reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No mi też nie... :( Zaczynamy nowy cykl... Tzn @Lanvin , Ty jeszcze teoretycznie nie:) W tym bardziej się przyłożę, będę mierzyć temp itd, mam nadzieję, że się nam wszystkim uda ;) Dziewczyny, tak z innej beczki, przyjmujecie kwas foliowy?
Ja biorę od początku starań teraz zamiast zwykłego biorę prenatal uno gin mi polecił ma fajny skład i dodatkowo selen i magnez z b6

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ja zaczęłam brać we wrześniu :)

To pomyśl, że ja od października do marca miałam tylko 3 cykle, a mogłam mieć 6, nie wiedziałam kiedy jest owu po odstawieniu tabletek i przez to zmarnowalam tyle czasu...

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
ja od stycznia przyjmuję:)
Ja biorę od początku starań teraz zamiast zwykłego biorę prenatal uno gin mi polecił ma fajny skład i dodatkowo selen i magnez z b12.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biorę od stycznia taki rossmanowy, myślicie, że będzie ok?

Dziękuję a U Ciebie tabelce widzę już 3 dzidziuś ? Super u mnie jedna córeczka na stanie 4 łatka jest cudowna marzy mi się rodzeństwo dla niej w jakim wieku są Twoje dzieciaczki? Jeśli mogę widzieć ile czasu staralas o poprzednie ciąże ? Pytam z ciekawosci bo jestesmy w podobnym wieku
Tak ja staram się o 3[emoji4]mam dwóch synów w wieku prawie 11 lat i 8 lat.
Marzy mi się córeczka..[emoji57]
Pierwszy syn to wpadka[emoji6]A drugi planowany a starania około pół roku.teraz mam 8 miesiąc starań ale po drugim synu choruje na niedoczynność tarczycy i wiem ze to dlatego mi się nie udaje.wczoraj jak dostałam okres naprawdę byłam załamana.poplakalam sobie i dziś mi lepiej już.uda nam się wkoncu zobaczysz!!a Ty ile się starasz?[emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@mystery hmm nie znam sie :p cuda :)

@Emzilka aaaaaa dziewczynka [emoji7] jejciu jak mi sie marzy pierwsza dziewczynka :)

Mamy update w kwestii lipolizy. W odwodzie nie ma zadnej roznicy ale tego mozna bylo sie spodziewac po 1 zabiegu. Za to widze ogoromna roznica przy dotyku! Przed zabiegiem bryczesy mialam takie twarde i ubite a teraz sa mieciusie [emoji7]takze dziala! [emoji173] jesli nie bedzie 2 kresek to przy nastepnej wizycie w PL ide na kolejny :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pisałam Ci już myszka @17.06. [emoji6] marzec - kwiecień - maj to są moje miesiące [emoji3]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, ale ja mam zepsuty komputer i mogę uzupełniać tylko w pracy, dlatego pisałam kiedyś, żebyście najlepiej na priv wysyłaly :)

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry