reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Może do wieczora troszkę mu przejdzie
Trzymam kciuki

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Dzięki za kciuki. Ogarnął się trochę. Jutro rano podzialamy. Mam nadzieję, że gorączka zolnierzykow tak w jeden dzień nie wybije.
Mój chipsy spróbował dopiero w zeszłym roku, a i tak jak raz na jakiś czas zje, to kilka i koniec. Chrupki jak już kupujemy to patrzę, żeby chociaż olej rzepakowy miały, a nie palmowy. Daj spokój, logika niektórych zabija...

Mt dzisiaj u teściów, jutro wracamy. Niedawno zawiozłam M do kumpla, idą dzisiaj na miasto, ciekawe o której i w jakim stanie wróci...

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj młody też mało takich rzeczy je. Ale jak idziemy do kina to może nawet cole. Bierze wszystko. Tak ma pozwolone. U babci mnie wkurza pchanie słodyczy. A najbardziej lizaki. Nie cierpię tego, jak ktoś daje je mojemu dziecku.
Zobacz załącznik 808262

Dziś bez szaleństw, klasyczna czerwień, bo już.wymyśliłam co ubioru :) Nałoże niebieską sukienkę a do tego czerwone szpilki, czerwona torebka no i czerwone paznokcie :)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Wystrzalowo , ja w poniedziałek chce coś kupić na komunie bo idziemy za 2 tyg. Ale chce spodnie jakieś do szpilek. Sukienki mam w domu to mam z czego wybrać.
@basia89 trzymam kciuki żeby to był znak na zielonego kropka

reklama
Dzień dobry Kochane :)

@basia89 bardzo mocno trzymam kciuki żeby to byl ten znak :)

Ja wczoraj byłam u tej koleżanki robić paznokcie i ona ma kundelka niskopodwoziowego który nikogo nie lubi i non stop na wszystkich szczeka i walczy, a on wczoraj położył się na moich stopach i mnie lizal, ona w szoku o co chodzi [emoji23][emoji23][emoji23] stwierdziłam że po prostu poznaje dobrych ludzi :)

@oczekiwanie ja na tą komunię stwierdziłam że nic nie kupuje bo szafa pełna :) a to nie jest rodzina (bo jestem chrzestna córki przyjaciółki , tej od tego psa :) ) i mnie w wielu tych kieckach nie widzieli więc po co wydawać ;)

Pogoda zapowiada się pięknie i pewnie nawet aż za gorąco :)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny[emoji5]u nas wkoncu pięknie.jestem na zawodach z chłopakami.pewnie pół dnia zleci.buźki miłego dnia

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki [emoji6] a właściwie dobry wieczór [emoji12]
Ja dzisiaj cały dzień w biegu.. do południa szukałam z siostra kiecki na wesele, popołudnie na ogrodzie u cioci, a pózniej małego zostawiłam u rodziców i grillowalismy u siostry [emoji16] teraz oglądamy KSW [emoji12]
@ Spark, jak nigdy oblazły mnie koty siostry [emoji33] oj chciałabym żeby to był znak jak u ciebie [emoji23]
1495919810-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ojeje to kciuki ! :D oby to jak u mnie: pozytywny wczesny test ciążowy [emoji14] :*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Kochane :-*

Puściutko tutaj :-)

Dzisiaj jest moj 25dc i do dzisiaj łykam duphaston - niby jeżeli by sie okazało, ze jest ciąża łykać go dalej, ale w ciąży nie jestem. Test ciążowy robiłam dzisiaj, ale to jest za wcześnie .... ale i tak nie liczę na żaden cud.

Po prostu jak ja mam zajść w ciaze łykając witaminy itd, a moj M pije... znowu ma fazę .... codziennie coś... nie upija sie wiadomo - ale to jakaś okazja, a to piwko, a to ktoś przyjedzie, a to jego ojciec, a to sasiad, a to praca.... mam tego dosyć!!
Dzisiaj mam szkole na 14 i wolałam jechać do niej tyle godzin wcześniej by nie musieć patrzeć sie jak śpi.
Na dodatek z pracy wrócił o 5 rano !!!!

Cześć Kochane :-*

Puściutko tutaj :-)

Dzisiaj jest moj 25dc i do dzisiaj łykam duphaston - niby jeżeli by sie okazało, ze jest ciąża łykać go dalej, ale w ciąży nie jestem. Test ciążowy robiłam dzisiaj, ale to jest za wcześnie .... ale i tak nie liczę na żaden cud.

Po prostu jak ja mam zajść w ciaze łykając witaminy itd, a moj M pije... znowu ma fazę .... codziennie coś... nie upija sie wiadomo - ale to jakaś okazja, a to piwko, a to ktoś przyjedzie, a to jego ojciec, a to sasiad, a to praca.... mam tego dosyć!!
Dzisiaj mam szkole na 14 i wolałam jechać do niej tyle godzin wcześniej by nie musieć patrzeć sie jak śpi.
Na dodatek z pracy wrócił o 5 rano !!!!
Mój co prawda pije od święta. Ale potrafi mi zajsc za skórę :-/. Kochana nie wiem czy rozmowa tu pomoże. Powiem tobie z własnego doświadczenie jeśli mój chłop miałby pić w dzień dzień to wolałabym być sama. Czasami nie odbierz tego tak że masz się z nim rozstać bo to nie ma tym polega. Może faktycznie spróbuj pogadać. 25dc to trochę zbyt wcześnie na test choć mi już wychodziły słabe krechy. Pokaż test może jest cień cienia :-)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry