reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Byłam w szpitalu, pani mnie pyta od kiedy krwawienie to mówię, że w nocy musiało być. A teraz dalej krwawi? Mówię "Nie". Jak wygląda krwawienie? Mówię "Jasnoczerwone", pyta czy boli brzuch, no to ja, że nie. A pani, że tak się zdarza, że okres teraz powinnam dostać, a u kobiet w ciąży często w tym czasie występują pojedyncze krwawienia. Kazała wrócić do domu, jak się bardzo martwię to wcisnąć się na jutro do gina i "Nie denerwować się" :( To byłoby na tyle z wizyty w szpitalu

To nie wiem mi lekarz dla ten lek i jakieś witaminki i tyle nie kazał nic monitorować i jeszcze lek na tarczyce mam lykac zobaczymy narazie musi przyjść miesiączka żebym mogła działać ale jak dziewczyny brały to którejś pomogło

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
[/QUOTE]
A masz normalnie owulacje?bo to jest lek tak właściwie na produkcje pęcherzyków jak się nie produkuje samej...czasem żeby było ich więcej np.przed inseminacja...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam krwawienia w połowie cyklu które trwały 5 dni tak miałam jak brałam bromergon teraz nie biorę i mam znowu niereguralne miesiączki a nigdy nie miałam monitoringu cyklu i nie wiem czy mam owulacje

Byłam w szpitalu, pani mnie pyta od kiedy krwawienie to mówię, że w nocy musiało być. A teraz dalej krwawi? Mówię "Nie". Jak wygląda krwawienie? Mówię "Jasnoczerwone", pyta czy boli brzuch, no to ja, że nie. A pani, że tak się zdarza, że okres teraz powinnam dostać, a u kobiet w ciąży często w tym czasie występują pojedyncze krwawienia. Kazała wrócić do domu, jak się bardzo martwię to wcisnąć się na jutro do gina i "Nie denerwować się" :( To byłoby na tyle z wizyty w szpitalu
Dobrze jak bys polezala z trzy dni. Pewnie to nic groźnego. Dalej krwawisz czy czysto??

Ach Kochane żeby te nasze życie było takie proste. Tak jak napisałam w nocy miałam lekkie plamienie teraz też na papierze pojawiła się nitka krwi wraz ze śluzem. Dziś kręci mi się w głowie i czuje się osłabiona ale to pewnie z niewyspania. Eh @Lanvin kiedy Ty Testujesz? Jak twoja temperatura? @mystery Koniecznie odpoczywają teraz. Może faktycznie to tylko plamienie w dniu okresu @Izabela90 witaj jak się czujesz?

reklama
Ach Kochane żeby te nasze życie było takie proste. Tak jak napisałam w nocy miałam lekkie plamienie teraz też na papierze pojawiła się nitka krwi wraz ze śluzem. Dziś kręci mi się w głowie i czuje się osłabiona ale to pewnie z niewyspania. Eh @Lanvin kiedy Ty Testujesz? Jak twoja temperatura? @mystery Koniecznie odpoczywają teraz. Może faktycznie to tylko plamienie w dniu okresu @Izabela90 witaj jak się czujesz?
Hejka. A ja się czuje zmęczona :pmogę spać i w dzień i w nocy. Mam lenia strasznego.

Do góry