reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Queen a ty jednak jesteś w ciąży ?? [emoji7]
Przeoczyłam coś ?

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Hahah carmen nasza sprawa z ivf ruszyła !! Miałam nadzieje ze już w czerwcu będę ale chyba będzie to jednak sierpień. Ale jestem taka wariatko ze wszystko mam zorganizowane. [emoji23][emoji85][emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przepisane miałam 2 razy po jednej tabletce. Może to dlatego że jestem po poronieniu?

To może dlatego rzeczywiście Ci tak przepisał. Ja też miałam 2 razy po 1 i też dupka ale tak jak pisałam mi pozwolił dopiero brać jak pęcherzyk pękł. Pamiętaj jednak, że nigdy nic nie jest stracone dopóki @ nie przyjdzie ;)

Hej staraczki, ktos mnie pamięta? dawno się nie odzywalam, bo jakoś głupio mi było wyskakiwać tu z ciazowymi sprawami.
Widzę że tabelka się ładnie zapełnia.

U mnie początek 37t, mały ma już wg usg 2700g. Ślemy wam wszystkim pozytywne fluidy ciążowe :*

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Nie.uwierzysz, ale 2 dni temu o Tobie myślałam! Nie wiedziałam, że to.już.tak daleko :o
Super, jak wszystko ok :*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahah carmen nasza sprawa z ivf ruszyła !! Miałam nadzieje ze już w czerwcu będę ale chyba będzie to jednak sierpień. Ale jestem taka wariatko ze wszystko mam zorganizowane. [emoji23][emoji85][emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Grunt to być pozytywnie nastawionym [emoji1][emoji1]
To trzymam kciuki !!!!![emoji106][emoji5][emoji5]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Hej kobietki.

Pyzunia przykro mi bardzo :( ehhh
Lanvin moja córka 3 lata w czerwcu kończy :)
Magda dobrze ze operacja się udała. Teraz niech tata szybko nabiera sił.
Widzę temat wózków:) ja chyba zostanę przy tym co po córce mam. Podobają mi się już inne ale chyba nie ma sensu kasy wydawać teraz na nowy wózek.

Ja się dziwnie czuje. W tamtym miesiącu tak miałam i teraz to samo. Jak mam @ to czuję się mega pełna ale to zawsze tak miałam. Zastanawia mnie to że zaraz po @ strasznie wywala mi brzuch czuje się jak słoń :/ zaczęło się po odstawieniu tabsow i nie wiem czy to normalne. Co ciekawsze dzisiaj mam 9 dc a od wczoraj mam płodny sluz no i zrobiłam test owu i pozytyw... także ten cykl chyba będzie krótszy.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie wczesnym rankiem ;) szykuje się właśnie na wesele kuzynki.
@pyzunia strasznie mi przykro byłaś moja nadzieja :-/
@cheebay co za pogoda [emoji33] U mnie dziś na być +25 ;-)
@Lanvin piękny obiecujący wykres;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry