ketsurui
Fanka BB :)
Co ma forum do wiatraka? Oni tego nigdy nie zrozumieją kochana. Ty nie masz znajomych w Holandii, a ja nawet w Polsce nie mam ich wielu. Wszyscy gonią za swoimi sprawami. Z najlepszą kumpelą widujemy się raz do roku, bo częściej nie możemy się zgrać... Na co dzień nawet nie mam z kim pogadać jak mój na wyjazdach. Życie. Nie smuć się i zostań z nami na forum [emoji11]K znow mnie wkurwil jak jasna chole*a i rycze bo jest emocjonalnym idiota.
Wedlug niego moje odejscie z forum i grup to zlote rozwiazanie na wszystko. Nagle wszystko bedzie cacy i cudownie, nagle odnajde sie w Holandii a platki roz zaczna spadac z nieba, urodzi sie jednorozec i wszycy beda zyli dlugo i szczesliwie.
No ku*wa ile mozna szukac znajomych?! Jestem w Holandii 6 lat i nie mam ani jednej, ANI JEDNEJ swojej znajomej! Bez kontaktu internetowego to zostaja mi cztery sciany i pies. Predzej wyladuje w psychiatryku niz i mi pomoze no ale on ku*wa wie, ze magicznie po odinstalowaniu facebooka w telefonie wszystko bedzie tak pieknie, ze nic tylko rzygac tecza.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom