reklama
Spark
Fanka BB :)
Haha podaj termin jaki myślisz, że może być [emoji14] coś się pomylić musiałoHmmm, u mnie chyba coś nie tak Ale może dopiero 29 lipca dostanę @ skoro od 16 dni się spóźnia jak tak jest w tabeli to chyba tak będzie... oby nie w środę idę do ginekologa, oby tą cholerę wywołała...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
Mnie nie cieszy żaden remont! [emoji23]@Flower &&&& i uważaj na siebie kochana.
@Sloneczko87 to wcale nie blada kreska tylko super kreska ! Serdecznie ci gratuluje ! [emoji173][emoji173]️
@Spark ciebie kochana to tak bardzo cieszy ten remont no i jeszcze duzo dokladasz tez od siebie wiec nie ma możliwości by efekt końcowy czegokolwiek dotkniętego przez twoje ręce byl inny niż "Woowwww"
U mnie dzis zimno i deszczowo pogoda jakos ostatnimi czasy jest strasznie nie stabilna ...jak i zreszta wszystko inne patrzac z boku co się dzieje ile jest napadów terrorystycznych itd można by pomyśleć że naprawdę na.świecie dzieje sie cos niedobrego .
Ktora jeszcze dzis testuje?
Pozdrawiam.Was dzioluszki i życzę milego dzionka dla każdej i jak najwiecej słoneczka ...
To chyba do @Paraplu
NeSSi
Moderatorka
Może test wadliwy ?Biel testu,I dupa I 3pecherzyki byly
Tempka chyba spada na wykresie
Spark
Zmienione :/@Spark, proszę o zmianę.. 12cs kolejna @ 02.07 [emoji27]
A na te bezpłatne badania się moj M nie załapie bo lista juz zamknięta.. źle się ten dzień dla mnie zaczyna [emoji53]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Buuu, szybko... a w BB sprawdzaliscie na przykład? Tam czasami też są, tylko dojechać trzeba także nie wiem czyy się opłaca...
Tzn. Dojazd taniej wyjdzie niż badanie, ale czas...
Ogien121212
U mnie test bylejaki z allegro zawsze takich używałam i niewiem czy wy to widzicie bo jakieś słabe zdjęcie ale cień jest 2 dni przed @. Ale jeszcze się nie cieszę. Jutro na betę pójdę a dupka jem dalej
Ja tu to prehistorycznym dinozaurem zostaneMoże test wadliwy ?
Tempka chyba spada na wykresie
ketsurui
Docia [emoji9][emoji9][emoji9]Ja tu to prehistorycznym dinozaurem zostane
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
NeSSi
Moderatorka
Widać krechę, ale kup lepsiejszy test na jutro Albo betka ..U mnie test bylejaki z allegro zawsze takich używałam i niewiem czy wy to widzicie bo jakieś słabe zdjęcie ale cień jest 2 dni przed @. Ale jeszcze się nie cieszę. Jutro na betę pójdę a dupka jem dalej
Dorcia nie poddajemy się niunia ....walczymy dalej ..O marzenia zawsze się walczy.Ja tu to prehistorycznym dinozaurem zostane