reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zdrówka @marc [emoji8]

@StorAnia nie ma tego złego jak to mówią. [emoji110] chociaż i tak wolałabym wiedzieć na czym stoję z @...[emoji19]

A u mnie żadnego dziecka nie będzie... gdy poszłam się umyć, on zasnął na kanapie, 2 razy go budziłam a i tak spałam sama... mam K... dość, serio. Wolał sobie film oglądać. Wiać to bardziej interesujące ode mnie i wspólnego.dziecka... ryczeć mi się chcę... A takie podchody robił, czego to nie mówił, wręcz się oburzył że nie powiedziałam mu wczesnej o owu... W tyłku mam to wsZytko, wiecznie musi coś schrzanić. Mam oficjalnie dość. Poryczałam się, idę w krzaki...

cbpregz2ljqjsg03.png

Dzięki beybe :-*

Jak widać me zdrowie kuleje tak samo jak zajście w ciaze :-)

reklama
Działaj działaj :)
Już bym pojechała gdyby nie praca ;). A co u Ciebie takie gory i spadki na wykresie?? O jednej godzinie mierzysz??
@Windy91nie znikaj znowu. Będzie dobrze. Daj mu nauczke to przyjdzie z pidkulonym ogonem.
@marc nasz chorowitku. Może to jednak ciąża :)
@kotek87 ja tez po @ mam taka temp i później spada także spokojnie. Na monit w tym cyklu idziesz??

Już bym pojechała gdyby nie praca ;). A co u Ciebie takie gory i spadki na wykresie?? O jednej godzinie mierzysz??
@Windy91nie znikaj znowu. Będzie dobrze. Daj mu nauczke to przyjdzie z pidkulonym ogonem.
@kotek87 ja tez po @ mam taka temp i później spada także spokojnie. Na monit w tym cyklu idziesz??
no biorę od 2-6 dcclo po póltabletki i w 11 dc ide na moinit podejrzeć jak jajeczka urosły i ile :p póxniej gin wyznacza kiedy się bzykać :p
ale już zapowiedziałąm mezowi ze od wizyty u gina to codziennie :p co dwa dni nie działa

@marc zdrówka :)
@Paraplu nie przejmuj się chłopem, oni są z innej planety.
@Docia1975 wykres obiecujący :)
@Windy91 u Ciebie owu albo już po

u mnie dooopiero 3 dc a tem 36,8 to chyba jakiś żart.. no nic mam nadzieje że będzie spadać.
biore od wczoraj clo i 08.06 na wizyte.
No zobaczymy czekam cierpliwie,temp wyższe nie miałam takich to po luteinie,poprawia się progesteron, windy nie martw się chłopy jak dzieci czasem wszystko mają w dupce,buziaki

no biorę od 2-6 dcclo po póltabletki i w 11 dc ide na moinit podejrzeć jak jajeczka urosły i ile :p póxniej gin wyznacza kiedy się bzykać :p
ale już zapowiedziałąm mezowi ze od wizyty u gina to codziennie :p co dwa dni nie działa
My teraz codziennie. Wczoraj byla przerwa. Zobaczymy czy cos to da. Jak nie to m na badania a ja na hsg.

O jednej koło 7.30 spadki do 36.9 to nie dużo jak ma być to będzie byle by nie spadła do podstawowej

K znow mnie wkurwil jak jasna chole*a i rycze bo jest emocjonalnym idiota.
Wedlug niego moje odejscie z forum i grup to zlote rozwiazanie na wszystko. Nagle wszystko bedzie cacy i cudownie, nagle odnajde sie w Holandii a platki roz zaczna spadac z nieba, urodzi sie jednorozec i wszycy beda zyli dlugo i szczesliwie.
No ku*wa ile mozna szukac znajomych?! Jestem w Holandii 6 lat i nie mam ani jednej, ANI JEDNEJ swojej znajomej! Bez kontaktu internetowego to zostaja mi cztery sciany i pies. Predzej wyladuje w psychiatryku niz i mi pomoze no ale on ku*wa wie, ze magicznie po odinstalowaniu facebooka w telefonie wszystko bedzie tak pieknie, ze nic tylko rzygac tecza.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie przejmuj sie, ja we Włoszech jestem 7 lat i tez nikogo nie mam [emoji34]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Do góry