marc
Fanka BB :)
@arrow92
Kolor bedzie uniwersalny, pasuje do pokoju dla chlopca i dla dziewczynki
Widzialam go na zywo i jest cuuudny. Z dodatkami z kolorze bialym i naturalnym drewnem ahhh [emoji7] i nawet mam juz wybrane obrazki na sciane [emoji85]
Rany az sie zarumienilam jak czytalam [emoji16]gdzie ja ksiazke mam pisac, ksiazke sie pisze jak sie ma cos do powiedzenia a ja to mam wrazenie, ze same kocopoly wypisuje [emoji85][emoji23] i serio juz nie raz podziwialam, ze Wam sie chcialo czytac moje epopeje narodowe bo jak sie rozpisze to wychodzi z tego rozprawka jak na maturze [emoji23]tak czy siak, dziekuje za takie przemile slowa! W zyciu bym sie nie spodziewala, ze dostane taki komplement [emoji173]juz 3 razy czytalam i obrastam w piorka za kazdym razem [emoji5]
@Kurcia cicho, za ladna pogoda by siedziec z nosem w ekranie.
Ja teraz siedze z telefone bo leze dbam by plemniczkom bylo przyjemnie taki tescior mi po pracy wyszedl [emoji1377]
@Flower nie przejmuj sie Kotus, zobaczysz, ze jak zacznie Ci brzuszek rosnac to sie mama nie bedzie mogla doczekac a jak wezmie na rece to sie zakocha na amen
Moze z tego dnia wez dla siebie reakcje rodziny meza a reakcje mamy zostaw w poczekalni i wez dopiero ta reakcje ktora Coebie ucieszy. Moze za kilka dni czy tygodni ja dostaniesz i zachowasz w pamieci. Ta dzisiejsza pusc w niepamiec, poczekaj na ta wlasciwa
@judytka777 no tak bo 3 to patologia ma tylko [emoji12]a teraz patalogia i chytrusy na 500+
@marc jak jestes balonik to wdechnij sobie troche helu i idz na dwor na spacer sie w chmurach
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Tiaa :-) a z chęcią bym sobie tak polatała w powietrzu :-)
Nawet nie wiem czy ten Hel do czegoś byłby potrzebny bo i bez tego teraz dałabym spokojnie radę