oczekiwanie
Fanka BB :)
Dzięki za kciuki. Ogarnął się trochę. Jutro rano podzialamy. Mam nadzieję, że gorączka zolnierzykow tak w jeden dzień nie wybije.Może do wieczora troszkę mu przejdzie
Trzymam kciuki
![]()
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Moj młody też mało takich rzeczy je. Ale jak idziemy do kina to może nawet cole. Bierze wszystko. Tak ma pozwolone. U babci mnie wkurza pchanie słodyczy. A najbardziej lizaki. Nie cierpię tego, jak ktoś daje je mojemu dziecku.Mój chipsy spróbował dopiero w zeszłym roku, a i tak jak raz na jakiś czas zje, to kilka i koniec. Chrupki jak już kupujemy to patrzę, żeby chociaż olej rzepakowy miały, a nie palmowy. Daj spokój, logika niektórych zabija...
Mt dzisiaj u teściów, jutro wracamy. Niedawno zawiozłam M do kumpla, idą dzisiaj na miasto, ciekawe o której i w jakim stanie wróci...
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Wystrzalowo , ja w poniedziałek chce coś kupić na komunie bo idziemy za 2 tyg. Ale chce spodnie jakieś do szpilek. Sukienki mam w domu to mam z czego wybrać.Zobacz załącznik 808262
Dziś bez szaleństw, klasyczna czerwień, bo już.wymyśliłam co ubioruNałoże niebieską sukienkę a do tego czerwone szpilki, czerwona torebka no i czerwone paznokcie
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
@basia89 trzymam kciuki żeby to był znak na zielonego kropka