Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam w szpitalu, pani mnie pyta od kiedy krwawienie to mówię, że w nocy musiało być. A teraz dalej krwawi? Mówię "Nie". Jak wygląda krwawienie? Mówię "Jasnoczerwone", pyta czy boli brzuch, no to ja, że nie. A pani, że tak się zdarza, że okres teraz powinnam dostać, a u kobiet w ciąży często w tym czasie występują pojedyncze krwawienia. Kazała wrócić do domu, jak się bardzo martwię to wcisnąć się na jutro do gina i "Nie denerwować się" To byłoby na tyle z wizyty w szpitalu
No raczej nie,a pęcherzyki są teraz już 9mc bioręI jak długo bralas i nadal nie poskutkowal i udało Ci się zajść w ciążę dzięki temu lekowi
Udało mi się po owitrelle ale poronilam,clo w tym cyklu też brałamI jak długo bralas i nadal nie poskutkowal i udało Ci się zajść w ciążę dzięki temu lekowi
A ja dziewczynki po imprezie 50 tka mojego eks męża,wybawilismy się z moim mężem,także rodzina pachworkowarobię obiad i seksik od rana 2razy także moje panie do działań a nie smutaskow,Ania pewno szopę zaliczyła,Sonia ja biorę clojest ok