reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@arrow92

Kolor bedzie uniwersalny, pasuje do pokoju dla chlopca i dla dziewczynki :)
Widzialam go na zywo i jest cuuudny. Z dodatkami z kolorze bialym i naturalnym drewnem ahhh [emoji7] i nawet mam juz wybrane obrazki na sciane [emoji85]
1495827239-aaaaaa.jpeg

Rany az sie zarumienilam jak czytalam [emoji16]gdzie ja ksiazke mam pisac, ksiazke sie pisze jak sie ma cos do powiedzenia a ja to mam wrazenie, ze same kocopoly wypisuje [emoji85][emoji23] i serio juz nie raz podziwialam, ze Wam sie chcialo czytac moje epopeje narodowe bo jak sie rozpisze to wychodzi z tego rozprawka jak na maturze [emoji23]tak czy siak, dziekuje za takie przemile slowa! W zyciu bym sie nie spodziewala, ze dostane taki komplement [emoji173]juz 3 razy czytalam i obrastam w piorka za kazdym razem [emoji5]

@Kurcia cicho, za ladna pogoda by siedziec z nosem w ekranie.
Ja teraz siedze z telefone bo leze dbam by plemniczkom bylo przyjemnie :) taki tescior mi po pracy wyszedl [emoji1377]
1495828221-aaaaaa.jpeg

@Flower nie przejmuj sie Kotus, zobaczysz, ze jak zacznie Ci brzuszek rosnac to sie mama nie bedzie mogla doczekac a jak wezmie na rece to sie zakocha na amen :)
Moze z tego dnia wez dla siebie reakcje rodziny meza a reakcje mamy zostaw w poczekalni i wez dopiero ta reakcje ktora Coebie ucieszy. Moze za kilka dni czy tygodni ja dostaniesz i zachowasz w pamieci. Ta dzisiejsza pusc w niepamiec, poczekaj na ta wlasciwa :)

@judytka777 no tak bo 3 to patologia ma tylko [emoji12]a teraz patalogia i chytrusy na 500+

@marc jak jestes balonik to wdechnij sobie troche helu i idz na dwor na spacer sie w chmurach ;)

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Tiaa :-) a z chęcią bym sobie tak polatała w powietrzu :-)
Nawet nie wiem czy ten Hel do czegoś byłby potrzebny bo i bez tego teraz dałabym spokojnie radę :-D

reklama
Wiesz co, obleciałam ostatnio 5 ginekologów i jakieś ale były do moich 40 lat, a nie do 96 kilo ;)
Mi od razu po badaniu powiedział że trzeba spaść z wagi. Szczególnie że nie było problemu z zajściem a z utrzymaniem [emoji20] zobaczymy jak to będzie kochana dziękuję za wsparcie bardzo [emoji8] szkoda mi tracić czasu ale mogłam wcześniej myśleć o tym jak wpierdzielalam ciasteczka i kebaby [emoji20]
Działka, działeczka, wiocha, wioseczka :D :D lalalala :D bosz, jaka ja jestem szczęśliwa od dwóch godzin :D :D :D
Zazdraszczam. Ja do robót ogrodowych jestem ostatnia ale bym posiedziala trochę w ciszy i spokoju. Tęsknię już za moja rodzinna wiocha, za tym żabim śpiewem, bocianami i cisza [emoji20]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki jesli ktoras ma problem z sucha skora to cala soba polecam olej kokosowy! Przez lata nie moglam sobie poradzic z sucha skora na lydkach a po tygodniu smarowania sie wieczorem mam tak gladka skore jak nigdy wczesniej w zyciu [emoji7]ciagle sie glaskam po nogach, buzi, rekach [emoji23]
Polecam :)

Dobrze, ze mnie K zbalamucil zaraz po pracy bo kuzwa weekend a on od godziny spi na kanapie a ja mam randewu z Housem...ehh.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziewczynki jesli ktoras ma problem z sucha skora to cala soba polecam olej kokosowy! Przez lata nie moglam sobie poradzic z sucha skora na lydkach a po tygodniu smarowania sie wieczorem mam tak gladka skore jak nigdy wczesniej w zyciu [emoji7]ciagle sie glaskam po nogach, buzi, rekach [emoji23]
Polecam :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dobrze wiedzieć a jak myślisz ma skórę stóp a dokładnie kostki też by się nadał ? Mam teraz strasznie suchą właśnie w tych okolicach i gdzie można to kupić bo się nie orientuje ?

Dobrze wiedzieć a jak myślisz ma skórę stóp a dokładnie kostki też by się nadał ? Mam teraz strasznie suchą właśnie w tych okolicach i gdzie można to kupić bo się nie orientuje ?

Pewnie zalezy jak bardzo masz sucha skore. U siebie widze ogromna roznice.
A kupisz w spozywczym. Olej nierafinowany pachnie kokosem, rafinowany jest bezzapachowy.
Jesli nie sprawdzi sie na Twojej skorze to mozesz wziac go do smazenia.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Mój to z kolei je bardzo dużo, najgorzej u babci, ile my mamy awantur za sobą...każdego dnia kupuje mu soki, Frugo, wodę smakową, daje słodycze... Żadne tłumaczenie nie pomaga, bo słyszę, że "lubi", albo "dziecko musi spróbować", no k**, spróbować raz na jakiś czas owszem, ale codziennie?! I nie przegadasz... Mimo to lubi warzywa i owoce, więc tego je sporo, ale jest bardzo chudy. Mamy problem ze spodniami, bo jak na długość są dobre, tak w pasie najlepiej jakbym mu kupowała na 104, a nie 134...

Ciocia uwielbia [emoji7] [emoji7]

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak ja upominam chrzesnice mojego, że ma chipsów nie jeść (2latka), bo to nieezdrowe, to teść naa to: Jedz malutka jakk Ci smakuje jedz...
A do mnie: najwidoczniej jej organizm tego potrzebuje...

Jasne kur**!
A mój codziennie potrzebuje kebaba, i co, mam żreć?
U nas będzie wojna totalna czuję...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny mam pytanie do tych które zazywają wiesiołka. 1 mc go zażywałam i zauważyłam ze w tym mc nie miałam w ogóle sluzu płodnego, czy któraś z Was tak miała? Nigdy wcześniej tak nie miałam.
Ja nigdy po nim nie miałam, stosowalam 3 miesiące i przestałam

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry