reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1496160403-aaaaaa.jpeg

Może na pocieszenie zainwestujemy w takie cudo [emoji173]
@Spark najpiękniejsze stopki [emoji188]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ja już w psa zainwestowałam prawie 9 miesięcy ma i jak ciąży nie ma i widoku na nią tak nie ma. Małpa do kompletu to by był niezły Meksyk juz widzę jak ją gania po mieszkaniu hehe[emoji23]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka

Wstałam dziś ze strasznymi mdlosciami i bólem głowy, chyba jeszcze nie odpoczelam a tu do pracy trzeba się zbierać

Dziś u mnie pochmurno i pada :/ Może taki jeden dzień oddechu i dobry będzie :)

Miłego dnia :)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczynki :-)

Jadę do pracy - mam zapalenie krtani o l4, moze go dam i do domu. Smarcze jak małe dziecko :-) dzisiaj mam 28dc i chyba testy owu jednak faktycznie sa do bani. Moja faza lutealna trwa 15 dni i licząc po pozytywnym teście owu 2 dni to dzisiaj jest 15.
Jutro jadę na Śląsk :-) i w sobotę, albo juz w piątek na wesele w góry :-)

Hej kobitki. U mnie temp stoi w miejscu. Także pęcherzyk nie pękł. Sluzu brak, szyjka się zamknęła :(. Czy ten lek na prolaktyne mógł zatrzymać owu??? Czy on nie ma wpływu. Brzuch mnie boli ale dalej na @.
Ale zebym później nie żałowała jadę na sexy później. Wg usg pecherzyk dzisiaj by mial 22mm. Ze nie można tego w domu sprawdzić co i jak :p. Milego dnia.

Hej kobitki. U mnie temp stoi w miejscu. Także pęcherzyk nie pękł. Sluzu brak, szyjka się zamknęła :(. Czy ten lek na prolaktyne mógł zatrzymać owu??? Czy on nie ma wpływu. Brzuch mnie boli ale dalej na @.
Ale zebym później nie żałowała jadę na sexy później. Wg usg pecherzyk dzisiaj by mial 22mm. Ze nie można tego w domu sprawdzić co i jak :p. Milego dnia.
Działaj działaj :)

reklama
Zdrówka @marc [emoji8]

@StorAnia nie ma tego złego jak to mówią. [emoji110] chociaż i tak wolałabym wiedzieć na czym stoję z @...[emoji19]

A u mnie żadnego dziecka nie będzie... gdy poszłam się umyć, on zasnął na kanapie, 2 razy go budziłam a i tak spałam sama... mam K... dość, serio. Wolał sobie film oglądać. Wiać to bardziej interesujące ode mnie i wspólnego.dziecka... ryczeć mi się chcę... A takie podchody robił, czego to nie mówił, wręcz się oburzył że nie powiedziałam mu wczesnej o owu... W tyłku mam to wsZytko, wiecznie musi coś schrzanić. Mam oficjalnie dość. Poryczałam się, idę w krzaki...

cbpregz2ljqjsg03.png

Do góry