reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@mystery hmm nie znam sie :p cuda :)

@Emzilka aaaaaa dziewczynka [emoji7] jejciu jak mi sie marzy pierwsza dziewczynka :)

Mamy update w kwestii lipolizy. W odwodzie nie ma zadnej roznicy ale tego mozna bylo sie spodziewac po 1 zabiegu. Za to widze ogoromna roznica przy dotyku! Przed zabiegiem bryczesy mialam takie twarde i ubite a teraz sa mieciusie [emoji7]takze dziala! [emoji173] jesli nie bedzie 2 kresek to przy nastepnej wizycie w PL ide na kolejny :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Lanvin u mnie możesz wpisać chłopca

@Paraplu Tobie marzy się pierwsza a mi choćby i szósta [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zobacz załącznik 807750

Dziewczyny na czerwono poproszę o aktualizację i oznaczcie mnie w poście, albo podeślijcie na priv, uzupełnić mogę do ok. 15, później nie mam już jak.
Czy ja też mogę? Termin @ 6.06, Patrycja, 24 lata, 2 cykl staran, istaramy się o 3 dziecko. Co do witamin to zaczęłam dzisiaj drugie opakowanie vita-min plus mama

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

@Lanvin u mnie możesz wpisać chłopca

@Paraplu Tobie marzy się pierwsza a mi choćby i szósta [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Haha no ja Ci sie nie dziwie :p za duzo testosteronu wokol masz :p

Wiesz jak bedzie chlopiec to tez bedzie zarabiscie oby tylko byl :) mi to w sumie obojetne ale jakos zawsze marzylam aby miec najpierw corke a potem chlopca. A jak sie trafi inna konfiguracja to nie bede plakac :) oby tylko cos wyszlo.
29 juz za rogiem, i chociaz czuje sie mega mlodo i jak dla mnie to wczesnie na dzieci [emoji23] ale wiem, ze biologia sie ze mna nie zgadza a z nia nie wygram. Takze trzeba kuc zelazo poki jeszcze gorace :)

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
Do góry