reklama
judytka777
Fanka BB :)
Mniam wygląda smakowicie[emoji39]Patrzcie co mi dzisiaj szefowa dała. Dietetyczny deser , bez glutenu, cukru. Wszystko na bazie warzyw i owoców. A torcik jest ze zmielonych migdałów. Pychotka
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
judytka777
Przykro mi..[emoji22] czyli czasem cienie to tylko cienieDziewczyny przepraszam ze sie nie pisalam czekalam na wyniki bety niestety brak ciazy a okresu tez nie ma nawet boli zadnych musze do lekarza dzwonic
judytka777
Przykro mi..[emoji53] czyli czasem cienie to tylko cienie
Bulbasku, pieknosci[emoji7][emoji7][emoji7]
Pyzunia...serio??[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]ehhhh, mialam nadzieje ze dzis bedzie wyrazniej..przykro mi
Lanvin, jak z tego nie bedzie dziecia to Ja nie wiem[emoji123][emoji123][emoji123]
Kostki kciukow mam bieluskie[emoji1364][emoji1364][emoji1364]
Spark, serio cloud q ma ze opinie?[emoji848]tutaj bardzo dobre, jedynie ze cena wysoka.
Kiddy są u mnie praktycznie niedostępne, poza tym sie boje ze do żadnego wózka nie bedzie pasować.
Queen, super ten który wspomniałaś, jest jeden na ebay, shipping z uk za 400$. Opcja rozłożenia na płasko rownież w aucie-super, bardzo by sie przydała bo my duzo po stanach jeździmy.
A co o nunie powiecie, dobre opinie w Europie ma?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Pyzunia...serio??[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]ehhhh, mialam nadzieje ze dzis bedzie wyrazniej..przykro mi
Lanvin, jak z tego nie bedzie dziecia to Ja nie wiem[emoji123][emoji123][emoji123]
Spark, serio cloud q ma ze opinie?[emoji848]tutaj bardzo dobre, jedynie ze cena wysoka.
Kiddy są u mnie praktycznie niedostępne, poza tym sie boje ze do żadnego wózka nie bedzie pasować.
Queen, super ten który wspomniałaś, jest jeden na ebay, shipping z uk za 400$. Opcja rozłożenia na płasko rownież w aucie-super, bardzo by sie przydała bo my duzo po stanach jeździmy.
pyzunia86
Serio serio jestem zalamana jutro mam wizyte u gina jeszcze nigdy nie mialam tak.Bulbasku, pieknosci[emoji7][emoji7][emoji7]
Torbiela raczej nie mam opcji miec bo przecierz mialam potwierdzona owu i widzial plyn w zatoce dauglasa.
Nie wiem czego mam sie spodziewac.
Poki co zalapalam mega dola.
Odezwe sie jutro.
Jedyne co mi sie dzieje to ciagna mnie piersi mam na nich widoczne zyly i strasznie duze sutki.
Juz w nic nie wierze.
komareczka
Serio serio jestem zalamana jutro mam wizyte u gina jeszcze nigdy nie mialam tak.
Torbiela raczej nie mam opcji miec bo przecierz mialam potwierdzona owu i widzial plyn w zatoce dauglasa.
Nie wiem czego mam sie spodziewac.
Poki co zalapalam mega dola.
Odezwe sie jutro.
Jedyne co mi sie dzieje to ciagna mnie piersi mam na nich widoczne zyly i strasznie duze sutki.
Juz w nic nie wierze.
Dziewczyny boje się!!!
chyba już nie będę się dziś starała ...
na innym forum dziewczyny mnie nastraszyły ze mogłam posluchac lekarza bo z 4 jajeczek równie dobrze mogą być bliźniaki czyli łącznie 8 dzieci w ekstremalnej wersji...
trzeba było słuchac lekarza
chyba już nie będę się dziś starała ...
na innym forum dziewczyny mnie nastraszyły ze mogłam posluchac lekarza bo z 4 jajeczek równie dobrze mogą być bliźniaki czyli łącznie 8 dzieci w ekstremalnej wersji...
trzeba było słuchac lekarza
reklama