reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jezu te next to me to takie małe, że szok... też chciałam ale jaak widziałam "na żywo" to naa kilka miesięcy wywalić 700zl się nie opłaca...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja wlasnie potrzebuje na pierwsze cztery miesiace. Potem hensvik lozeczko z IKEA ale to juz po przeprowadzce.

Cloud q skreslony z list you [emoji53]

Siwa, w pierwszej ciazy 5t5d tez pęcherzyk mialam tylko i sie stresu najadłam, dopiero w 7t5d zobaczyłam co chciałam. Tym razem od razu poszłam dopiero w 8t0d zeby mieć pewność.
Spokojnie, jeszcze ma chwilke czasu[emoji11]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Super budę ma ten wózek !! A stokke można kupić z drugiej ręki za rozsądna cenę. Jest taka strona na fb jak chcesz to cię zaproszę do niej i tam laski między sobą sprzedaj wózki stokke nie tylko wózki ;-)
A kokon na pewno kupię ;-) i karty do zdjęć na okre ciąży i pierwszego roku dziecka są bombowe !!!

Tylko kokony niekoniecznnie bezpieczne... mają te boki taakie duże, że dziecko może się przewrócić na bok i buzke w to włożyć... aale każdy robi jak chce :)

Już będę miała x landera także lipa :/

Hej laski, ja w ogródku robiłam po pracy, komary żrą nie miłosiernie. Od wczoraj mam jakieś plamienia kawa z mlekiem, troche ciemniejsze, nie wiem o co biega. :confused::confused::confused:Wczoraj 10 dc.

No ja wlasnie potrzebuje na pierwsze cztery miesiace. Potem hensvik lozeczko z IKEA ale to juz po przeprowadzce.

Cloud q skreslony z list you [emoji53]

Siwa, w pierwszej ciazy 5t5d tez pęcherzyk mialam tylko i sie stresu najadłam, dopiero w 7t5d zobaczyłam co chciałam. Tym razem od razu poszłam dopiero w 8t0d zeby mieć pewność.
Spokojnie, jeszcze ma chwilke czasu[emoji11]

Na 4 miesiące to spokojnie :)

Hej staraczki, ktos mnie pamięta? dawno się nie odzywalam, bo jakoś głupio mi było wyskakiwać tu z ciazowymi sprawami.
Widzę że tabelka się ładnie zapełnia.

U mnie początek 37t, mały ma już wg usg 2700g. Ślemy wam wszystkim pozytywne fluidy ciążowe :*

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Dziwne ale podobno lekarze mają różne zdanie i podejście a może z jakiegoś powodu chce Ci wstrzymać w jednym cyklu owu?
Ja zaraz po iui pytałam o luteinę lub dupka to mi od razu lekarz powiedział że dopiero jak przyjdę za dwa dni i potwierdzi że pęcherzyk pękł to dostanę bo musi sprawdzić czy jestem po owu.
On był zupełnie świadomy tego że staramy się o dzidziusia. Byłam u niego 12 DC i widział jeden dominujący pęcherzyk. Chorobcia to chyba straciłam szansę na zajście w tym cyklu

Stokke jest na kółeczkach. I jest pół okrągłe. Wiec to plus. No i powiększa się ze nawet starsze dziecko może mieć łóżeczko. Plus do tego przewijak który zmienia się w biurko. No fajnie te rozwiązania.

A co do tego akurat modelu wózka to jakoś mi się nie podoba. Chyba za dużo wszystkiego na nim [emoji87][emoji85] widziałam tez taki cały czarny ze złotymi skrzydłami na butce jakaś specjalna edycja a cena to jakieś 10tys zł !![emoji79][emoji79] chyba ich powaliło !!

Queen a ty jednak jesteś w ciąży ?? [emoji7]
Przeoczyłam coś ?

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Hej staraczki, ktos mnie pamięta? dawno się nie odzywalam, bo jakoś głupio mi było wyskakiwać tu z ciazowymi sprawami.
Widzę że tabelka się ładnie zapełnia.

U mnie początek 37t, mały ma już wg usg 2700g. Ślemy wam wszystkim pozytywne fluidy ciążowe :*

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Szybkiego porodu ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry