oczekiwanie
Fanka BB :)
Dzięki za kciuki. Ogarnął się trochę. Jutro rano podzialamy. Mam nadzieję, że gorączka zolnierzykow tak w jeden dzień nie wybije.Może do wieczora troszkę mu przejdzie
Trzymam kciuki
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Moj młody też mało takich rzeczy je. Ale jak idziemy do kina to może nawet cole. Bierze wszystko. Tak ma pozwolone. U babci mnie wkurza pchanie słodyczy. A najbardziej lizaki. Nie cierpię tego, jak ktoś daje je mojemu dziecku.Mój chipsy spróbował dopiero w zeszłym roku, a i tak jak raz na jakiś czas zje, to kilka i koniec. Chrupki jak już kupujemy to patrzę, żeby chociaż olej rzepakowy miały, a nie palmowy. Daj spokój, logika niektórych zabija...
Mt dzisiaj u teściów, jutro wracamy. Niedawno zawiozłam M do kumpla, idą dzisiaj na miasto, ciekawe o której i w jakim stanie wróci...
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Wystrzalowo , ja w poniedziałek chce coś kupić na komunie bo idziemy za 2 tyg. Ale chce spodnie jakieś do szpilek. Sukienki mam w domu to mam z czego wybrać.Zobacz załącznik 808262
Dziś bez szaleństw, klasyczna czerwień, bo już.wymyśliłam co ubioru Nałoże niebieską sukienkę a do tego czerwone szpilki, czerwona torebka no i czerwone paznokcie
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
@basia89 trzymam kciuki żeby to był znak na zielonego kropka