reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin e tam doopa, uwierze, ze po ptokach dopiero jak przyjdzie malpiszon.
Hmm serio sie przypalalo? Zelazka Tefal sa moimi ulubionymi i nie mialam z nimi nigdy problemu. Nasze sie juz rozwala i chcce kupic ale zelazko systemowe Tefala. Mialam przyjemnosc nim prasowac i je uwielbiam :)

@mystery cacy, ze jest babelek. A grzybica to czesto pierwszy objaw ciazy, leki i bedzie okej :) nie stresuj sie.

@korneliakamila
Ale przeciez co troche mamy 2 kreski na forum. Nie sa kazdego dnia bo az nas tyle tutaj sie nie udziela ale co chwilke przeciez sa :)

U mnie Ovia pokazuje fertility score 9/10.
Test owulacyjny dopiero leciutenko rozowy, apki wyliczaja owulke na 26 maja [emoji1377]

Kiepsko sie dzisiaj czuje i chyba zostane w domu. Chyba migrena mnie atakuje, juz wzielam leki profilaktycznie :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nie poddawaj się.walczymy!!ja też mam dość ale chce spełnić swoje marzenia i zrobie wszystko żeby mieć mojego upragnionego dzidziusia[emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję a U Ciebie tabelce widzę już 3 dzidziuś ? Super u mnie jedna córeczka na stanie 4 łatka jest cudowna marzy mi się rodzeństwo dla niej w jakim wieku są Twoje dzieciaczki? Jeśli mogę widzieć ile czasu staralas o poprzednie ciąże ? Pytam z ciekawosci bo jestesmy w podobnym wieku

Hmm serio sie przypalalo? Zelazka Tefal sa moimi ulubionymi i nie mialam z nimi nigdy problemu. Nasze sie juz rozwala i chcce kupic ale zelazko systemowe Tefala. Mialam przyjemnosc nim prasowac i je uwielbiam :)

@mystery cacy, ze jest babelek. A grzybica to czesto pierwszy objaw ciazy, leki i bedzie okej :) nie stresuj sie.

@korneliakamila
Ale przeciez co troche mamy 2 kreski na forum. Nie sa kazdego dnia bo az nas tyle tutaj sie nie udziela ale co chwilke przeciez sa :)

Test owulacyjny dopiero leciutenko rozowy, apki wyliczaja owulke na 26 maja [emoji1377]

Kiepsko sie dzisiaj czuje i chyba zostane w domu. Chyba migrena mnie atakuje, juz wzielam leki profilaktycznie :/

No wiem wiem ja po prostu tu krótko jestem o jeszcze nie było za tu dwóch kresek odkąd jestem a napewno by mnie to podbudowalo

No wiem wiem ja po prostu tu krótko jestem o jeszcze nie było za tu dwóch kresek odkąd jestem a napewno by mnie to podbudowalo

Nasza najnowsza swiezynka jest chyba @mystery :) odezwij sie i daj swoje swiadectwo, ze sie udaje :)

@Lanvin @Spark mozecie wrzucic tabelke ciezarowek dla podbudowania Kornelii? Zeby zobaczyla ilu dziewczynom juz sie udalo :)

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

No to też lipa jak nie wiem u Ciebie u mnie cykle w miarę regularne ale latka lecą mam 31 lat i nachodzą mnie różne myśli ze nie zdążę czy coś ... Mam już córeczkę 4 letnia i wiem jak piękne jest macierzyństwo i bardzo pragnę drugiego dzidziusia ale jak bedzie zobaczymy ;)
Też bym bardzo chciała, u mnie z każdym miesiącem większa różnica wieku między dziećmi, ale co począć... Wczoraj byliśmy w parku na rowerze, pełno ludzi, większość rodziców z maluszkami, z wózkami, wysyp kobiet w ciąży... Dobija mnie taki widok trochę, ale co zrobić...wpływu nie mamy.

@korneliakamila

Ja się zrazilam właśnie przez to nasze żelazko do Tefala, bo prawie wszystkie mają taką stopę, jak nasze. Zamówiłam właśnie w Awansie to żelazko: Link do: Żelazko PHILIPS GC4526/20 - sklep Avans.pl ma przyjść w piątek :)

Działajcie już kochana??

Nasza najnowsza swiezynka jest chyba @mystery :) odezwij sie i daj swoje swiadectwo, ze sie udaje :)

@Lanvin @Spark mozecie wrzucic tabelke ciezarowek dla podbudowania Kornelii? Zeby zobaczyla ilu dziewczynom juz sie udalo :)

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Postaram się niedługo :)

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

export.jpg

Dziewczyny na czerwono poproszę o aktualizację i oznaczcie mnie w poście, albo podeślijcie na priv, uzupełnić mogę do ok. 15, później nie mam już jak.

Załączniki

• export.jpg
    export.jpg
    234,2 KB · Wyświetleń: 498
@Lanvin a pewnie, ze dzialamy :) przedwczoraj raz, wczoraj dwa razy [emoji23]
Odrabiamy stracony przez klotnie ostatni cykl ;)
A mozesz mi zmienic cykl staran na 3?
Bo w tamtym cyklu ani razu nie bylo w plodne wiec bez sensu liczyc to jako cykl staran.
Dziekuje [emoji8]

Oo zelazko wyglada na fajne. Ja teraz mam Philipsa ale mi upadlo tak niefortunnie, ze pekla obudowa, przecieka i kiepsko dziala teraz. Poki co jeszcze prasuje. Teraz kupe kasy idzie na remont i zelazko musi poczekac. Jeszcze kosiarka nam wczoraj padla i trzeba nowa kupic :(

@korneliakamila widzisz jaka ta tableka jest ogromna? :)
Tez tam trafimy [emoji1377]

reklama
Zobacz załącznik 807750

Dziewczyny na czerwono poproszę o aktualizację i oznaczcie mnie w poście, albo podeślijcie na priv, uzupełnić mogę do ok. 15, później nie mam już jak.
Pisałam Ci już myszka @17.06. [emoji6] marzec - kwiecień - maj to są moje miesiące [emoji3]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry