reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej[emoji5]ja już oswoilam się z okresem.wczoraj kryzys,wyżyłam się sprzatajac ,potem piwko sobie strzelilam, mąż mnie potulil i pocieszyć i dziś już przeszlo[emoji38]
Mój mąż sam powiedział że kupimy nam witaminki i postaramy się bardziej[emoji1]
Jakie polecacie dziewczyny?dla mnie i dla męża?
@Lanvin głowa do góry! !zobaczysz będziemy miały dzieciaczki z lutego[emoji8]
Dzięki kochane za kciuki.walczymy dalej[emoji8][emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@komareczka @korneliakamila nie podobają mi się te @ :(

Mnie piersi znowu zaczęły boleć mocno, ale cudów nie ma, temperatura nie wzrośnie po takim spadku i jutro planowo na pewno @ przylezie :/ dziewczyny przynajmniej na jednym wózku jedziemy i e przyszłym miesiącu jak się uda, to razem na wątku będziemy :)

My dzisiaj na 16 idziemy do szkoły na diagnozy przed 1 klasą. Młody się trochę stresował, że będą zadania, których nie będzie umiał zrobić, ale nie powinno być źle :) on jest bardzo inteligentny i odważny, więc sobie poradzi :)

Z innej beczki, muszę dzisiaj kupić żelazko, bo naszym się już nie da prasować. Mamy jakieś z Tefala, ma niecałe dwa i pół roku i tak się przypalilo, że nie da się go doczyscic. Ono od początku się przypalało, nie wiem dlaczego, nigdy nie miałam takiego problemu z zelazkiem :/ ehhh i kolejna kasa wyrzucona.

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej[emoji5]ja już oswoilam się z okresem.wczoraj kryzys,wyżyłam się sprzatajac ,potem piwko sobie strzelilam, mąż mnie potulil i pocieszyć i dziś już przeszlo[emoji38]
Mój mąż sam powiedział że kupimy nam witaminki i postaramy się bardziej[emoji1]
Jakie polecacie dziewczyny?dla mnie i dla męża?
@Lanvin głowa do góry! !zobaczysz będziemy miały dzieciaczki z lutego[emoji8]
Dzięki kochane za kciuki.walczymy dalej[emoji8][emoji8]

Pewnie, w końcu obie z cesarką :)

DziewcZynki witam się w południe u mnie niestety też temperatura poleeecialaaaa w dół cholera miałam jeden test i jeszcze zrobiłam dla większej pewności noi bez złudzeń kolejny cykl nic z tego ... Ku...wa czy nikomu na tym forum nie może się udać już nie mówię o sobie ale chociaż jednej osobie to już by była radość a tak duuuuupa wkurza mnie to wszystko już następny miesiąc stracony :no::realmad::confused: co dalej ? Chyba się poddaję :(:(:( A co gorsze @ dalej nie ma i trzeba czekać ... naprawdę rzucam to wszytko w h.... Bo mam już dość mierzenia liczenia czekania trudno najwyżej jest mi dane mieć tylko jedno dziecko i tego się będę trzymać mam doła i pieprzyć to wszytsko
Nie poddawaj się.walczymy!!ja też mam dość ale chce spełnić swoje marzenia i zrobie wszystko żeby mieć mojego upragnionego dzidziusia[emoji4]

Mnie piersi znowu zaczęły boleć mocno, ale cudów nie ma, temperatura nie wzrośnie po takim spadku i jutro planowo na pewno @ przylezie :/ dziewczyny przynajmniej na jednym wózku jedziemy i e przyszłym miesiącu jak się uda, to razem na wątku będziemy :)

My dzisiaj na 16 idziemy do szkoły na diagnozy przed 1 klasą. Młody się trochę stresował, że będą zadania, których nie będzie umiał zrobić, ale nie powinno być źle :) on jest bardzo inteligentny i odważny, więc sobie poradzi :)

Z innej beczki, muszę dzisiaj kupić żelazko, bo naszym się już nie da prasować. Mamy jakieś z Tefala, ma niecałe dwa i pół roku i tak się przypalilo, że nie da się go doczyscic. Ono od początku się przypalało, nie wiem dlaczego, nigdy nie miałam takiego problemu z zelazkiem :/ ehhh i kolejna kasa wyrzucona.

No mi też nie... :( Zaczynamy nowy cykl... Tzn @Lanvin , Ty jeszcze teoretycznie nie:) W tym bardziej się przyłożę, będę mierzyć temp itd, mam nadzieję, że się nam wszystkim uda ;) Dziewczyny, tak z innej beczki, przyjmujecie kwas foliowy?

No mi też nie... :( Zaczynamy nowy cykl... Tzn @Lanvin , Ty jeszcze teoretycznie nie:) W tym bardziej się przyłożę, będę mierzyć temp itd, mam nadzieję, że się nam wszystkim uda ;) Dziewczyny, tak z innej beczki, przyjmujecie kwas foliowy?
Ja zaczęłam brać we wrześniu :)

No dzięki ja juz też 6 cykl starań i nic nie wiem narazie mam dość a czy przyjdzie nową nadzieją to nie wiem ...
To pomyśl, że ja od października do marca miałam tylko 3 cykle, a mogłam mieć 6, nie wiedziałam kiedy jest owu po odstawieniu tabletek i przez to zmarnowalam tyle czasu...

Mi też się nie podobają te @ i fajnie by było jakby komuś z nas się udało w końcu maj taki piękny miesiąc no ale cóż życie ... nic nie przewidzisz powodzenia dla synka ;)&&&

reklama
Ja zaczęłam brać we wrześniu :)

To pomyśl, że ja od października do marca miałam tylko 3 cykle, a mogłam mieć 6, nie wiedziałam kiedy jest owu po odstawieniu tabletek i przez to zmarnowalam tyle czasu...

No to też lipa jak nie wiem u Ciebie u mnie cykle w miarę regularne ale latka lecą mam 31 lat i nachodzą mnie różne myśli ze nie zdążę czy coś ... Mam już córeczkę 4 letnia i wiem jak piękne jest macierzyństwo i bardzo pragnę drugiego dzidziusia ale jak bedzie zobaczymy ;)

Do góry