reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Patrzcie co mi dzisiaj szefowa dała. Dietetyczny deser , bez glutenu, cukru. Wszystko na bazie warzyw i owoców. A torcik jest ze zmielonych migdałów. Pychotka

Załączniki

• _20170518_141534.JPG
    _20170518_141534.JPG
    981 KB · Wyświetleń: 110
reklama
Dziewczyny przepraszam ze sie nie pisalam czekalam na wyniki bety niestety brak ciazy a okresu tez nie ma nawet boli zadnych musze do lekarza dzwonic

Bulbasku, pieknosci[emoji7][emoji7][emoji7]

Pyzunia...serio??[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]ehhhh, mialam nadzieje ze dzis bedzie wyrazniej..przykro mi

Lanvin, jak z tego nie bedzie dziecia to Ja nie wiem[emoji123][emoji123][emoji123]
Kostki kciukow mam bieluskie[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Spark, serio cloud q ma ze opinie?[emoji848]tutaj bardzo dobre, jedynie ze cena wysoka.
Kiddy są u mnie praktycznie niedostępne, poza tym sie boje ze do żadnego wózka nie bedzie pasować.
Queen, super ten który wspomniałaś, jest jeden na ebay, shipping z uk za 400$. Opcja rozłożenia na płasko rownież w aucie-super, bardzo by sie przydała bo my duzo po stanach jeździmy.
A co o nunie powiecie, dobre opinie w Europie ma?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Bulbasku, pieknosci[emoji7][emoji7][emoji7]

Pyzunia...serio??[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]ehhhh, mialam nadzieje ze dzis bedzie wyrazniej..przykro mi

Lanvin, jak z tego nie bedzie dziecia to Ja nie wiem[emoji123][emoji123][emoji123]
Kostki kciukow mam bieluskie[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Spark, serio cloud q ma ze opinie?[emoji848]tutaj bardzo dobre, jedynie ze cena wysoka.
Kiddy są u mnie praktycznie niedostępne, poza tym sie boje ze do żadnego wózka nie bedzie pasować.
Queen, super ten który wspomniałaś, jest jeden na ebay, shipping z uk za 400$. Opcja rozłożenia na płasko rownież w aucie-super, bardzo by sie przydała bo my duzo po stanach jeździmy.
A co o nunie powiecie, dobre opinie w Europie ma?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Serio serio jestem zalamana jutro mam wizyte u gina jeszcze nigdy nie mialam tak.
Torbiela raczej nie mam opcji miec bo przecierz mialam potwierdzona owu i widzial plyn w zatoce dauglasa.
Nie wiem czego mam sie spodziewac.
Poki co zalapalam mega dola.
Odezwe sie jutro.
Jedyne co mi sie dzieje to ciagna mnie piersi mam na nich widoczne zyly i strasznie duze sutki.
Juz w nic nie wierze.

Serio serio jestem zalamana jutro mam wizyte u gina jeszcze nigdy nie mialam tak.
Torbiela raczej nie mam opcji miec bo przecierz mialam potwierdzona owu i widzial plyn w zatoce dauglasa.
Nie wiem czego mam sie spodziewac.
Poki co zalapalam mega dola.
Odezwe sie jutro.
Jedyne co mi sie dzieje to ciagna mnie piersi mam na nich widoczne zyly i strasznie duze sutki.
Juz w nic nie wierze.
:frown:

Dziewczyny boje się!!!
chyba już nie będę się dziś starała ...
na innym forum dziewczyny mnie nastraszyły ze mogłam posluchac lekarza bo z 4 jajeczek równie dobrze mogą być bliźniaki czyli łącznie 8 dzieci w ekstremalnej wersji...
trzeba było słuchac lekarza

reklama
Do góry