reklama
mystery
Aktywna w BB
Byłam w szpitalu, pani mnie pyta od kiedy krwawienie to mówię, że w nocy musiało być. A teraz dalej krwawi? Mówię "Nie". Jak wygląda krwawienie? Mówię "Jasnoczerwone", pyta czy boli brzuch, no to ja, że nie. A pani, że tak się zdarza, że okres teraz powinnam dostać, a u kobiet w ciąży często w tym czasie występują pojedyncze krwawienia. Kazała wrócić do domu, jak się bardzo martwię to wcisnąć się na jutro do gina i "Nie denerwować się" To byłoby na tyle z wizyty w szpitalu
Patrycja2810
Fanka BB :)
To dzisiaj odpoczywaj. A jutro postaraj się dostać do gina na wizyte
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Joaszka
[/QUOTE]To nie wiem mi lekarz dla ten lek i jakieś witaminki i tyle nie kazał nic monitorować i jeszcze lek na tarczyce mam lykac zobaczymy narazie musi przyjść miesiączka żebym mogła działać ale jak dziewczyny brały to którejś pomogło
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A masz normalnie owulacje?bo to jest lek tak właściwie na produkcje pęcherzyków jak się nie produkuje samej...czasem żeby było ich więcej np.przed inseminacja...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
oczekiwanie
Dobrze jak bys polezala z trzy dni. Pewnie to nic groźnego. Dalej krwawisz czy czysto??Byłam w szpitalu, pani mnie pyta od kiedy krwawienie to mówię, że w nocy musiało być. A teraz dalej krwawi? Mówię "Nie". Jak wygląda krwawienie? Mówię "Jasnoczerwone", pyta czy boli brzuch, no to ja, że nie. A pani, że tak się zdarza, że okres teraz powinnam dostać, a u kobiet w ciąży często w tym czasie występują pojedyncze krwawienia. Kazała wrócić do domu, jak się bardzo martwię to wcisnąć się na jutro do gina i "Nie denerwować się" To byłoby na tyle z wizyty w szpitalu
Ach Kochane żeby te nasze życie było takie proste. Tak jak napisałam w nocy miałam lekkie plamienie teraz też na papierze pojawiła się nitka krwi wraz ze śluzem. Dziś kręci mi się w głowie i czuje się osłabiona ale to pewnie z niewyspania. Eh @Lanvin kiedy Ty Testujesz? Jak twoja temperatura? @mystery Koniecznie odpoczywają teraz. Może faktycznie to tylko plamienie w dniu okresu @Izabela90 witaj jak się czujesz?
reklama
Hejka. A ja się czuje zmęczona mogę spać i w dzień i w nocy. Mam lenia strasznego.Ach Kochane żeby te nasze życie było takie proste. Tak jak napisałam w nocy miałam lekkie plamienie teraz też na papierze pojawiła się nitka krwi wraz ze śluzem. Dziś kręci mi się w głowie i czuje się osłabiona ale to pewnie z niewyspania. Eh @Lanvin kiedy Ty Testujesz? Jak twoja temperatura? @mystery Koniecznie odpoczywają teraz. Może faktycznie to tylko plamienie w dniu okresu @Izabela90 witaj jak się czujesz?