reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Marlenko masz rację, ale sorki, nie dopuścić dzieci ze średnią powyżej 4,0 do matury? Zawsze dyrekcja robi wszystko, żeby bronić swoich uczniów, a nie usadzać... hmmm... albo powinno tak być ;)
Najwidoczniej nauczyciele już sobie nie radzą ze "zmuszaniem" uczniów doo wf'u, a jak wiemy "tonący brzytwy się chwyta"...
Z drugiej strony wf to normalny przedmiot na swiadectwie, nie żaden dodatkowy, więc zwyczajnie trzeba go "zaliczyć" żeby być dopuszczonym do matury i zdać klasę.
Niestety tu dużo pretensji trzeba mieć do tych "zwolnionych bez powodu" których jest coraz więcej...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Sonia30 mi lekarz mowil ze jak zbije tsh ponizej 2.3 to bedzie super. Wiec tym 1 to sie nie ma co sugerowac. Zdrowe dziewczyny maja nieraz 1.4 i wiecej i nie maja problemow.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Uczcze to minuta ciszy [emoji24]

A moze nie przyjdzie [emoji14]

U mnie tak sie sprawy maja [emoji1377]
1495314524-aaaaaa.jpeg

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
No oby, ale nic na to nie wskazuje...

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny! Właśnie wrocilam z dzisiejszych wojarzy. Byłam w toalecie i zauważyłam u siebie lekkie plamienie i przy podcieraniu na papierze nitkę krwi. Co to może być? Do okresu zostało mi jeszcze 7-8 dni. Czy to może być wina duphostanu? W tym cyklu po raz pierwszy go biorę

Hej Dziewczyny! Właśnie wrocilam z dzisiejszych wojarzy. Byłam w toalecie i zauważyłam u siebie lekkie plamienie i przy podcieraniu na papierze nitkę krwi. Co to może być? Do okresu zostało mi jeszcze 7-8 dni. Czy to może być wina duphostanu? W tym cyklu po raz pierwszy go biorę
Może implantacja, jeżeli to 7dpo.

Hej a zarazem żegnajcie! Przebaczcie mi kobiałki ale zauważyłam, że tu można "zaistnieć" tylko jeśli ma się problemy. Im więcej tym bardziej się szanujecie! Kobietom bez większych problemów nie poświęcacie czasu a jeśli takowe są wkręcacie im, że mają problemy bo mądrzejsza każda z was od lekarza! Najlepiej wiecie wszystko! Życzę z całego serca szczęścia każdej! Ja i moja zgryzliwość! Naprawdę serdeczne goodbye!

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Hej a zarazem żegnajcie! Przebaczcie mi kobiałki ale zauważyłam, że tu można "zaistnieć" tylko jeśli ma się problemy. Im więcej tym bardziej się szanujecie! Kobietom bez większych problemów nie poświęcacie czasu a jeśli takowe są wkręcacie im, że mają problemy bo mądrzejsza każda z was od lekarza! Najlepiej wiecie wszystko! Życzę z całego serca szczęścia każdej! Ja i moja zgryzliwość! Naprawdę serdeczne goodbye!

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Czemu piszesz, że wkrecamy komuś problemy??? Przecież każdy zna swój organizm i wie z czym się boryka. Chcesz to piszesz, nie chcesz to nie piszesz. To jest forum. Sama przecież chwytasz się różnych sposobów na to żeby być w ciąży. Nie rozumiem czemu ma służyć ten wpis......

@zgryźliwabasia nie zgodze się z toba tu dziewczyny bardzo są pomocne ja sama tu otzymalam dużo przydatnych informacji nie tylko jak problemy są .
Zagladam tu codziennie udzielalam się rzadko przez co mi trochę glupio no ale nie miałam możliwości czasem pisac . mimo ze mi się udało cały czas tu zagladam i trzymam kciuki za dziewczyny bo wiem przez co przechodzi staraczka gdy bardzo chce mieć dziecko a nie wychodzi od razu.
Dziewczyny tu maja ogromna wiedzę mi rady stad bardzo pomogły wiem to na pewno.

reklama
Najwidoczniej nauczyciele już sobie nie radzą ze "zmuszaniem" uczniów doo wf'u, a jak wiemy "tonący brzytwy się chwyta"...
Z drugiej strony wf to normalny przedmiot na swiadectwie, nie żaden dodatkowy, więc zwyczajnie trzeba go "zaliczyć" żeby być dopuszczonym do matury i zdać klasę.
Niestety tu dużo pretensji trzeba mieć do tych "zwolnionych bez powodu" których jest coraz więcej...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana mój syn jest w 1 klasie :p Ma tyle samo w-fu co religii 3 x w tygodniu :) Nie bym się czepiała ale wf taki prawdziwy na sali mają 1 x w tygodniu ...a reszta to plac zabaw albo bajka w klasie :p Chciałabym bardzo by miał aktywności fizycznej więcej bo jest troszkę otyły a i lubi ćwiczenia (ćwiczy z moim K + integracja+ piłka nożna na OKSie). Ale co zrobić jak szkoła nawet nie może dziecku lekcji zapewnić - popatrzcie plan na poniedziałek pod nieobecność wychowawcy:p
Pierwsza lekcja zniknęła (dzieci przychodzą na późniejszą godzinę, a potem....)
Proszę:
Bez tytułu.jpg

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 481
Do góry