reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin e tam doopa, uwierze, ze po ptokach dopiero jak przyjdzie malpiszon.
Hmm serio sie przypalalo? Zelazka Tefal sa moimi ulubionymi i nie mialam z nimi nigdy problemu. Nasze sie juz rozwala i chcce kupic ale zelazko systemowe Tefala. Mialam przyjemnosc nim prasowac i je uwielbiam :)

@mystery cacy, ze jest babelek. A grzybica to czesto pierwszy objaw ciazy, leki i bedzie okej :) nie stresuj sie.

@korneliakamila
Ale przeciez co troche mamy 2 kreski na forum. Nie sa kazdego dnia bo az nas tyle tutaj sie nie udziela ale co chwilke przeciez sa :)

U mnie Ovia pokazuje fertility score 9/10.
Test owulacyjny dopiero leciutenko rozowy, apki wyliczaja owulke na 26 maja [emoji1377]

Kiepsko sie dzisiaj czuje i chyba zostane w domu. Chyba migrena mnie atakuje, juz wzielam leki profilaktycznie :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nie poddawaj się.walczymy!!ja też mam dość ale chce spełnić swoje marzenia i zrobie wszystko żeby mieć mojego upragnionego dzidziusia[emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję a U Ciebie tabelce widzę już 3 dzidziuś ? Super u mnie jedna córeczka na stanie 4 łatka jest cudowna marzy mi się rodzeństwo dla niej w jakim wieku są Twoje dzieciaczki? Jeśli mogę widzieć ile czasu staralas o poprzednie ciąże ? Pytam z ciekawosci bo jestesmy w podobnym wieku

Hmm serio sie przypalalo? Zelazka Tefal sa moimi ulubionymi i nie mialam z nimi nigdy problemu. Nasze sie juz rozwala i chcce kupic ale zelazko systemowe Tefala. Mialam przyjemnosc nim prasowac i je uwielbiam :)

@mystery cacy, ze jest babelek. A grzybica to czesto pierwszy objaw ciazy, leki i bedzie okej :) nie stresuj sie.

@korneliakamila
Ale przeciez co troche mamy 2 kreski na forum. Nie sa kazdego dnia bo az nas tyle tutaj sie nie udziela ale co chwilke przeciez sa :)

Test owulacyjny dopiero leciutenko rozowy, apki wyliczaja owulke na 26 maja [emoji1377]

Kiepsko sie dzisiaj czuje i chyba zostane w domu. Chyba migrena mnie atakuje, juz wzielam leki profilaktycznie :/

No wiem wiem ja po prostu tu krótko jestem o jeszcze nie było za tu dwóch kresek odkąd jestem a napewno by mnie to podbudowalo

No wiem wiem ja po prostu tu krótko jestem o jeszcze nie było za tu dwóch kresek odkąd jestem a napewno by mnie to podbudowalo

Nasza najnowsza swiezynka jest chyba @mystery :) odezwij sie i daj swoje swiadectwo, ze sie udaje :)

@Lanvin @Spark mozecie wrzucic tabelke ciezarowek dla podbudowania Kornelii? Zeby zobaczyla ilu dziewczynom juz sie udalo :)

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

No to też lipa jak nie wiem u Ciebie u mnie cykle w miarę regularne ale latka lecą mam 31 lat i nachodzą mnie różne myśli ze nie zdążę czy coś ... Mam już córeczkę 4 letnia i wiem jak piękne jest macierzyństwo i bardzo pragnę drugiego dzidziusia ale jak bedzie zobaczymy ;)
Też bym bardzo chciała, u mnie z każdym miesiącem większa różnica wieku między dziećmi, ale co począć... Wczoraj byliśmy w parku na rowerze, pełno ludzi, większość rodziców z maluszkami, z wózkami, wysyp kobiet w ciąży... Dobija mnie taki widok trochę, ale co zrobić...wpływu nie mamy.

@korneliakamila

Ja się zrazilam właśnie przez to nasze żelazko do Tefala, bo prawie wszystkie mają taką stopę, jak nasze. Zamówiłam właśnie w Awansie to żelazko: Link do: Żelazko PHILIPS GC4526/20 - sklep Avans.pl ma przyjść w piątek :)

Działajcie już kochana??

Nasza najnowsza swiezynka jest chyba @mystery :) odezwij sie i daj swoje swiadectwo, ze sie udaje :)

@Lanvin @Spark mozecie wrzucic tabelke ciezarowek dla podbudowania Kornelii? Zeby zobaczyla ilu dziewczynom juz sie udalo :)

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Postaram się niedługo :)

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

export.jpg

Dziewczyny na czerwono poproszę o aktualizację i oznaczcie mnie w poście, albo podeślijcie na priv, uzupełnić mogę do ok. 15, później nie mam już jak.

Załączniki

• export.jpg
    export.jpg
    234,2 KB · Wyświetleń: 503
@Lanvin a pewnie, ze dzialamy :) przedwczoraj raz, wczoraj dwa razy [emoji23]
Odrabiamy stracony przez klotnie ostatni cykl ;)
A mozesz mi zmienic cykl staran na 3?
Bo w tamtym cyklu ani razu nie bylo w plodne wiec bez sensu liczyc to jako cykl staran.
Dziekuje [emoji8]

Oo zelazko wyglada na fajne. Ja teraz mam Philipsa ale mi upadlo tak niefortunnie, ze pekla obudowa, przecieka i kiepsko dziala teraz. Poki co jeszcze prasuje. Teraz kupe kasy idzie na remont i zelazko musi poczekac. Jeszcze kosiarka nam wczoraj padla i trzeba nowa kupic :(

@korneliakamila widzisz jaka ta tableka jest ogromna? :)
Tez tam trafimy [emoji1377]

reklama
Zobacz załącznik 807750

Dziewczyny na czerwono poproszę o aktualizację i oznaczcie mnie w poście, albo podeślijcie na priv, uzupełnić mogę do ok. 15, później nie mam już jak.
Pisałam Ci już myszka @17.06. [emoji6] marzec - kwiecień - maj to są moje miesiące [emoji3]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry