reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Każdy lekarz mówi inaczej! Ja dzisiaj byłam u Pani dr która niedawno była na sympozjum i mówi że teraz zaczyna się kobietom z przeciwciałami wprowadzac hormony już wtedy jak tsh jest ok 2. Minimalną dawkę, ale żeby już wspierać tarczyce planując ciążę.

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczę co inny lekarz to inna opinia. No Ale jak jest Tsh poniżej 2 to jest niby ok

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Możesz jak po owu już, jasne :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko nie jestem pewna czy była :-)
Test owu pozytywny,objawy tez, a wczoraj znowu śluz płodny tylko przez chwilkę :-) Hehehe czuje, ze ten cykl bedzie trwał 28, a nie 31

Ja tez się nastawiam na używany bardziej ale zobaczymy. Co do fotelików @cheebay to ja cybex Ok rozkłada się ale poza samochodem. Dlatego dla nas lepszy jest kiddy evo lunafix bo rozkłada się całkowicie tez e samochodzie. A jednak jak się będzie jechać z uk do pl 18h to warto mieć taki sprzęt ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kiddy zdecydowanie na tak :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Kochane :)

Mieliśmy dzisiaj wracać do domu a mąż mi zrobił niespodziankę i zostajemy na wsi aż do niedzieli! Super mi tu jest :)

@Lanvin brzuszek rośnie. Mi się wydaje już bardzo duży :D dostalam od rodziny i znajomych ubranka, kocyk. Przecudne to wszystko :) więc mam już pierwsze rzeczy dla maluszka :)
Wybaczcie metke :D
@Magda36 trzymam kciuki za tatę!

@M2b moim zdaniem wyniki są całkiem ok. Koniecznie Wit D do suplementacji. Poziom u kobiet starających się o ciążę powinien wynosić najlepiej ok 50. A powyżej 30 musi być. Wit odpowiada m.in. za utrzymanie ciąży. Ja suplementuje 5 tyś jednostek. Głowa do góry :)

Załączniki

• 20170518_123412-1.jpg
    20170518_123412-1.jpg
    236,7 KB · Wyświetleń: 116
  • 20170518_123427-1.jpg
    20170518_123427-1.jpg
    208,5 KB · Wyświetleń: 104
Ja też 24 :)

Ile jeszcze zostało? :) powiedz im kilka ciepłych słów na koniec, a co! [emoji2]

Ja na początku woziłam go spacerówka z zestawu, a dopiero później kupiłam lżejszą jak juz chodził :)

I u Ciebie też [emoji8] łajba lutowa na nas czeka [emoji2]

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
W moje urodzinki! To @@@ na pewno nie przyjdzie!!! :)

Hej Kochane :)

Mieliśmy dzisiaj wracać do domu a mąż mi zrobił niespodziankę i zostajemy na wsi aż do niedzieli! Super mi tu jest :)

@Lanvin brzuszek rośnie. Mi się wydaje już bardzo duży :D dostalam od rodziny i znajomych ubranka, kocyk. Przecudne to wszystko :) więc mam już pierwsze rzeczy dla maluszka :)
Wybaczcie metke :D
@Magda36 trzymam kciuki za tatę!

@M2b moim zdaniem wyniki są całkiem ok. Koniecznie Wit D do suplementacji. Poziom u kobiet starających się o ciążę powinien wynosić najlepiej ok 50. A powyżej 30 musi być. Wit odpowiada m.in. za utrzymanie ciąży. Ja suplementuje 5 tyś jednostek. Głowa do góry :)
[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] jaki piękny brzusio!!

W moje urodzinki! To @@@ na pewno nie przyjdzie!!! :)
Oooo, to obyś miała rację [emoji2] [emoji7]

U mnie dzisiaj temperatura znowu skoczyła wysoko. Piersi bolą jeszcze bardziej, są napuchnięte, a prócz tego, że boli mnie głowa i goni mnie do toalety co chwilę, to nic się nie zmieniło [emoji12] ale to akurat jak przed okresem.

1495088244-aaaaaa.png

Wszystko to bardzoooo obiecujące. Trzymam[emoji110]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Dopiero albo aż [emoji14] Ja Ci powiem, że w tej ciąży też doszukiwałam się różnych oznak, ale jak na złość nic nie było takie samo jak w poprzedniej... np. na siłe kładłam się w południe na drzemkę, bo przecież tak było w poprzedniej ciąży.. a tu poza ziewem nie było spania [emoji14]
Oczywiście nie chcę Cię nakręcać, wystarczy że ja już się wkręciłam w Twoją ciąże :)
Chyba nie tylko ty[emoji5] Jak u @Lanvin nie będzie dwóch kresek to będę bardziej rozczarowana niż własną bielą.

1usavcqgt1dml95x.png

Do góry