reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tez tak uważam. Do niektórych osób nie dociera nic innego prócz olewania. Może jak poczuje Twój chłód, to w końcu zobaczy jak to jest i zrozumie, że jakaś Twoja granica została przekroczona.

Dokładnie.

A co chciałaś otworzyć? :)

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Klubik dziecięcy ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Lanvin z racji odleglosci wysylam kartke do mamci. A standardowo brat w moim imieniu kupi jej zolty bukiet bo to jej ulubiony kolor kwiatow :) a zamiast prezentow to mamcia woli jak wydamy kase na cos waznego dla niej, np. wegiel czy leki.

@Kurcia nie jestes jedyna [emoji14] mnie szczeka po kanalowym leczeniu 6 to z rok bolala. Gorna 4 byla leczona w styczniu i nadal jest wrazliwa i boli przy nitkowaniu. Po czyszczeniu macicy mialam takie cyrki, ze mialam histeroskopie, kolposkopie, biopsje i usg. Dziewczyny pamietaja jakiego schiza mialam, Ciebie jeszcze tutaj nie bylo. Dopiero teraz wraca wszystko do normy a zabieg mialam w lipcu 2016.
Bardzo dlugo moj organizm dochodzi do siebie po wszelkich inferencjach.

@oczekiwanie moja ma 72 i dobija mnie, ze mieszkam tak daleko, coraz wiecej pomocy potrzebuje. Chociaz tyle, ze brat jest blisko. Mamcia obiecala, ze jak juz bedzie jej za ciezko to szczerze o tym powie, wtedy wezme ja do siebie jesli sie zgodzi.

@mfifi04 bardzo mi przykro z powodu takiej niedajnej sytuacji i to z siostra. 200km no bez przesady, przeciez to jednorazowy wypad. Moj brat mnie bez zajakniecia 3 godziny w jedna strone na lotnisko wozi i 3 godziny wraca do domu. Jak ktos chce pomoc to to zrobi.
Masz juz nowego kierowce cxy tylko jej powiedzialas, ze masz?

W nastepnym zyciu chce byc takim psem zeby mnie smyrano i calowano po brzuszku [emoji23]

1495016812-aaaaaa.jpeg

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Mam już innego kierowcę.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem Wam dziewczyny, że bardzo Wam współczuję :( raczej nie komentuje, bo nie znam się na zrostach, tych operacjach itp i nie wiem, co odpowiedzieć, ale przykro mi, że musicie się dodatkowo borykać z takimi problemami :( ja tu każdej bardzo kibicuje, bo każde dwie kreski sprawiają, że wierzę, że mi też się w końcu uda. Uwielbiam tutaj z Wami pisać, ale chciałabym, żeby już wszystkie były w ciąży, czekam na ten zjazd ciężarówek i mamusiek [emoji2] będziecie prędzej, czy później w ciąży kochane, ja w to wierzę [emoji8]

A co do luteiny, to właśnie tak mi się kojarzy, że blokuje pęknięcie pęcherzyka.

Ooo, muszę zobaczyć :) dla mojej mamy ostatnio najlepszym prezentem jest książka, pół roku temu podrzucilam jej kilka moich kryminałów dla zabicia nudy i tak się wkręcila, że muszę jej ciągle nowe tytuły podrzucac. Niedługo mnie dogoni w przeczytanych :)

O, a ja na dziewczynkę! Choć czuję, że jak się uda, to i tak będzie chłopiec :)

Ostatnio siedziałam z małym w parku na ławce i szła mama z małym chłopcem, tak 1,5 roku-2 latka. Mały tak siedzi, patrzy i mówi: Aaaale fajny dzidziuś, chciałbym mieć takiego brata. :)

A mój się cudownie opiekuje 1,5 rocznym kuzynem [emoji7] też chciałby braciszka młodszego, bo starszy brat się z nim nie bawi [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
923834bbbfe0fd37717c754e29de38a0.jpg

Mam już innego kierowcę.

To chociaz tyle, ze szybko znalazlas.

Ale nie przejmuj sie, nie Ty jedna masz cudaczne rodzenstwo. Moj drugi brat to sie do nas a glownie do mamy to juz kilka lat nie odzywa bo obwinia mame o cale zlo tego swiata :/ a mamcia to by mu oddala ostatnia skarpete, wlasne serce jakby potrzebowal nowego, za ogien by wskoczyla. Strasznie mama to przezywa. A on ma to w doopie.
Ludzi nie zmienisz.

