komareczka
Fanka BB :)
@ pozbawiła mnie złudzeń...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak byłam wczoraj na monitoring,3pecherzyki,clo biorę i dziś rano zastrzyk,mam zielone bo chodź 1 może zaskoczy,wczoraj był ból jajnika ok 20 ,może być 2oby tylko się udałoAle Ty jesteś dopiero w trakcie owu no nie? wiec wszystko przed Toba
byłas na monitoringu? w którym dc? Gin dał Ci zielone światło? czy przestrzegał przed ciążą mnogą? tez bierzesz clo?
Słońce ja już 9razy to przeżywam,co ma być to będzie,także nic nie poradzimy ,uda się kiedyś musigłowa w górę nowy cykl i nowe staraniaDziewcZynki witam się w południe u mnie niestety też temperatura poleeecialaaaa w dół cholera miałam jeden test i jeszcze zrobiłam dla większej pewności noi bez złudzeń kolejny cykl nic z tego ... Ku...wa czy nikomu na tym forum nie może się udać już nie mówię o sobie ale chociaż jednej osobie to już by była radość a tak duuuuupa wkurza mnie to wszystko już następny miesiąc stracony co dalej ? Chyba się poddaję A co gorsze @ dalej nie ma i trzeba czekać ... naprawdę rzucam to wszytko w h.... Bo mam już dość mierzenia liczenia czekania trudno najwyżej jest mi dane mieć tylko jedno dziecko i tego się będę trzymać mam doła i pieprzyć to wszytsko
To odpoczywaj i rosnijcie zdrowo@Magda36 a no byłam u lekarza, oczywiście badanie ginekologiczne wykazało grzybicę, lekarz powiedział "faktycznie sluz jest lekko różowy". Na USG widać pęcherzyk, dzidzi też jest i "echo serca powoli też widać". Przepisał luteinę podjęzykowo, jakieś leki na ból brzucha i oczywiście na grzybka. Teraz leżę i staram się myśleć pozytywnie
Ojej, no jednorazowy pomiar to mało pokazuje, ale w razie gdyby faktycznie była to dzialalisciie? Kochana a jak Twój mąż, bierze witaminki czy coś?
Ważne, że wyjazd udany!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom