reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

ja nie prasuje ciuchów po praniu . Prasuje przed ubraniem.
Ja po, bo często się spieszę i nie mam czasu na prasowanie, a tak w 30 minut wyprasuje wszystko i mam spokój
Ale teraz leży sterta ponad tydzień, bo żelazko zepsute.

Tak, o pierwsze, tak jestem na 3 :D Trochę późno zaczęłam, ale lepiej późno, niż wcale:p Tak naprawdę to temat mam dość przyjemny, bo pracuję poniekąd w tym, ale jak przychodzi przysiąść, to zawsze mam opory, ale biorę się do pracy wieczorem i mam nadzieję do końca maja skończyć. :nerd:
Kurcze, jakie zimno, aż sobie musiałam okno zamknąć... Kiedy przyjdzie lato? :(:oo2:
Pewnie, że lepiej pózno biz wcale :) a co robiłaś w tej przerwie między liceum a studiami? :)

A skąd jesteś? U nas dzisiaj ciepełko, choć w kancelarii zimnica, mury chłodne, słonce tu nie dochodzi...

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja po, bo często się spieszę i nie mam czasu na prasowanie, a tak w 30 minut wyprasuje wszystko i mam spokój
Ale teraz leży sterta ponad tydzień, bo żelazko zepsute.

Pewnie, że lepiej pózno biz wcale :) a co robiłaś w tej przerwie między liceum a studiami? :)

A skąd jesteś? U nas dzisiaj ciepełko, choć w kancelarii zimnica, mury chłodne, słonce tu nie dochodzi...

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Pracowałam, najpierw w sklepie, potem byłam na stażu tu u siebie w pracy i potem po stażu zostałam, no i warunkiem były studia, więc zaczęłam. Dobrze, że po liceum nie poszłam na kierunek, który mi się od dziecka marzył, bo pewnie nadal szukałabym pracy, a tak robię to co lubię w sumie, a studia mi uzupełniają teorię :) Jestem z podkarpacia :rolleyes2:

Ja też prasuje przed ubraniem, jedynie młodego na początku ubranka prasowalam od razu :)

Ja pamiętam wariactwo z moją magisterską, my w sobotę ślub mieliśmy a do poniedziałku pracę złożyć (razem studiowalismy) więc było latanie :) no i na pracy już mam nowe nazwisko a nie panieńskie

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz mam okienko więc chwila oddechu :)

U nas dziś już pięknie, słonecznie [emoji274][emoji274][emoji274]

A ja mam ostatnio taki czas że masakra :/ dziś od 7 do 15 lekcje, później od razu na zakupy muszę jechać bo w sobotę mamy festyn szkolny i nagrody, słodycze i zabawki muszę pokupowac, później na 18 30 muszę do kościoła bo próbę bierzmowania robię, jutro od rana lekcje potem muszę zostać i podzielić te nagrody, no i potem odwiedzić obie mamusie :)
W sobotę festyn więc od 8 do 15 będę w szkole, a na 17 muszę już być w kościele bo bierzmowanie! Do tego młodego narzeczona z przedszkola ma urodziny i on też się wybiera (nie wiem jak ;))
A w niedziele mam komunie chrzesnicy mojej i nie bardzo wiem co ubrać!
A w poniedziałek Wyjeżdżam na dwa dni na wycieczkę do Łodzi

I tak się pozalilam :)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

@komareczka na apce mam 3000

Swietny to czerwone etui na leki, eleganckie i mozna wszedzie zabrac ze soba.

Lo matko praca lic [emoji31]nawet mi nie przypominajcie, w bolach rodzilam ta prace.

Kurcze moje testy owu nadal blade jak nieszczescie.

@Lanvin a prasujesz wszystko czy tylko wybrane rzeczy?

A Wy jak prasujecie dziewczynki? Ja malo co prasuje, koszule prasuje, czasem jakis t-shirt czy sukienke. Reszte strzepuje i wieszam tak by rozprostowaly sie [emoji39]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@komareczka na apce mam 3000

Swietny to czerwone etui na leki, eleganckie i mozna wszedzie zabrac ze soba.

Lo matko praca lic [emoji31]nawet mi nie przypominajcie, w bolach rodzilam ta prace.

Kurcze moje testy owu nadal blade jak nieszczescie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie i na apce i na komp. 6000 :) No jak ją skończę, to będę szczęśliwa i woolna :)

reklama
Ja pisałam pracę magisterską przez półtora roku... po skończeniu studiów. Także nie jestem najlepszym motywatorem ;D
Ja nie prasuję. Ew. koszule dla męża, ale przed ubraniem, a nie po praniu. Ogólnie kiepska ze mnie pani domu: mało gotuję, nie prasuję, nie lubię zmywać.

Z aktualności to chodzę na monitoring owulacji do gin, bo nikt wcześniej nie sprawdzał czy pęcherzyki pękają. I mój biedny zmaltretowany po operacji lewy jajnik wyhodował jakiegoś giga pęcherzyka, który rośnie. Tak mnie wszystko boli, że już mi się wszystkiego odechciewa...

Do góry