Jej jaki ten wykres długi... [emoji14] wygląda, że trafiliście jak pisałaś, idealnie w owu :) too teraz lutka i czekać co dalej :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj długi i już mam serdecznie dość tego cyklu :/ z moich obliczeń wychodzi że ten cykl będzie wynosił jakieś 80 dni :p masakra !
Jestem tylko ciekawa czy jakby nam się teraz udało to jak ginekolog mi termin porodu wyliczy :p Pewnie z USG bo ostatnią @ miałam 10.03.

Znając życie ten spadek pewnie był czymś spowodowany i bez sensu sobie robie nadzieje :) no zobaczymy :)

Od wczoraj tak mnie głowa boli, że oszaleć idzie...muszę paracetamol kupić później. Próbowałam się ratować dużą ilością wody, ale nic to nie pomaga :/ do tego łapie mnie jakieś okrutne gastro, od dwóch dni jestem po pracy tak głodna, jakbym dwa dni nie jadła a do południa tego nie odczuwam. Pewnie @ is coming...:)

Ja w udanym cyklu wręcz żarłam jak prosie i tez mówiłam : kur*a i znowu okres, pamietam ze pożarłam polowe dużego garnka bigosu, korzonki mnie bolały jak zwykle przed okresem... nawet szyjka pod wieczór mi sie obniżyła i otworzyła. Rano jak wstałam o dziwo okresu nie było a co lepsze szyjka poszła tak wysoko i sie wykręciła ze nie dało rady jej wymacac
Trzymam kciuki,aby ta franca nie przyszła do Ciebie na długie 9 miesięcy .

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Witajcie muszę wam się wyżalić. Moja siostra jest mlodsza ode mnie o 2 lata. Kiedyś wzięliśmy kredyt na spłatę mieszkania i płacilismy ratę na pół. Po jakimś czasie się okazało że raty nie są płacone bo mądra siostra zamiast płacić wolała to przeznaczyć na narkotyki!! Nigdy jej tego nie wypomniałam.

Pół roku temu wiedziała że teraz w piątek jedziemy na wesele poprosiłam ja żeby nas zawiozła. Powiedziała że nie ma problemu. Wczoraj do mnie dzwoni i mówi że musiała by zrobić 200 km. I czy możemy kogoś innego ogarnąć!! Wpadłam w szał. Kilka dni przed weselem mam kogoś załatwić? Napisałam jej ze mam juz kierowcę i łaski nie potrzebuje. Ze nigdy nie mogę na nią liczyć. Ona na mnie zawsze może liczyć. Nigdy nie otrzymałam od niej wsparcia wtedy kiedy tego potrzebowałam a w ostatnim czasie jest mi bardzo potrzebne!!! Przepraszam że mecze was moimi problemami ale lepiej jest mi się wygadac[emoji26]

Kurczę, przykro tak. Ja na brata i on na mnie zawsze może liczyć, ale mąż na rodzeństwo wcale [emoji853] nie pomogli nawet jak nie mieliśmy oboje pracy, dwoje maleńkich dzieci i kredyt na mieszkanie. Nie zapytali nawet czy mamy za co kupić pieluchy [emoji853] Teściowa zresztą też [emoji53] także rozumiem Cię doskonale...

Oj długi i już mam serdecznie dość tego cyklu :/ z moich obliczeń wychodzi że ten cykl będzie wynosił jakieś 80 dni :p masakra !
Jestem tylko ciekawa czy jakby nam się teraz udało to jak ginekolog mi termin porodu wyliczy :p Pewnie z USG bo ostatnią @ miałam 10.03.

Długi, ale ważne żeby się dwoma kreseczkami zakończył [emoji3] kciukasy zaciśnięte [emoji8]

reklama
To chociaz tyle, ze szybko znalazlas.

Ale nie przejmuj sie, nie Ty jedna masz cudaczne rodzenstwo. Moj drugi brat to sie do nas a glownie do mamy to juz kilka lat nie odzywa bo obwinia mame o cale zlo tego swiata :/ a mamcia to by mu oddala ostatnia skarpete, wlasne serce jakby potrzebowal nowego, za ogien by wskoczyla. Strasznie mama to przezywa. A on ma to w doopie.
Ludzi nie zmienisz.

Wiem że ludzi nie zmienię a szkoda :-/

Do góry