reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Każdy lekarz mówi inaczej! Ja dzisiaj byłam u Pani dr która niedawno była na sympozjum i mówi że teraz zaczyna się kobietom z przeciwciałami wprowadzac hormony już wtedy jak tsh jest ok 2. Minimalną dawkę, ale żeby już wspierać tarczyce planując ciążę.

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczę co inny lekarz to inna opinia. No Ale jak jest Tsh poniżej 2 to jest niby ok

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Możesz jak po owu już, jasne :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko nie jestem pewna czy była :-)
Test owu pozytywny,objawy tez, a wczoraj znowu śluz płodny tylko przez chwilkę :-) Hehehe czuje, ze ten cykl bedzie trwał 28, a nie 31

Ja tez się nastawiam na używany bardziej ale zobaczymy. Co do fotelików @cheebay to ja cybex Ok rozkłada się ale poza samochodem. Dlatego dla nas lepszy jest kiddy evo lunafix bo rozkłada się całkowicie tez e samochodzie. A jednak jak się będzie jechać z uk do pl 18h to warto mieć taki sprzęt ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kiddy zdecydowanie na tak :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Kochane :)

Mieliśmy dzisiaj wracać do domu a mąż mi zrobił niespodziankę i zostajemy na wsi aż do niedzieli! Super mi tu jest :)

@Lanvin brzuszek rośnie. Mi się wydaje już bardzo duży :D dostalam od rodziny i znajomych ubranka, kocyk. Przecudne to wszystko :) więc mam już pierwsze rzeczy dla maluszka :)
Wybaczcie metke :D
@Magda36 trzymam kciuki za tatę!

@M2b moim zdaniem wyniki są całkiem ok. Koniecznie Wit D do suplementacji. Poziom u kobiet starających się o ciążę powinien wynosić najlepiej ok 50. A powyżej 30 musi być. Wit odpowiada m.in. za utrzymanie ciąży. Ja suplementuje 5 tyś jednostek. Głowa do góry :)

Załączniki

• 20170518_123412-1.jpg
    20170518_123412-1.jpg
    236,7 KB · Wyświetleń: 119
  • 20170518_123427-1.jpg
    20170518_123427-1.jpg
    208,5 KB · Wyświetleń: 107
Ja też 24 :)

Ile jeszcze zostało? :) powiedz im kilka ciepłych słów na koniec, a co! [emoji2]

Ja na początku woziłam go spacerówka z zestawu, a dopiero później kupiłam lżejszą jak juz chodził :)

I u Ciebie też [emoji8] łajba lutowa na nas czeka [emoji2]

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
W moje urodzinki! To @@@ na pewno nie przyjdzie!!! :)

Hej Kochane :)

Mieliśmy dzisiaj wracać do domu a mąż mi zrobił niespodziankę i zostajemy na wsi aż do niedzieli! Super mi tu jest :)

@Lanvin brzuszek rośnie. Mi się wydaje już bardzo duży :D dostalam od rodziny i znajomych ubranka, kocyk. Przecudne to wszystko :) więc mam już pierwsze rzeczy dla maluszka :)
Wybaczcie metke :D
@Magda36 trzymam kciuki za tatę!

@M2b moim zdaniem wyniki są całkiem ok. Koniecznie Wit D do suplementacji. Poziom u kobiet starających się o ciążę powinien wynosić najlepiej ok 50. A powyżej 30 musi być. Wit odpowiada m.in. za utrzymanie ciąży. Ja suplementuje 5 tyś jednostek. Głowa do góry :)
[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] jaki piękny brzusio!!

W moje urodzinki! To @@@ na pewno nie przyjdzie!!! :)
Oooo, to obyś miała rację [emoji2] [emoji7]

U mnie dzisiaj temperatura znowu skoczyła wysoko. Piersi bolą jeszcze bardziej, są napuchnięte, a prócz tego, że boli mnie głowa i goni mnie do toalety co chwilę, to nic się nie zmieniło [emoji12] ale to akurat jak przed okresem.

1495088244-aaaaaa.png

Wszystko to bardzoooo obiecujące. Trzymam[emoji110]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Dopiero albo aż [emoji14] Ja Ci powiem, że w tej ciąży też doszukiwałam się różnych oznak, ale jak na złość nic nie było takie samo jak w poprzedniej... np. na siłe kładłam się w południe na drzemkę, bo przecież tak było w poprzedniej ciąży.. a tu poza ziewem nie było spania [emoji14]
Oczywiście nie chcę Cię nakręcać, wystarczy że ja już się wkręciłam w Twoją ciąże :)
Chyba nie tylko ty[emoji5] Jak u @Lanvin nie będzie dwóch kresek to będę bardziej rozczarowana niż własną bielą.

1usavcqgt1dml95x.png

Do góry