reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To nie wiem mi lekarz dla ten lek i jakieś witaminki i tyle nie kazał nic monitorować i jeszcze lek na tarczyce mam lykac zobaczymy narazie musi przyjść miesiączka żebym mogła działać ale jak dziewczyny brały to którejś pomogło

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

reklama
@tita82 2.5 to moze jakos dam rade. Ciekawa jestem ile teraz mam. Najchętniej to bym badala tsh co tydzien. Jeszczw dodatkowa pokusa to fakt ze laboratorium od krwi mam w bloku obok
No nic tylko siedziec tam i przebadac sie na kazda mozliwa ewentualnosc ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

@queen_b to sie nazywa sprawiedliwosc. Kasy maja jak lodu a wozki dostali za darmo i jeszcze pewnie im zaplacili za reklame. A ja mysle o kupowaniu wozka po jednej czesci na miesiac [emoji23] bo na raz to za drogi biznes [emoji33]

@NeSSi 3x w tygodniu religia? Poebalo ich?! Ja w pierwszej klasie mialam tylko 1 godzine tygodniowo.

@mystery dobrze dziewczynki pisza, na izbe niech moze jakies leki dadza.

@tita82 a tam ciezko sie przebic :p wystarczy sie udzielac i tyle :) ja wiem, ze nie kazda ma czas i ochote na regularne pisanie ale wystarczy jeden post na tydzien by osobe pamietac i kojarzyc co u niej.

@Sonia30 nie pomoge, nie bralam tych lekow.

@mfifi04 a tam sie przejmujesz. Dziewczyna nie dostala tyle atencji ile oczekiwala i tyle. Kuzwa ja tez strzelam focha bo nie okazujecie mi tyle atencji ile bym chciala! <foch_na_forever>
[emoji39]

Czeka na mnie malowanie korytarza ale na chwile obecna to mission impossible...pies na mnie spi, to jest wazniejsze od malowania [emoji13]
1495359570-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej a zarazem żegnajcie! Przebaczcie mi kobiałki ale zauważyłam, że tu można "zaistnieć" tylko jeśli ma się problemy. Im więcej tym bardziej się szanujecie! Kobietom bez większych problemów nie poświęcacie czasu a jeśli takowe są wkręcacie im, że mają problemy bo mądrzejsza każda z was od lekarza! Najlepiej wiecie wszystko! Życzę z całego serca szczęścia każdej! Ja i moja zgryzliwość! Naprawdę serdeczne goodbye!

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Hmm powiem Ci w sekrecie, że wolałabym nigdy na tym forum nie "zaistniec". Czy ktoś okazał Ci brak szacunku? Każdy jest tu na ile chce i daje z siebie ile chce. To jest forum i nikt nikomu nie płaci za opiekę nad wszystkimi. Nikt nie wie wszystkiego, więc wyluzuj z osądami [emoji6] a dziewczyny tutaj naprawdę wiedzą więcej niż niejeden lekarz którego przez 3 lata starań spotkałam. Nikt nikomu tu nie każe być, z jakiegoś powodu upominasz się o uwagę, oceń sama ile mozesz zyskać a ile stracisz. Powodzenia!

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

@queen_b to sie nazywa sprawiedliwosc. Kasy maja jak lodu a wozki dostali za darmo i jeszcze pewnie im zaplacili za reklame. A ja mysle o kupowaniu wozka po jednej czesci na miesiac [emoji23] bo na raz to za drogi biznes [emoji33]

@NeSSi 3x w tygodniu religia? Poebalo ich?! Ja w pierwszej klasie mialam tylko 1 godzine tygodniowo.

@mystery dobrze dziewczynki pisza, na izbe niech moze jakies leki dadza.

@tita82 a tam ciezko sie przebic [emoji14] wystarczy sie udzielac i tyle :) ja wiem, ze nie kazda ma czas i ochote na regularne pisanie ale wystarczy jeden post na tydzien by osobe pamietac i kojarzyc co u niej.

@Sonia30 nie pomoge, nie bralam tych lekow.

@mfifi04 a tam sie przejmujesz. Dziewczyna nie dostala tyle atencji ile oczekiwala i tyle. Kuzwa ja tez strzelam focha bo nie okazujecie mi tyle atencji ile bym chciala! <foch_na_forever>
[emoji39]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A ja się cieszę że mnie nikt przed szereg nie wywołuje i doceniam jak komuś się chce odpowiedziec na moje pytanie! A na ten wózek też już lepiej zacznę zbierać [emoji6]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry