Poplacze I przejdzie,mi chyba ten cud nie pisanyWidać krechę, ale kup lepsiejszy test na jutro Albo betka ..
Dorcia nie poddajemy się niunia ....walczymy dalej ..O marzenia zawsze się walczy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poplacze I przejdzie,mi chyba ten cud nie pisanyWidać krechę, ale kup lepsiejszy test na jutro Albo betka ..
Dorcia nie poddajemy się niunia ....walczymy dalej ..O marzenia zawsze się walczy.
widać krechę leć na betęU mnie test bylejaki z allegro zawsze takich używałam i niewiem czy wy to widzicie bo jakieś słabe zdjęcie ale cień jest 2 dni przed @. Ale jeszcze się nie cieszę. Jutro na betę pójdę a dupka jem dalej
widzisz u mnie były 4 i tez dupa, a temp niestety spada....A wykres dalej wysoko
@Spark, proszę o zmianę.. 12cs kolejna @ 02.07 [emoji27]
A na te bezpłatne badania się moj M nie załapie bo lista juz zamknięta.. źle się ten dzień dla mnie zaczyna [emoji53]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gratuluję chociaż tobie się udałoU mnie test bylejaki z allegro zawsze takich używałam i niewiem czy wy to widzicie bo jakieś słabe zdjęcie ale cień jest 2 dni przed @. Ale jeszcze się nie cieszę. Jutro na betę pójdę a dupka jem dalej