reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się rybeńki i[emoji8]
My korzystamy z pogody i szlajamy się po mieście, taaaakie ciepło [emoji7] ciekawe ile zostało nam tego dobrego.... i przespałam mierzenie temp[emoji28]
Coś mi w weekendy nie wychodzi...[emoji16]

@marc nie mam takich doświadczeń kochana, ale skłaniam się ku opiniom dziewczyn... musisz to jak najszybciej rozwiązać. Bo sama wiesz jak może być później... ech. Nic nie może być proste...

@Lanvin aligator Michał [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Widzialyscie instagram mamyginekolog? Aż mnie zmrozilo, jakie to wszystko kutfa niesprawiedliwe....[emoji17] [emoji26]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie mam instagramu :( co się dzieje? Napisz plis.
Mamaginekolog straciła swoje dzieciątko [emoji22]
Witam się rybeńki i[emoji8]
My korzystamy z pogody i szlajamy się po mieście, taaaakie ciepło [emoji7] ciekawe ile zostało nam tego dobrego.... i przespałam mierzenie temp[emoji28]
Coś mi w weekendy nie wychodzi...[emoji16]

@marc nie mam takich doświadczeń kochana, ale skłaniam się ku opiniom dziewczyn... musisz to jak najszybciej rozwiązać. Bo sama wiesz jak może być później... ech. Nic nie może być proste...

@Lanvin aligator Michał [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Widzialyscie instagram mamyginekolog? Aż mnie zmrozilo, jakie to wszystko kutfa niesprawiedliwe....[emoji17] [emoji26]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Strasznie to jest wszystko niesprawiedliwe...[emoji22] [emoji22]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Mamaginekolog ???? Co wy mówicie?? Nie mam insta. Strasznie to nie sprawiedliwe

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@marc ciezka sprawa. Niestety, nie znam ani jednego alkoholika ktory na serio sie nawrocil. Jak myslisz, duzy ma ten problem czy jeszcze da sie zapobiec?

Matko kochana no az mnie zemdlilo jak napisalyscie o mamaginekolog. Ona juz byla w tak dalekiej ciazy, ze nie sadzilam, ze cos takiego jej sie przytrafi. Dziewczyna tyle dobrei robi a los ja tak okrutnei karze :( szlag czlowieka trafia przez ta niesprawiedliwosc :(

Dziewczynki bylismy na spacerze, wial fajny wiaterek i nie czulismy, ze slonce jest takie mocne. Tak poparzylam sobie ramiona, ze od 3 godzin siedze z zimnymi okladami na rekach, zdjac ich nie mobe bo z bolu nie wytrzymuje :( uwazajcie bo ta zdradliwa pogode i stosujecie filtry.
[emoji24][emoji24][emoji24]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
1495992337-aaaaaa.jpeg

Ostatnia edycja:
@marc ciezka sprawa. Niestety, nie znam ani jednego alkoholika ktory na serio sie nawrocil. Jak myslisz, duzy ma ten problem czy jeszcze da sie zapobiec?

Matko kochana no az mnie zemdlilo jak napisalyscie o mamaginekolog. Ona juz byla w tak dalekiej ciazy, ze nie sadzilam, ze cos takiego jej sie przytrafi. Dziewczyna tyle dobrei robi a los ja tak okrutnei karze :( szlag czlowieka trafia przez ta niesprawiedliwosc :(

Dziewczynki bylismy na spacerze, wial fajny wiaterek i nie czulismy, ze slonce jest takie mocne. Tak poparzylam sobie ramiona, ze od 3 godzin siedze z zimnymi okladami na rekach, zdjac ich nie mobe bo z bolu nie wytrzymuje :( uwazajcie bo ta zdradliwa pogode i stosujecie filtry.

1495992337-aaaaaa.jpeg
Kochana Maślanka najlepsza :-)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

1495992337-aaaaaa.jpeg
Dokładnie kochana [emoji22] w ciąży chyba nie ma jakiejś granicy bezpieczeństwa po której można odetchnac i wiedzieć że będzie ok. W komentarzach pod postem mamyginekolog wyczytałam że kobietka dziecko straciła w 36tyg!!!! Dla mnie następna ciaza będzie podszyta ciągłym strachem [emoji22]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry