reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Queen a ty jednak jesteś w ciąży ?? [emoji7]
Przeoczyłam coś ?

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Hahah carmen nasza sprawa z ivf ruszyła !! Miałam nadzieje ze już w czerwcu będę ale chyba będzie to jednak sierpień. Ale jestem taka wariatko ze wszystko mam zorganizowane. [emoji23][emoji85][emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przepisane miałam 2 razy po jednej tabletce. Może to dlatego że jestem po poronieniu?

To może dlatego rzeczywiście Ci tak przepisał. Ja też miałam 2 razy po 1 i też dupka ale tak jak pisałam mi pozwolił dopiero brać jak pęcherzyk pękł. Pamiętaj jednak, że nigdy nic nie jest stracone dopóki @ nie przyjdzie ;)

Hej staraczki, ktos mnie pamięta? dawno się nie odzywalam, bo jakoś głupio mi było wyskakiwać tu z ciazowymi sprawami.
Widzę że tabelka się ładnie zapełnia.

U mnie początek 37t, mały ma już wg usg 2700g. Ślemy wam wszystkim pozytywne fluidy ciążowe :*

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Nie.uwierzysz, ale 2 dni temu o Tobie myślałam! Nie wiedziałam, że to.już.tak daleko :o
Super, jak wszystko ok :*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahah carmen nasza sprawa z ivf ruszyła !! Miałam nadzieje ze już w czerwcu będę ale chyba będzie to jednak sierpień. Ale jestem taka wariatko ze wszystko mam zorganizowane. [emoji23][emoji85][emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Grunt to być pozytywnie nastawionym [emoji1][emoji1]
To trzymam kciuki !!!!![emoji106][emoji5][emoji5]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Hej kobietki.

Pyzunia przykro mi bardzo :( ehhh
Lanvin moja córka 3 lata w czerwcu kończy :)
Magda dobrze ze operacja się udała. Teraz niech tata szybko nabiera sił.
Widzę temat wózków:) ja chyba zostanę przy tym co po córce mam. Podobają mi się już inne ale chyba nie ma sensu kasy wydawać teraz na nowy wózek.

Ja się dziwnie czuje. W tamtym miesiącu tak miałam i teraz to samo. Jak mam @ to czuję się mega pełna ale to zawsze tak miałam. Zastanawia mnie to że zaraz po @ strasznie wywala mi brzuch czuje się jak słoń :/ zaczęło się po odstawieniu tabsow i nie wiem czy to normalne. Co ciekawsze dzisiaj mam 9 dc a od wczoraj mam płodny sluz no i zrobiłam test owu i pozytyw... także ten cykl chyba będzie krótszy.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie wczesnym rankiem ;) szykuje się właśnie na wesele kuzynki.
@pyzunia strasznie mi przykro byłaś moja nadzieja :-/
@cheebay co za pogoda [emoji33] U mnie dziś na być +25 ;-)
@Lanvin piękny obiecujący wykres;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry