Nie podziało...Zobacz załącznik 807752
Na poprawę humoru @mystery jeśli chcesz być w tabeli, to podaj dane wg zasady jak w tabeli
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie podziało...Zobacz załącznik 807752
Na poprawę humoru @mystery jeśli chcesz być w tabeli, to podaj dane wg zasady jak w tabeli
Ja biorę od początku starań teraz zamiast zwykłego biorę prenatal uno gin mi polecił ma fajny skład i dodatkowo selen i magnez z b6No mi też nie... Zaczynamy nowy cykl... Tzn @Lanvin , Ty jeszcze teoretycznie nie W tym bardziej się przyłożę, będę mierzyć temp itd, mam nadzieję, że się nam wszystkim uda Dziewczyny, tak z innej beczki, przyjmujecie kwas foliowy?
ja od stycznia przyjmujęJa zaczęłam brać we wrześniu
To pomyśl, że ja od października do marca miałam tylko 3 cykle, a mogłam mieć 6, nie wiedziałam kiedy jest owu po odstawieniu tabletek i przez to zmarnowalam tyle czasu...
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biorę od stycznia taki rossmanowy, myślicie, że będzie ok?Ja biorę od początku starań teraz zamiast zwykłego biorę prenatal uno gin mi polecił ma fajny skład i dodatkowo selen i magnez z b12.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę ze tak [emoji4] ważne jest żeby brać jaki kolwiek [emoji4]ja od stycznia przyjmuję
Ja biorę od stycznia taki rossmanowy, myślicie, że będzie ok?
Tak ja staram się o 3[emoji4]mam dwóch synów w wieku prawie 11 lat i 8 lat.Dziękuję a U Ciebie tabelce widzę już 3 dzidziuś ? Super u mnie jedna córeczka na stanie 4 łatka jest cudowna marzy mi się rodzeństwo dla niej w jakim wieku są Twoje dzieciaczki? Jeśli mogę widzieć ile czasu staralas o poprzednie ciąże ? Pytam z ciekawosci bo jestesmy w podobnym wieku
Wiem, ale ja mam zepsuty komputer i mogę uzupełniać tylko w pracy, dlatego pisałam kiedyś, żebyście najlepiej na priv wysyłalyPisałam Ci już myszka @17.06. [emoji6] marzec - kwiecień - maj to są moje miesiące [emoji3]
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczeeee[emoji7] marzę o coreczce mając 2 synów [emoji4]@Lanvin u mnie mżesz wpisać w tabelce DZIEWCZYNKA