reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pięknie stopki, och [emoji7] [emoji7]
Jezu, jaki wysyp... Ja nie śledzę, ale nerwica się odezwała... poza tym koleś z którym się kiedyś spotkałam będzie miał syna. Ech...

Jak ja marzę o burzy [emoji7] U nas taka duchota że.Nic tylko nago chodzić...[emoji16]

A ja mam dzisiaj zjazd psychiczny... według wszystkich apek płodne miały zacząć się dzisiaj, więc mieliśmy działać... A z rana temp o 0,4 w górę [emoji24] wyć mi się chce, cały cykl szlag trafił... jedyne co, to nadzieja ze to z innych przyczyn a nie owu. Ale na co ja liczę... kutfa! [emoji24]

Widzę że genelralnie wszytko u nas nie tak... jakieś fatum nas dopadło czy co...

cbpregz2ljqjsg03.png

Chyba tak..... jak pech to pech- nie ma co :/

reklama
K znow mnie wkurwil jak jasna chole*a i rycze bo jest emocjonalnym idiota.
Wedlug niego moje odejscie z forum i grup to zlote rozwiazanie na wszystko. Nagle wszystko bedzie cacy i cudownie, nagle odnajde sie w Holandii a platki roz zaczna spadac z nieba, urodzi sie jednorozec i wszycy beda zyli dlugo i szczesliwie.
No ku*wa ile mozna szukac znajomych?! Jestem w Holandii 6 lat i nie mam ani jednej, ANI JEDNEJ swojej znajomej! Bez kontaktu internetowego to zostaja mi cztery sciany i pies. Predzej wyladuje w psychiatryku niz i mi pomoze no ale on ku*wa wie, ze magicznie po odinstalowaniu facebooka w telefonie wszystko bedzie tak pieknie, ze nic tylko rzygac tecza.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A co Ty 6 lat na forum jesteś, że naglle jak się wył. To znajdziesz znajomych itd.? No soryy...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wedlug niego moje odejscie z forum i grup to zlote rozwiazanie na wszystko. Nagle wszystko bedzie cacy i cudownie, nagle odnajde sie w Holandii a platki roz zaczna spadac z nieba, urodzi sie jednorozec i wszycy beda zyli dlugo i szczesliwie.
No ku*wa ile mozna szukac znajomych?! Jestem w Holandii 6 lat i nie mam ani jednej, ANI JEDNEJ swojej znajomej! Bez kontaktu internetowego to zostaja mi cztery sciany i pies. Predzej wyladuje w psychiatryku niz i mi pomoze no ale on ku*wa wie, ze magicznie po odinstalowaniu facebooka w telefonie wszystko bedzie tak pieknie, ze nic tylko rzygac tecza.

No tak, tak..... jasne. Czy oni myślą, ze forum to fatum - czarne chmury i przez niego wszystko co złe - tragedia, ale cóż takie maja myślenie - to nasza indywidualna sprawa - czy chcemy tu byc, pisać i nawet sie przyjaźnić.
Bo dla mnie to Wy jesteście takie przyjazne duszyczki - mimo, ze nie zawsze wylaze z tych krzaków :-D

Pięknie stopki, och [emoji7] [emoji7]
Jezu, jaki wysyp... Ja nie śledzę, ale nerwica się odezwała... poza tym koleś z którym się kiedyś spotkałam będzie miał syna. Ech...

Jak ja marzę o burzy [emoji7] U nas taka duchota że.Nic tylko nago chodzić...[emoji16]

A ja mam dzisiaj zjazd psychiczny... według wszystkich apek płodne miały zacząć się dzisiaj, więc mieliśmy działać... A z rana temp o 0,4 w górę [emoji24] wyć mi się chce, cały cykl szlag trafił... jedyne co, to nadzieja ze to z innych przyczyn a nie owu. Ale na co ja liczę... kutfa! [emoji24]

Widzę że genelralnie wszytko u nas nie tak... jakieś fatum nas dopadło czy co...

cbpregz2ljqjsg03.png
Działajcie dzisiaj. Owu mogło jeszcze nie być. Na wykresach na ovufriend mnóstwo ciąż jest z seksu w pierwszym dniu wyższych temperatur [emoji9]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Przepraszam ale przy haśle "rzygać tańczą" umarłam ze śmiechu. Uwielbiam Twoje poczucie humoru nawet w czasie dołów!
Faceci to generalnie system mają zero jedynkowy i im się często wydaje że wszystko jest proste a ich rozwiązania najlepsze...
Trzymaj się dzielnie

A co Ty 6 lat na forum jesteś, że naglle jak się wył. To znajdziesz znajomych itd.? No soryy...

No ku*wa wg niego chyba nagle zapuka do mnie standko psiapsiolek. Ile mozna szukac zywego towarzystwa? Od miesiac zapraszam pare polakow mieszkajacych...2 pietra nizej! I doopa. Co znajde jakas fajna dziewczyne to po 3 miesiacach sie przeprowadza w c*uj daleko. Od 6 lat nie mam z kim wyjsc na glupia kawe.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

No ku*wa wg niego chyba nagle zapuka do mnie standko psiapsiolek. Ile mozna szukac zywego towarzystwa? Od miesiac zapraszam pare polakow mieszkajacych...2 pietra nizej! I doopa. Co znajde jakas fajna dziewczyne to po 3 miesiacach sie przeprowadza w c*uj daleko. Od 6 lat nie mam z kim wyjsc na glupia kawe.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
No chyba tak właśnie sądzi...
Mam znajomą w Holandii, 5 lat tam jest z facetem... nie ma bb a znajomych też brak... so... forum nie ma nic doo rzeczy! Niestety zwykle takie realia pracy za granicą...:/

reklama
U nas od rana była piękna pogoda. Potem zrobiło się ciemno i burza. Jak ja się boję
emoji33.png
wczoraj wróciłam z pracy o 22 to też prądu nie miałam. Dziś dopiero o 9 rano włączyli.
Dziewczyny na każdą z nas przyjdzie pora. Nie martwcie się
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi by sie nie spueszylo gdybym miała chociaż 2 lata mniej :(.
Ladnie was z tym prądem zrobili :/
Pięknie stopki, och
emoji7.png
emoji7.png

Jak ja marzę o burzy
emoji7.png
U nas taka duchota że.Nic tylko nago chodzić...
emoji16.png

A ja mam dzisiaj zjazd psychiczny... według wszystkich apek płodne miały zacząć się dzisiaj, więc mieliśmy działać... A z rana temp o 0,4 w górę
emoji24.png
wyć mi się chce, cały cykl szlag trafił... jedyne co, to nadzieja ze to z innych przyczyn a nie owu. Ale na co ja liczę... kutfa!
emoji24.png

cbpregz2ljqjsg03.png
Pokazuj wykres. Ja czekam na jutrzejszą temperaturę.
@Paraplu ten twój ma jakieś fazy szukania problemów.

Do góry