reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No ja to tak samo [emoji85][emoji85] z tym ze teraz kupiłam sporo chusteczek nawilzanych huggies pure bo była dobra oferta ale później przyniosę się pewnie na waterwipes czy jakoś tak się one nazywają ;-) co do butelek to cały zestaw tommee tippee o ten
1495126965-aaaaaa.jpeg

O wózku pisałam ze stokke trailz i łóżeczko tez stokke. Fotelik kiddy ;-) Hmm co jeszcze [emoji848][emoji848] Oo wiem !! Monitor oddechu z niańka ! O taki
1495127052-aaaaaa.jpeg

A wszystkie dodatki typu kokon, otulacze kocyki itp ba tinystar kupię [emoji51][emoji23] bo są cudowne. A No i jeszcze szumiacego misia tez [emoji51][emoji85][emoji85] aż wstyd to pisać wszystko bo wychodzi jaka wariatka ze mnie [emoji23][emoji23]

A No jeśli nadbagaż jest taki drogi to faktycznie nir ma sensu .. a czy w porównaniu na wasze zarobki 400$ za fotelik to dużo czy mało ?? Bo szczerze pojęcia nir mam jak to się ma do zarobków w USA. Bo przeliczać na zł to nir warto czasem. Poglądaj sobie filmiki o kiddy na yt. Na prawdę nir widziałam ze takie rozwiązani są ! A dowiedziałam się bo któryś z braci Mroczków (tych bliźniaków z M jak miłość ) kupił (chociaż pewnie dostał ) dla swojego dziecka i pisał o tym ba instragramie [emoji23][emoji85][emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przemyśl kokon ;)

Stokke [emoji173] tylko ta cena...
Queen wrzuciłam spacerowke jaką chce:
1495134684-aaaaaa.jpeg
1495134688-aaaaaa.jpeg
1495134692-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@siwa84 u mnie tak samo nie było a za 2 tygodnie juz było ładnie widać wiec spokojnie tez się martwilam spokojnie jeszcze wczesnie .a jak się czujesz?
Czuję się zmęczona. Cały dzień jestem jak po tabletkach nasennych [emoji3] no i od kilku dni mam mdłości. Ale bez rzyganka. Po prostu jest mi niedobrze. W związku z tym nie mam apetytu ale akurat w moim przypadku to dobrze bo zaczynam ciążę że sporą nadwagą.
Najśmieszniejsze jest to że 3 dni przed testem zamówiłam sobie 3 miesięczny abonament diety na vitalii

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ja po wizycie...
Marysia zostaje Marysią.. Waży 750 gram, ma bardzo długą kość udową, mały brzuszek i nie za dużo główka szykuje się duże, chude dziecko Tak powiedzial pan doktor Szyjka długa, twarda.. Wszystko Ok.. Zdjęcia niestety nie mam, bo moje dziecko wtuliło się we mnie i buziaka nie chciało pokazać
Ohhh piękniee! :)

[emoji176][emoji176][emoji176]jest piekny [emoji176][emoji176][emoji176]

Queen, cztery stowki to jeszcze nie tragedia, choc drozszych juz nie widzialam, ale jak pozbierasz wszystko do kupy to juz troche hajsu trzeba wylozyc[emoji20]

Ja lozeczko kupie pozniej, po przeprowadzce w listopadzie. Póki co chce cosleeper chicco next to me
1495128955-aaaaaa.jpeg

A butelki como tomo
1495129265-aaaaaa.jpeg

Jezu te next to me to takie małe, że szok... też chciałam ale jaak widziałam "na żywo" to naa kilka miesięcy wywalić 700zl się nie opłaca...

Przemyśl kokon ;)

Stokke [emoji173] tylko ta cena...
Queen wrzuciłam spacerowke jaką chce:
1495134684-aaaaaa.jpeg
1495134688-aaaaaa.jpeg
1495134692-aaaaaa.jpeg

Super budę ma ten wózek !! A stokke można kupić z drugiej ręki za rozsądna cenę. Jest taka strona na fb jak chcesz to cię zaproszę do niej i tam laski między sobą sprzedaj wózki stokke nie tylko wózki ;-)
A kokon na pewno kupię ;-) i karty do zdjęć na okre ciąży i pierwszego roku dziecka są bombowe !!!

A no wiem o tym [emoji23] w Holandii snieg to cud ale mam 1km do plazy, moze na piasku sie sprawdzi! :)

Nie znam tej firmy. Czytalam za to o butelkach Madela Calma, tez maja dzialac podobnie do piersi.

Piekny, nie? Queen sie nie zna [emoji13]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Ja chcę calme właśnie :)

Hej dziewczyny ależ się rozpisalyscie. A ja tak z innej beczki. Lekarz przepisał mi duphaston od 10-24 dnia cyklu. Teraz na niektórych forach Wyczytalam że on hamuje owulację? Czy to prawda? Czy mój lekarz byłby aż tak bezmyślny?
Zależy jaka dawka. Słabszy od luteiny która hamujee owu, ale w dużej daece też taak działać może

Hej dziewczyny. Przepraszam że tak z krzaków ale chciałam Wam powiedzieć że byłam u lekarza. Dziś 5t3d. Był widoczny pecherzyk ciążowy 4 mm. Nie wiem co myśleć? Nie powinno być już widać zarodka?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie :D u mnie zarodek dopiero po 6tygodniu :)

reklama
Ale myślisz że lekarz o tym nie wie? Jeśli mój okres trwa 32 dni to raczej owi nie będę miała 10 dnia. A on mi przepisał właśnie tak. Eh juz sama nie wiem

Dziwne ale podobno lekarze mają różne zdanie i podejście a może z jakiegoś powodu chce Ci wstrzymać w jednym cyklu owu?
Ja zaraz po iui pytałam o luteinę lub dupka to mi od razu lekarz powiedział że dopiero jak przyjdę za dwa dni i potwierdzi że pęcherzyk pękł to dostanę bo musi sprawdzić czy jestem po owu.

Do góry