Korzystaj
który dc dziś?
No trudno, nic nie zrobię
a jeśli o skrzepy chodzi, to teraz mam raczej żywą krew.
Dlatego nie bez powodu wszędzie piszą, że objawy CIĄŻOWE pojawiają się dopiero koło 6-7 tygodnia, a człowiek głupi i szuka juz w 3-4...
Bardzo ładnie to wygląda
A u nas w tym roku nie ma dnia matki i ojca, bo robimy łącznie z zakończeniem roku za dwa tygodnie.
Widziałam zdjęcia na fb, ale z Ciebie piękna mamusia :* i synek cudowny
Jak Cię to pocieszy, to ja moją mgr napisałam w kilka dni...dwa lata robiłam badania, wykresy, liczyłam dane w programie, wszystko miałam, ale przy małym ciężko mi było się zmobilizować tak konkretnie. Miałam co prawda 1 rozdział i jakieś szkice, ale nic poza tym, aż tu nagle promotorka napisała w jeden poniedziałek, że jak do piątku oddamy pracę w dziekanacie, to możemy się bronić dwa tygodnie później, a kolejny termin za dwa miesiące... Wzięłam wolne w pracy do końca tygodnia i siedziałam i pisałam. Dobrze, że promotorka miała czas, żeby mi na bieżąco odpisywać, bo nie wiem jak bym się wyrobiła...
@siwa84, nawet nie wiesz jak mi przykro
nie wyobrażam sobie nawet co czujesz, ale wiem jedno... Musisz zrobić badania! To kolejna ciąża, która się nie utrzymała, musi być jakaś przyczyna... Trzeba to sprawdzić, bo jak widać nie masz problemu z zajściem...trzymaj się kochana :*
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom