reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dopiero siadlam na tylku [emoji33]nogi to mi zaraz kolo uszu wyjda.

Biore sie za nadrabianie a poki co chce napisac, ze uwielbiam wydawac kase na dom! Wiecej frajdy mam z kupienia nowej polki niz z ubrania. Jesli cos robicie to sie chwalcie tutaj na lewo i na prawo, wiekszosc rzeczy jakie wybieram do domu to u kogos podpatrzylam [emoji16]

Mam juz kilka popierdolek kupionych na sciane ale czekaja w kartonie az te sciany beda gotowe [emoji28]
Poki co prezentuje moja wreszcie pomalowana sciane i moje wieszaczki, sa tak czederskie, ze nie lubie na nich wieszac kurtek bo zaslaniaja mi te wieszaki [emoji23]
1496334111-aaaaaa.jpeg

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
Hello ja malo czasu ostatnio bo strasznie zalatana jestem i jeszcze gdzies mnie chyba przewialo bo od godziny smarkam jak glupia :(

Paraplu ale czaderskie wieszaczki.Gdzie Ty je kupila?

Kobietki prosze o obiektywna ocene.Widzicie taka okladke ksiazki bierzecie i czytacie ja czy nie?
IMG-20170601-WA0000.jpg

Załączniki

• IMG-20170601-WA0000.jpg
    IMG-20170601-WA0000.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 554
Hello ja malo czasu ostatnio bo strasznie zalatana jestem i jeszcze gdzies mnie chyba przewialo bo od godziny smarkam jak glupia :(

Paraplu ale czaderskie wieszaczki.Gdzie Ty je kupila?

Kobietki prosze o obiektywna ocene.Widzicie taka okladke ksiazki bierzecie i czytacie ja czy nie?Zobacz załącznik 808911

W necie kupilam :p Umbra Buddy Hooks sie nazywaja.

Hmm...jak tak patrze na okladke to najbardziej podoba mi sie tytul i to krwawe kolo. Z reszta mam jakis problem i jeszcze nie umiem powiedziec jaki [emoji28] moze tlo za bardzo zlewa sie z reszta i malo tej krwi tam widac.
Nie wiem czy bym wziela, to znaczy inaczej, nie jestem pewna czy na przelatujac przez x okladek akurat ta by zwrocila moja uwage.

Bo jesli chodzi o kwestie widze okladke i decyduje czy czytam czy nie to Ci nie odpowiem bo okladka dla mnie wtedy to tylko jeden z elemento. Ogladam okladke, czytam opis z tylu, kartkuje, czytam kilka pierwszych zdan i dopiero decytuje czy chce ja przeczytac czy nie.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Hej kobietki witam się w ten piękny dzień. Byliśmy z młodym na dniu dziecka od 9 rano do teraz, idę się kąpać i później was poczytam i podpisuje. A niżej mój wykres. Jajcor bolał mnie do dzisiaj do 12 i nam śluz mega rozciągliwy. Nie wiem kiedy ta owu.
Screenshot_20170601-184428.jpg

Załączniki

• Screenshot_20170601-184428.jpg
    Screenshot_20170601-184428.jpg
    110,8 KB · Wyświetleń: 454
Wiecie co... teoretycznie jak i praktycznie co miesiąc wychodzi ja to, ze my nie trafiamy w dzień kiedy jest owulacja.... z moich obserwacji wynika, ze albo sexy sa o wiele za wczas, albo o wiele za późno... i np. Albo dzień przed co jest juz mega blisko i na dobra sprawę mogło by pyknac, ale banie pyka... po prostu trzeba wcelować w dzień owu, ale kurna jak?!? No tego nikt nie przewidzi... wiec kończę moje działania starań - po prostu mam to w pupie ... chyba pora naprawde sie wyluzować, aczkolwiek z drugiej strony jak?!? Przecież nie da sie wyłączyć mózgu od tak i miec święty spokój - myśląc co bedzie to bedzie...
Chyba z miesiąc na miesiąc po prostu brak mi sil, chceci, nerwów, smutków, załamań i mimo wszystko zazdrości wród znajomych, którym sie udaje...

Moze jestem wredna, albo po prostu nie wiem.... :-(

Dziewczyny od wczoraj mam mega dużo śluzu i odparzylam bok nogi koło dziurki,sudokrem w ruchu ,ja chuda jestem,a do tego 37.2 i jest mi zimno,nie jestem chora
Czad ! :) Ja to wiążę z dobrą nowiną :)
Paraplu - uwielbiam te wieszaki !!!!! Tylko gdzie je w PL dostać ! :)
Aschlee25 - tytuł raczej nie pasuje mi do okładki ...widziałabym jakieś smutne dziecko - odwrócone plecami patrzące na oddalającą się rodzinę z dziećmi ...

Wiecie co... teoretycznie jak i praktycznie co miesiąc wychodzi ja to, ze my nie trafiamy w dzień kiedy jest owulacja.... z moich obserwacji wynika, ze albo sexy sa o wiele za wczas, albo o wiele za późno... i np. Albo dzień przed co jest juz mega blisko i na dobra sprawę mogło by pyknac, ale banie pyka... po prostu trzeba wcelować w dzień owu, ale kurna jak?!? No tego nikt nie przewidzi... wiec kończę moje działania starań - po prostu mam to w pupie ... chyba pora naprawde sie wyluzować, aczkolwiek z drugiej strony jak?!? Przecież nie da sie wyłączyć mózgu od tak i miec święty spokój - myśląc co bedzie to bedzie...
Chyba z miesiąc na miesiąc po prostu brak mi sil, chceci, nerwów, smutków, załamań i mimo wszystko zazdrości wród znajomych, którym sie udaje...

Moze jestem wredna, albo po prostu nie wiem.... :-(
Marcjanna każda z nas tak ma,zwątpienia i żal że nam się nie udaje,nie jesteś sama to naturalna rzecz,nawet psycholog by nam nie pomógł trzymaj się maleńka

reklama
Do góry