reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Taka mnie wlasnie naszla mysl. Pytanie do mam - jak radzicie sobie z miloscia do dzieci? Moze to dziwnie brzmi ;) bo ja jak patrze na mojego psa to milosc do tego gnoma tak mnie zalewa, ze czasem czuje jak mnie zgniata, az zapiera dech w piersiach. Milosc do dziecka jest zapewnie duuuuzo wieksza i az sie boje czy jej podolam [emoji33] ze sobie nie poradze z ogarnieciem tak wielkiej milosci. takie rozmyslania mnie dopadly patrzac na ta mija mala-wielka milosc :)

1494257427-aaaaaa.jpeg

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Jak dla mnie milosc do mojej suni prawie sie równa z miłością do corci ... kocham jajka swoje drugie dziecko.. bezcenne jak moj M bawi sie corcia a Amy mu zabawke przynosi ze ona tez chce [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tylko dupsko mi od tych książek urosło ... dajcie namiary na jakas dobra dietę bo 10 kilo musze zwalić ... u nas dzis 98F było a janiemam ciuchow i taniej dieta wyjdzie niż zmiana szafy [emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Hej :)

Ale dziś piękny dzień:) Zapowiadają u nas 28 stopni i do tego piąteczek :)

Pisałyście o wózkach .... Ja mam po córce wózek z firmy BEXA 3w1 i jestem z niego mega zadowolona :) Może nie jest jakiś duży i ładny ale bardzo praktyczny. Zwinny, leciutki i szybko można go złożyć i zapakować do auta:) ja jakieś trzy tygodnie po cesarce nie miałam problemu żeby go złożyć i wpakować do auta :) Górę montujemy jak chcemy tyłem lub przodem. Ja mam fioletowy. W zestawie gondola, spacerówka i nosidło wraz z adapterem do kół. Wszystkie osłonki, koszyk pod wózek i torba. Folia przeciwdeszczowa i moskitiera. 4 lata temu koszt około 1400 zł. Jedyne co dokupiłam to parasolka.

179606.jpeg

images

Witam z rana :)

@Paraplu, dzięki za zdjęcia, wózek świetny! Nie widziałam w Polsce takiego, zupełnie inny niż te, które jeżdżą u nas. Ja tez bym chętnie kupiła w takie wzory, ale po pierwsze - kasa, po drugie - jak znam życie, to M by się nie podobał, więc pewnie skończy się na szarym :)

@queenb faza max widzę, że takie zakupy robisz, niezła jesteś [emoji23] [emoji23] [emoji23] ja aż takich planów jak butelki, czy smoczki to nie mam. Co do wózka, to już też nie [emoji2] ale nie przeszkadza mi @Spark jak się dzielicie przemyśleniami co do artykułów dziecięcych, ja akurat cieszę się razem z Wami, to prawie jakbym ja z Wami wybierała [emoji12]

U mnie dzisiaj temperatura lekko spadła, mam nadzieje, ze nie wróży to tendencji spadkowej [emoji20] piersi wciąż bolą, tak mi siadlo na głowę, że w nocy spać nie mogłam, że sprawdzałam, czy nadal bolą :| w ogóle od 3 dni tak mi zlw żołądku jeździ, że aż wstyd. Wczoraj klient siedział, radio mi się zawiesiło, a mój żołądek taki koncert dał, że musiałam wyjść do kuchni, bo wstyd[emoji23] [emoji23]

1495174216-aaaaaa.png

A rano miałam sen...śniło mi się, że urodziłam i siedziałam z maleństwem na rękach. To był tak realistyczny sen, że nawet czułam zapach dziecięcej skóry!!! Ehhh, to pewnie zwiastuje, że @ przylezie na dniach. Do tego wysypalo mnie na twarzy jak nigdy :/

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej hej i ja się witam w ten piękny, słoneczny poranek. Wczorajsze Wasze informacje o dupku mnie trochę podłamały ehh. Straciłam nadzieję na ten cykl

reklama
Witam z rana :)

Parapet, dzięki za zdjęcia, wózek świetny! Nie widziałam w Polsce takiego, zupełnie inny niż te, które jeżdżą u nas. Ja tez bym chętnie kupiła w takie wzory, ale po pierwsze - kasa, po drugie - jak znam życie, to M by się nie podobał, więc pewnie skończy się na szarym :)

@queenb faza max widzę, że takie zakupy robisz, niezła jesteś [emoji23] [emoji23] [emoji23] ja aż takich planów jak butelki, czy smoczki to nie mam. Co do wózka, to już też nie [emoji2] ale nie przeszkadza mi @Spark jak się dzielicie przemyśleniami co do artykułów dziecięcych, ja akurat cieszę się razem z Wami, to prawie jakbym ja z Wami wybierała [emoji12]

U mnie dzisiaj temperatura lekko spadła, mam nadzieje, ze nie wróży to tendencji spadkowej [emoji20] piersi wciąż bolą, tak mi siadlo na głowę, że w nocy spać nie mogłam, że sprawdzałam, czy nadal bolą :| w ogóle od 3 dni tak mi zlw żołądku jeździ, że aż wstyd. Wczoraj klient siedział, radio mi się zawiesiło, a mój żołądek taki koncert dał, że musiałam wyjść do kuchni, bo wstyd[emoji23] [emoji23]

1495174216-aaaaaa.png

A rano miałam sen...śniło mi się, że urodziłam i siedziałam z maleństwem na rękach. To był tak realistyczny sen, że nawet czułam zapach dziecięcej skóry!!! Ehhh, to pewnie zwiastuje, że @ przylezie na dniach. Do tego wysypalo mnie na twarzy jak nigdy :/

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

A kiedy teoretycznie malpiszon powinien u Ciebie byc? Dzis 10dpo, dobrze licze?

Do góry