reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To nie ma znaczenia często :) u mnie zdarzały się skkrzepy mimo, że cykl bezowulacyjny i o biocheicznej nie było mowy :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja byłam pewna ze skrzepy mają znaczenie.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie ma zasady raczej. U mnie od czyszczenia macicy okres to w sumie tylko sprzepy.
Przed zabiegiem mialam sporo krwi ale i tak zawsze byly jakies skrzepy, wieksze i mniejsze.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Ciekawe dlaczego tak jest [emoji19]

Ciekawe dlaczego tak jest [emoji19]

Nie mam pojecia co czyszczenie zmienilo w macicy, ze taka zmiane mam [emoji848]no ale cos musialo zmienic bo od pierwszej w zyciu miesiaczki, przez kolejne kilkanascie lat moje okresy wygladaly zawsze tak samo.
A po czyszczeniu kompletnie inaczej.

Ovia fertility score podaje mi 10/10 a test owulacyjny prawie bialy [emoji36] Chyba dluzszy cykl sie szykuje.

@Flower aaa widze druga kreske i to bez wpatrywania sie niemrugajac :)
Niech ciemnieje [emoji1377]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

@siwa84 trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze

@Bulbasek jaki piekny juz brzuszek :)

@Lanvin zdolnego masz syna :)

@Flower gratuluję, a tak się martwiłas, że nie zdążycie
emoji6.png

Naprawde balam sie ze to w tak krotikim terminie jest niewykonalne! I jeszcze nie wierze :)

Flower gratuluję! Styczniowa czy lutowa?

Termin z @ to 02.02, moj mlody tez jest lutowy :)

@Flower aaa widze druga kreske i to bez wpatrywania sie niemrugajac :)
Niech ciemnieje
emoji1377.png

dzieki wielkie i tez mam nadzieje ze zciemnieje :)

Tak!!

Kochana, jesteśmy dobrej myśli :* plamienia się zdarzają i nie muszą świadczyć i czymś złym, tego się trzymajmy :*

Gratuluję córeczce :) A z temperaturą spokojnie, jeszcze trochę czasu zostało :)

A ja się witam dzisiaj z @, wiec zaczynamy kolejny cykl. Już wiedziałam wieczorem, że rano będzie, bo brzuch zaczął boleć, jeszcze temperaturę zdążyłam zmierzyć i przyszła szanowna punktualnie i porządnie mnie przywitała...

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nadrabiam zaległości ale takich wiadomości nie lubię czytać :(

Matuchno, jak mnie brzuch wyjątkowo boli, nie pamiętam kiedy ostatni raz @ tak dawała w kość :( może jakąś biochemiczną miałam? Dobrze, że testu nie zrobiłam, bo jeszcze by się okazało, że tak i dopiero byłoby mi przykro...

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie raz miałam skrzepy a wtedy nie było opcji na ciążę...

@Flower gratuluję!!! Cudna wiadomość

reklama
@Flower ogromne gratulacje! Ach zazdroszcze choć tak pozytywnie u mnie w tym cyklu nici robilam dziś test i nici zresztą zaczęło się plamienie

Do góry