciom zakończenie przedszkola, więc wszystkie mamy idą z dziećmi na salę, żeby się ostatni raz razem wylatały :)

A wczoraj skapnęłam się, że nie będziemy mieli parapetów w mieszkaniu, więc kolejny wydatek mi dojdzie :/ cały rok żyłam w przekonaniu, że te parapety będą, wczoraj chciałam się upewnić z jakiego materiału są zrobione i okazało się, że w akcie notarialnym nie ma ani słowa o parapetach :/ jakie macie parapety w domu??

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

Bladziutka..ale moze pozytywna :-) Zobacz załącznik 809306
Żadna bladziutka! piekna krecha! gratki :)

Biel testu,I dupa I 3pecherzyki byly
buu :( przykro mi..
U mnie test bylejaki z allegro zawsze takich używałam i niewiem czy wy to widzicie bo jakieś słabe zdjęcie ale cień jest 2 dni przed @. Ale jeszcze się nie cieszę. Jutro na betę pójdę a dupka jem dalej
1496643683-aaaaaa.jpeg

f2wlj44juj75ukos.png
Jest cien!!

Córcia ma 19 i chciałabym żeby mieszkała w miarę niedaleko [emoji6]

O, to młodziutka i juz na swoje ją wysyłasz? :) A ona juz pracuje, ze utrzyma sie sama w mieszkaniu? Ja bym chyba nie puscila mojej córy w takim wieku zeby sama mieszkała :)

reklama
Córcia ma 19 i chciałabym żeby mieszkała w miarę niedaleko [emoji6]

Ooo, duża córa! To ile Ty masz lat kochana? :) córa już nie mieszka z Wami?

Oujeeeeee mój balkonowy kurnik się rozrasta!
1496649440-aaaaaa.jpeg
1496649452-aaaaaa.jpeg
1496649468-aaaaaa.jpeg

Milutkiego dzionka!

Super balkon :) mieszkacie na parterze??

Żadna bladziutka! piekna krecha! gratki :)

buu :( przykro mi..

Jest cien!!

O, to młodziutka i juz na swoje ją wysyłasz? :) A ona juz pracuje, ze utrzyma sie sama w mieszkaniu? Ja bym chyba nie puscila mojej córy w takim wieku zeby sama mieszkała :)
Dlaczego byś nie puściła?

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry