reklama
A masz normalna @? Czy ze skrzepami?Matuchno, jak mnie brzuch wyjątkowo boli, nie pamiętam kiedy ostatni raz @ tak dawała w kość może jakąś biochemiczną miałam? Dobrze, że testu nie zrobiłam, bo jeszcze by się okazało, że tak i dopiero byłoby mi przykro...
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
komareczka
Fanka BB :)
Ale wtedy zazwyczaj chyba się okres spóźnia, a Twój był o czasie, nie myśl o tym, może po prostu boli, bo boli...Też się zastanawiałam u siebie nad tym, bo te skrzepy mnie zaniepokoiły, ale raz, że dzień przed terminem przyszła @, a dwa, że test negatywny, więc nic nie było racze, przynajmniej mam nadzieję. U mnie właśnie przeszła gigantyczna burza, przez chwilę było ciemno jak o 21:00Matuchno, jak mnie brzuch wyjątkowo boli, nie pamiętam kiedy ostatni raz @ tak dawała w kość może jakąś biochemiczną miałam? Dobrze, że testu nie zrobiłam, bo jeszcze by się okazało, że tak i dopiero byłoby mi przykro...
Spark
Teraz nie chce przez weselle, bo nie rozumiem?Dziewczyny chyba się popłaczę mój dziś miał ochotę i przestał bo nie chce w tym mc dziecka,ku...tyle się leczę leki zastrzyki a on ma to w dupie,wesele jego siostry mamy we wrześniu to do cholery już będę w 5mc,a tu dupa seks przed zagrożeniem był w 14dc ,dziś 16 będzie awantura albo seks
A on w ogóle naprawdę chce?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Chce tylko się boi nie wiem czemu,kurcze i tak dziś musi być chyba że będzie awanturabo jak nie to zero seksu będzie na zawsze,wywaliłam mu na stół ze tyle się staramy,chyba presja go wzięłaTeraz nie chce przez weselle, bo nie rozumiem?
A on w ogóle naprawdę chce?
Spark
Zdolny synTez 30 dniowy cykl?
Cholerka, muszę donga zamówić!! Bo mam jeszcze 4 tabletki
Kochana, zanim opiszę jak było wczoraj, to uprzejmie proszę o pokazanie brzuszka :* @Spark również, @Emzilka i @cheebay również wywołuje do tablicy! Dajcie koleżankom trochę radości :*
A wczoraj my jako rodzice zostaliśmy w stołówce, a dzieci były zabierane w 2-3 osobowych grupach przez nauczycielki. Dyrekcja opowiadała nam o tym, jak wygląda praca w klasach integracyjnych, tłumaczyli, że ważne też jest nasze zaangażowanie i podejście itp. Dzieci w tym czasie były w klasach i rozwiazywaly zadania. Każdy dostał kartki z zadaniami, trzeba było przeczytać polecenie, żeby wiedzieć co należy zrobić i mieli m.in. policzyć do 10, narysować kwiatka, znaleźć 10 różnic na obrazku, wykonać jakieś proste działania matematyczne, zgadnąć co jest na obrazku (np. deskorolka) i zapisać to w kratkach i narysować siebie z rodziną nad morzem w taki sposób, żeby pokazać w jaki sposób spędza się czas na plaży. O czymś jeszcze mi Filip mówił, ale już nie pamiętam, w każdym razie pani kazala mu przekazać, że świetnie sobie poradził. Rozwiązał wszystkie zadania bez problemu nie wiedział tylko jakia numerek w dzienniku, ale to dlatego, że panie nie wywołują ich po numerkach. Jestem z niego bardzo dumna i on tez się cieszył, bo mówił, że bardzo proste były zadania i że szybko przeczytał polecenie ale mówił też, że chłopiec, który siedział z nim od niego odgapiał i miał dużo błędów. Było ok. 40 dzieci, a dostanie się 30. Dzisiaj po pracy jedziemy do szkoły, bo ma być wywieszona lista przyjętych, są dwie klasy.
Dobrze, zmienię.
Daj znać!!!
Lanvin
Zakładam tampony, więc trudno powiedzieć.A masz normalna @? Czy ze skrzepami?
U nas w nocy tak padało, dzisiaj jeszcze nie, ale zimno i szaro jest :/Ale wtedy zazwyczaj chyba się okres spóźnia, a Twój był o czasie, nie myśl o tym, może po prostu boli, bo boli...Też się zastanawiałam u siebie nad tym, bo te skrzepy mnie zaniepokoiły, ale raz, że dzień przed terminem przyszła @, a dwa, że test negatywny, więc nic nie było racze, przynajmniej mam nadzieję. U mnie właśnie przeszła gigantyczna burza, przez chwilę było ciemno jak o 21:00
reklama
Spark
To nie ma znaczenia często u mnie zdarzały się skkrzepy mimo, że cykl bezowulacyjny i o biocheicznej nie było mowyA masz normalna @? Czy ze skrzepami?