Spark
Fanka BB :)
Przemyśl kokonNo ja to tak samo [emoji85][emoji85] z tym ze teraz kupiłam sporo chusteczek nawilzanych huggies pure bo była dobra oferta ale później przyniosę się pewnie na waterwipes czy jakoś tak się one nazywają ;-) co do butelek to cały zestaw tommee tippee o ten
O wózku pisałam ze stokke trailz i łóżeczko tez stokke. Fotelik kiddy ;-) Hmm co jeszcze [emoji848][emoji848] Oo wiem !! Monitor oddechu z niańka ! O taki
A wszystkie dodatki typu kokon, otulacze kocyki itp ba tinystar kupię [emoji51][emoji23] bo są cudowne. A No i jeszcze szumiacego misia tez [emoji51][emoji85][emoji85] aż wstyd to pisać wszystko bo wychodzi jaka wariatka ze mnie [emoji23][emoji23]
A No jeśli nadbagaż jest taki drogi to faktycznie nir ma sensu .. a czy w porównaniu na wasze zarobki 400$ za fotelik to dużo czy mało ?? Bo szczerze pojęcia nir mam jak to się ma do zarobków w USA. Bo przeliczać na zł to nir warto czasem. Poglądaj sobie filmiki o kiddy na yt. Na prawdę nir widziałam ze takie rozwiązani są ! A dowiedziałam się bo któryś z braci Mroczków (tych bliźniaków z M jak miłość ) kupił (chociaż pewnie dostał ) dla swojego dziecka i pisał o tym ba instragramie [emoji23][emoji85][emoji85]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Stokke [emoji173] tylko ta cena...
Queen wrzuciłam spacerowke jaką chce:
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom